Announcement
Collapse
No announcement yet.
Γνώμες / προτάσεις για αγορές Hardware
Collapse
X
-
tower
Διάλεξε το νέο σου υπολογιστή στο Plaisio.gr. Desktop, Laptop και περιφερειακά απ' τα μεγαλύτερα brands όπως Apple, HP, Dell, Lenovo.
psu
Διάλεξε το νέο σου υπολογιστή στο Plaisio.gr. Desktop, Laptop και περιφερειακά απ' τα μεγαλύτερα brands όπως Apple, HP, Dell, Lenovo.
cpu
cooler
motherboard
ram
Hark disk
VGA
DVD drive
λειτουργικο
Leave a comment:
-
Δεν μπορούμε να δούμε το καλάθι σου. Τράβα μια photo και ανέβασε την.
Leave a comment:
-
πως σας φαινεται αυτο το συστηματακι για 1100 ευροπουλα?
Μπες Plaisio.gr και βρες tablet, laptop, υπολογιστές, τηλεοράσεις, κινητά, φωτογραφικές, αναλώσιμα, έπιπλα γραφείου, Άμεση παράδοση - Δωρεάν αντικαταβολή
εχω δυο monitor ενα 24αρι LG και μια 32 αρα TV samsung εννοιοτε θα μπαινει και εκει πιστευω με καλυπτει η καρτουλα ε?
πειτε λιγο γρηγορα γιατι θα γινει παραγγελια αμεσα μαλλον
θα μπορουσα να βαλω full tower στα ιδια λεφτα αλλα προτιμω της coolmaster το mid
Leave a comment:
-
Θα προτιμούσα αυτό:
Play247.gr - Τηλεφωνία Υπολογιστές & Tablets Ανταλλακτικά & Εξοπλισμός Εικόνα, Ήχος & Αξεσουάρ Expus Store Smart Tech & Gadgets Αξεσουάρ Second Hand Mio GPS Store Προϊόντα Γυάλας SUNSTORE__ NLSTORE__ Η Κουζίνα μου Dot Media Store Sandberg Store Φροντίδα Σπιτιού shop, online shopping
Μεγαλύτερη ανάλυση και διπύρηνο.
Leave a comment:
-
Θα προτιμούσα κάποια τέτοια με λίγα παραπάνω:
Leave a comment:
-
Δεν έχω κάποια συγκεκριμένα, όμως από τα πρόσφατα αυτά που θέλω αρκετά να παίξω είναι τα Mass Effect 2 και Batman Arkham Asylum. Από εκεί και πέρα με ενδιαφέρει αρκετά το Wii Emulation
Leave a comment:
-
Γνώμες / προτάσεις για αγορές Hardware
Ορμώμενος από αντίστοιχο thread άλλου forum, και επειδή δεν ήθελα να δημιουργήσω νέο thread μόνο για εμένα, ανοίγω τούτο 'δω για όποιον ενδιαφέρεται για αγορές hardware αλλά θέλει να ακούσει μία δεύτερη γνώμη.
Το λοιπόν, ξεκινάω. Πρόσφατα έκανα μία αναβάθμιση στον υπολογιστή μου και έχω αντικαταστήσει την μητρική, τον επεξεργαστή και τη μνήμη με τα παρακάτω:
Μητρική κάρτα: Gigabyte H67M - D2 . Multirama Link
Επεξεργαστής: Intel Core i5 2300 . Πλαίσιο Link
Μνήμη: Corsair Value 1x4Gb. Πλαίσιο Link
Σκληρός δίσκος: WD Caviar Black 640 Gb (64 Mb Cache, 7.200 rpm, 6Gb/s). Πλαίσιο Link
Στην ουσία τα μόνα που έμειναν ίδια είναι η κάρτα γραφικών και το τροφοδοτικό, τα οποία δεν έχω αλλάξει από τότε που πήρα τον υπολογιστή (περίπου 5 χρόνια πριν).
Κάρτα γραφικών: Gigabyte GV-NX66L 128 DP
Τροφοδοτικό: Chieftec GPS 450AA - 101A. Πλαίσιο Link . Φωτογραφία με τα specs του τροφοδοτικού
Ερώτηση 1:
Θέλω να αλλάξω την κάρτα γραφικών. H Twin Tech GT 430 πώς σας φαίνεται ? Δεδομένης και της τιμής της εννοείται.
Ερώτηση 2:
Αν πάρω την παραπάνω κάρτα γραφικών (ή μία άλλη του ίδιου βεληνεκούς τελοσπάντων) θα χρειαστώ νέο τροφοδοτικό ή μπορεί να με καλύψει το Chieftec που ήδη έχω ?Tags: None
Leave a comment: