Announcement

Collapse
No announcement yet.

Θεωρίες Συνομωσίας

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Chief
    replied
    Διασκεδαστικό βίντεο με μυστήρια σύμβολα και μηνύματα σε videogames.

http://www.youtube.com/watch?v=cn9EhcvQ-88#t=52m20s

Leave a comment:

• Hipster Luffy
    replied

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Τον ενδέκατο μήνα του 11,έφτασα 111 κιλά;Τυχαίο;Δε νομίζω.

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Originally posted by Raphael View Post
    πως υπάρχει μία μεγάλη κοινότητα επιστημόνων που απορρίπτουν τη θεωρία της εξέλιξης κ.τ.λ,

ΤΕRALOL!

Leave a comment:

• Chief
    replied
    Χθες τσακώθηκα άσχημα με ένα ξάδελφο και φίλο (ώριμης ηλικίας) επειδή ισχυριζόταν με ένα ατσαλάκωτο βλέμμα σιγουριάς πως ο δαρβινισμός και ο μαρξισμός είναι εβραϊκά προϊόντα παραπλανητικού σκοπού. Πως ο Δαρβίνος ήταν εβραίος, πως υπάρχει μία μεγάλη κοινότητα επιστημόνων που απορρίπτουν τη θεωρία της εξέλιξης κ.τ.λ, επειδή φυσικά έτσι ισχυρίζεται η πλαστογραφία ενός ρώσσου ορθόδοξου μοναχού ονόματι "πρωτόκολλα των σοφών της Σιών". Νομίζω πως και επισήμως πια, σιχάθηκα τις θεωρίας συνομωσίας και τη ζημιά που μπορούν να κάνουν στον ανθρώπινο νου.

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Καλά γελάτε μικρά και ανόητα, αλλα γνωρίζετε πως οι πεφωτισμένοι ήταν τάγμα επιστημόνων εεε;

Ε λοιπόν, Παπαδήμος φυσικός, Μέρκελ φυσικός, Μπιρμπίλη, Νταλάρα επίσης... Σιγά σιγά καλύπτονται οι θέσεις εξουσίας.

ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ

Leave a comment:

• Chief
    replied
    Κάτι τέτοιο μου ήρθε στο μυαλό όταν είδα στις ειδήσεις αυτό

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    Από το Deus Ex: Human Revolution

Leave a comment:

• Imrahil
    replied

Leave a comment:

• Phantom Duck
    replied
    Εγώ σήμερα συνάντησα εντελώς τυχαία και απρόσμενα, δύο συμμαθήτριες που δεν είχα δει εδώ και 13 χρόνια. Αν ήταν δύο χρόνια λιγότερο, θα έδενε καλύτερα με την ημέρα. Αν συναντούσα άλλες 9 συμμαθήτριες, ακόμα καλύτερα.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    11/11/11 ορκίστηκε ο 11ος πρωθυπουργός της ελλάδας,ο οποίος γεννήθηκε 11 Οκτωβρίου.
    Πολλά 11άρια μαζί πέσανε ή είναι ιδέα μου;

Leave a comment:

• Chief
    replied
    Όχι άρρηκτη, προαιρετική.

Συμφωνώ απολύτως μα λαμβάνω υπ' όψιν τις θρησκείες τις ανθρωπότητας και το πως αυτές ερμηνεύονται από τον άνθρωπο, κάτι που με οδηγεί σε αυτό το συμπέρασμα.

Giafto to lene thewria synomwsias, epeidh kai na hthelan na poun kati den mporoun.

