Announcement
Collapse
No announcement yet.
Θεωρίες Συνομωσίας
Collapse
X
-
Ο uploader ισχυρίζεται πως είναι πρώην υπουργός άμυνας ο ομιλητής, δεν δίνει όμως το όνομά του. Βρωμάει. Με μια μικρή αναζήτηση λοιπόν, βρήκα πως ο κύριος αυτός είναι ο Paul Hellyer ο οποίος ήταν Αssociate Minister of Defence και όχι Defence Minister, και μάλιστα μόνο για δυο μήνες. Οπότε, ναι, νομίζω έχει μια διαφορά στο credibility...
-
ενδιαφέρον βίντεο σχετικά με τα Α.Τ.Ι.Α.
[YOUTUBEHD]uwsSsBAzEbY[/YOUTUBEHD]
Leave a comment:
-
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Παιδιά, κακά τα ψέματα, όταν ΥΠΑΡΧΟΥΝ συνομωσίες, μαθαίνονται... Δεν μπορείς να κρατήσεις κλειστό το στόμα δεκάδων ανθρώπων... Προς θεού δεν είπα ότι περιτριγυριζόμαστε από αγγελάκια... Και έχουμε μάθει για συνομωσίες από "spilled beans" Βλέπε CIA και παρακολουθήσεις, ή το ότι μαθεύτηκε πως οι Σοβιετικοί είχαν πράκτορες στο Μανχάταν πρότζεκτ
Leave a comment:
-
Bayern 4-0 barca (Ημερομηνία 23/4/13)
(23+4+13)= 40[4-0]
BVB 4-1 Madrid (Ημερομηνία 24/4/13)
(24+4+13)= 41[4-1]
Τυχαίο ???????????????
Και μετά βγάζουν τρελό τον Ελευθέριο Αργυρόπουλο.
Leave a comment:
-
Παντως το οτι δυο τρομοκρατες τσετσενοι απλα πηγαν να σκοτωσουν απλα γιατι ειναι τρομοκρατες και ειδικα το αλλο που ακουσα στον real οτι με νοηματα ο ενας τους ειπε πως εμαθαν να φτιαχνουν τις βομβες απο βιντεο σε site της Αλ Καιντα, πολυ φιδι.
edit
Altair εδω συζηταμε για θεωρειες που τελικα ισχυουν, οχι για αστικους μυθους. Σε λιγο θα μας πεις οτι εχει φαει ξυλο ο Chuck Norris.
Leave a comment:
-
Υπάρχει μια θεωρία συνωμοσίας που λέει πως υπάρχουν κομμάτια από Ξύλινα Σπαθιά που δε μιλάνε για πρέζα.Ισχύει;
Leave a comment:
-
Ε μα δεν έχουν το θεό τους!!
Leave a comment:
-
Afto me thn krish den nomizw pws einai sxedio kanenos.
Olos o kosmos exei provlhma kai to poio shmantiko einai pws den einai oute h prwth fora pou xwres exoun oikonomika provlhmata, oute h teleftaia, polloi polemoi exoun ginei gia tetoious logous den anoikoun anagastika oloi se megalo sxedio twn evraiwn.
Leave a comment:
-
Αυτο με τη σιγη ιχθυος ειναι η μεγαλυτερη παγιδα. Ποια σιγη ιχθυος; Για οποιαδηποτε θεωρεια συνωμοσιας θα δεις απειρες μαρτυριες, κειμενα, γνωμες, συζητησεις. Ειναι ευκολο βεβαια να τα φιλτραρεις αυτα ως μη εγκυρα αλλα τοτε τι παραπανω ακριβως θες; Τι ψαχνεις; Απλα με τον μην ασχολουνται ο κοσμος απο μονος του βαζει τη ταμπελα "θεωρεια συνωμοσιας". Ειναι ποιο ευκολο για τον κοσμο να ειναι απλα σε αρνηση.