Ακριβώς.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Υπήρξαν πολλά κίνητρα για να αλλοιωθούν οι γραφές προς συμφέρον κάποιων, και νομίζω πως είναι και αρκετά εύλογο. Οι γραφές για να φτάσουν στη σημερινή τους κατάσταση πέρασαν απο πολλές αντιγραφές μοναχών και όχι μόνο, χρονικά αποστασιοποιημένων από τα αρχικά γεγονότα, ο καθένας τους με τις δικές του θρησκευτικές προτεραιότητες και απόψεις.
    Στην ουσία συμφωνώ μαζί σου, μα το κρατάω σαν προσωπική εκτίμηση λόγω περιορισμένων γνώσεων πάνω στο θέμα. Η ιστορία δε μου δίνει αποδείξεις παρά μόνο ενδείξεις. Αποτελεί αντικείμενο πολλών απόψεων. Η ιστορία που ξέρω εγώ, για παράδειγμα, λέει πως τα ευαγγέλια γράφτηκαν το πρώτο αιώνα και η αποκάλυψη το 90 μ.Χ στο ίδιο νησί που κατοικώ και εγώ. Υπάρχουν επιχειρήματα και από τις δύο πλευρές. Όχι πως έχει μεγάλη σημασία καθώς τα ίδια τα χειρόγραφα δε διασώζονται, μα είναι άλλο πράγμα να λέμε πως τα ευαγγέλια γράφτηκαν την εποχή του Χριστού και άλλο πράγμα να λέμε πως γράφτηκαν δύο αιώνες μετά. Ηχεί αλλιώς συνοδεύοντας τη θέση μας.
    Άλλωστε, γνωστοί αθεϊστές επιστήμονες και δηλωμένοι πολέμιοι του χριστιανισμού, κωλλύονται στο να πουν "1+1=2" όσον αφορά τέτοια νεφελώδη ζητήματα.
    Giafto to lene thewria synomwsias, epeidh kai na hthelan na poun kati den mporoun.

Leave a comment:

• Imrahil
    replied
    Όχι άρρηκτη, προαιρετική.

Leave a comment:

• Chief
    replied
    Originally posted by Ramparter View Post
    Τι σχεση εχει το μεταφυσικο με τη θρησκεια...
    Άρρηκτη.

Gia mena yparxoun apodeikseis sthn istoria.
    Oloi kseroume gia tis oikoumenikes synodous, se aftes kyriolektika apofasisthke ti isxyei kai ti oxi sthn thriskeia mas.

Den nomizw na katevike o theos kai na eipe ti einai alhtheia kai ti oxi... apo anthrwpous egine to "edit".
    O skopos htane ksekatharos, o aftokratoras einai taftoxrona kai o patriarxhs etsi apoktas olh thn ysxh sto proswpo sou.
    Epeita metafereis thn protevousa tou kratous sou sto vyzantio kai me liga logia xwrizeis thn rwmaikh aftokratoria sta 2, opote theleis ton lao me to diko sou meros, gia na ginei afto tou dineis afto pou thelei.

Kai den anaferw kan to oti oloklhrh h thriskeia mas vasizetai se merika evangelia ek twn opoiwn KANENA den einai ths epoxhs tou xristou.
    To poio palio grafthke 200 xronia argotera kai fysika kanena den einai grammeno oxi mono apo ton Xristo, alla oute kai apo kapoion apo tous apostolous.

Ola afta gia mena einai 1+1=2
    Υπήρξαν πολλά κίνητρα για να αλλοιωθούν οι γραφές προς συμφέρον κάποιων, και νομίζω πως είναι και αρκετά εύλογο. Οι γραφές για να φτάσουν στη σημερινή τους κατάσταση πέρασαν απο πολλές αντιγραφές μοναχών και όχι μόνο, χρονικά αποστασιοποιημένων από τα αρχικά γεγονότα, ο καθένας τους με τις δικές του θρησκευτικές προτεραιότητες και απόψεις.
    Στην ουσία συμφωνώ μαζί σου, μα το κρατάω σαν προσωπική εκτίμηση λόγω περιορισμένων γνώσεων πάνω στο θέμα. Η ιστορία δε μου δίνει αποδείξεις παρά μόνο ενδείξεις. Αποτελεί αντικείμενο πολλών απόψεων. Η ιστορία που ξέρω εγώ, για παράδειγμα, λέει πως τα ευαγγέλια γράφτηκαν το πρώτο αιώνα και η αποκάλυψη το 90 μ.Χ στο ίδιο νησί που κατοικώ και εγώ. Υπάρχουν επιχειρήματα και από τις δύο πλευρές. Όχι πως έχει μεγάλη σημασία καθώς τα ίδια τα χειρόγραφα δε διασώζονται, μα είναι άλλο πράγμα να λέμε πως τα ευαγγέλια γράφτηκαν την εποχή του Χριστού και άλλο πράγμα να λέμε πως γράφτηκαν δύο αιώνες μετά. Ηχεί αλλιώς συνοδεύοντας τη θέση μας.
    Άλλωστε, γνωστοί αθεϊστές επιστήμονες και δηλωμένοι πολέμιοι του χριστιανισμού, κωλλύονται στο να πουν "1+1=2" όσον αφορά τέτοια νεφελώδη ζητήματα.

Leave a comment:

Working...
X