Καλό επιχείρημα. O Somari ξεκάθαρα είπε πως πιστεύει ό,τι αποδεικνύεται, ενώ ανέφερε και περιπτώσεις συνομωσιών που έχουν ήδη αποδειχθεί. Αν η επίσημη ιστορία δε κατοχυρώσει ένα γεγονός τότε δεν υπάρχει. Δεν είναι και τόσο λειτουργικό όταν μιλάμε για συνομωσίες αλλά ο καθένας με τη θέση που τον εξυπηρετεί, δε διαφωνώ.
Η αγαπημένη μου θεωρία συνομωσίας είναι αυτή της "νέας τάξης πραγμάτων" που βρίσκει τις ρίζες της στα "πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών", ένα κείμενο εικοσιτεσσάρων παραγράφων που περιγράφει λεπτομερέστατα το μακραίωνο σχέδιο των εβραίων για τη κατάκτηση του κόσμου απο τη φυλή τους και τον αφανισμό των χριστιανών.
Το κείμενο δημοσιεύθηκε απο τον Ρώσσο ορθόδοξο μοναχό Σέργιο Νείλο. Χρησιμοποιήθηκε ως εργαλείο αντισιμητικής προπαγάνδας απο τον Χίτλερ στα Γερμανικά σχολεία αλλά έκτοτε έχει αποκαλυφθεί πως απλά πρόκειται για πλαστογραφία, για αντιγραφή απο ένα βιβλίο του 19ου αιώνα. Φυσικά κάποιος θιασιώτης της θεωρίας θα ισχυριστεί πως δεν είναι τίποτα για τη δύναμη που κυβερνά το πλανήτη απλά να "τοποθετήσει" κατόπιν εορτής ένα βιβλίο μέσα στον 19ο αιώνα. Η προσωπική μου αναζήτηση φτάνει μέχρι εδώ. Οι λόγοι που οδήγησαν τη σκοτεινότερη σέχτα της ανθρωπότητας να καταγράψει λεπτομερώς όλο το σχέδιο της σε ένα κείμενο δέκα σελιδών και να το αφήσει να διαρρεύσει μου διαφεύγουν.
Ο λόγος όμως που δεν έχει χαθεί στο χρόνο αυτό το έγγραφο και το συζητάμε αυτή την ώρα είναι πολύ απλά γιατί ανταποκρίνεται κατα ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσοστό στη σημερινή κατάσταση. Πολλοί έχουν πιαστεί απο το εικοστό πρωτόκολλο που μιλάει για τον υπερβολικό δανεισμό σε χριστιανικά κράτη και την υποβολή τους σε φόρους υποτελείας και βρέπουν τη σημερινή κρίση μέσα απ' αυτά τα λόγια. Άλλα παραδείγματα είναι η αναφορά για "διδασκαλία δια εικονών" (=τηλεόραση) 50 χρόνια πριν την εφεύρεσή της κ.τ.λ.
Τα πρωτόκολλα έχουν συνδεθεί έντονα με τη Μασονία, τη λέσχη Μπίλτερμπεργκ, τους Rothschild, τους Rockefeller και άλλους (όντως ισχυρούς) παράγοντες των τεκταινομένων. Απο την Ελλάδα προέκυψε ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον παρακλάδι της θεωρίας, σύμφωνα με το οποίο η κρίση ήταν στημένη και προσχεδιασμένη εδώ και δεκαετίες απο τη Μασονία και τον Σιονισμό. Σε συνδιασμό με την αποβλάκωση των νέων γενιών με ολοένα και αυξανόμενη πληροφόρηση, τεχνολογική ασφυξία και ελαστικοποίηση των ηθών, οι λαοί θα είναι ψημένοι για τη "νέα τάξη πραγμάτων". Οι "χριστιανοί" για τους οποίους μιλάνε τα πρωτόκολλα είναι οι έλληνες και, σύμφωνα με τις προφητείες της Αποκάλυψης και ορισμένων γερόντων, ο Αντίχριστος θα αναδυθεί μέσα απο την εβραϊκή υπερδύναμη, τον "εκλεκτό λαό" δηλαδή του Θεού, για να υποδουλώσει το κόσμο, δίνοντας μια ειρωνική νότα στο συμπαντικό και μεταφυσικό γίγνεσθαι.
Παραπέμποντας στο προηγούμενο post μου, το οτι το 95% των γραφόμενών παραπάνω είναι σκέτες ανοησίες δε πάει να πει πως ένα 5% που όντως συμβαίνει στο πλανήτη είναι αμελητέο. Είναι άποψή μου πως οι θεωρίες συνομωσίας είναι πιο επικίνδυνες απ' αυτά που υποδεικνύουν επειδή αποσπούν τη προσοχή απο υπαρκτές δηλητηριώδεις συνθήκες.
Leave a comment:
-
Εξαρταται για ποιων τα κερδη μιλαμε. Σεκαμια περιπτωση δε πιστευω οτι ηταν κυβερνητικη δουλεια οι διδυμοι πυργοι. Απλα ηταν απο εσωτερικο εχθρο.Originally posted by Somari View PostΚαι όχι, οι δίδυμοι πύργοι από τη στιγμή που κόστισαν παραπάνω από τα κέρδη που τους απέφεραν, δε την πιστεύω
Και η κλασική μου απάντηση -για όλες τις θεωρίες- είναι... πως κατάφεραν όλοι να διατηρήσουν σιγή ιχθύος; Τόσο γαμάτοι;
Αυτο με τη σιγη ιχθυος ειναι η μεγαλυτερη παγιδα. Ποια σιγη ιχθυος; Για οποιαδηποτε θεωρεια συνωμοσιας θα δεις απειρες μαρτυριες, κειμενα, γνωμες, συζητησεις. Ειναι ευκολο βεβαια να τα φιλτραρεις αυτα ως μη εγκυρα αλλα τοτε τι παραπανω ακριβως θες; Τι ψαχνεις; Απλα με τον μην ασχολουνται ο κοσμος απο μονος του βαζει τη ταμπελα "θεωρεια συνωμοσιας". Ειναι ποιο ευκολο για τον κοσμο να ειναι απλα σε αρνηση.
Σκεφτειτε το εξης απλο, αν ολες τις θεωρειες συνωμοσιας μας τις ειχαν διδαξει στο σχολειο καθως μεγαλωναμε, θα τις αμφισβητουσαμε τωρα;
Προβληματισου λιγο, τι ειναι αυτο που σε κανει να εχεις δεδομενη την αληθεια για κατι;
Θυμαμαι ειχα πετυχει ενα αποσπασμα ξενης εκπομπης για τους διδυμους πυργους που συζητουσαν το θεμα, χωρις να ισχυριζονται καν οτι ηταν εσωτερικη δουλεια, και καποιος ειπε οτι ακομη κι αν εγινε ετσι η αμερικανικη κοινωνια δεν ειναι ετοιμη να δεχθει κατι τετοιο. Προσωπικα ειμαι της ιδιας ακριβως αποψης. Ολα εχουν να κανουν με το τι ειναι ετοιμη μια κοινωνια να δεχθει και τι οχι.
Leave a comment:
-
Νομίζω πως για την ύπαρξη των θεωριών συνομωσίας γελάνε οι πραγματικοί συνομώτες, των οποίων οι μηχανορραφίες είναι λιγότερο κινηματογραφικές αλλά πολύ πιο αληθινές και κυρίως, άτρωτες. Αυτό το σύντομο και διασκεδαστικό comic περιγράφει ευστοχότατα αυτό το δίπολο.
Και η κλασική μου απάντηση -για όλες τις θεωρίες- είναι... πως κατάφεραν όλοι να διατηρήσουν σιγή ιχθύος; Τόσο γαμάτοι;
Θα συμφωνήσω με τα προηγούμενα αλλά γι' αυτό... Εφ' όσον συζητάμε για κάποια υποθετική συνομωσία, τουλάχιστον ένας δε τήρησε σιγή ισχύος (υποθετικά πάλι).
Leave a comment:
-
Για τους δίδυμους πύργους υπάρχει ένα (διαφωτιστικό κατ' εμέ) τευχάκι κόμικ από την Image, ονόματι The Big Lie. 32 σελιδούλες είναι, όποιος θέλει μπορεί να το διαβάσει από τα γνωστά στέκια. Το έχουν σκανάρει και οι minutemen.
Leave a comment:

Leave a comment: