Announcement

Collapse
No announcement yet.

Favorite Colour

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ramparter
    replied
    Οχι πια, εριξα κι εγω ενα μπλε...

Δε ξερω αν ειναι το αγαπημενο μου, δυσκολο να διαλεξω αγαπημενο χρωμα, απλα το μπλε ειναι ισως το πιο ευχαριστο χρωμα για τα ματια μου...

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Issopalia den einai?

Leave a comment:

• ChrisTop
    replied
    Όσοι εσείς μαλώνατε οι Μπλέ σας πατήσαμε suckers.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Originally posted by sain't View Post
    Κοίτα, έτσι όπως είδα το ποστ σου αρχικά νόμιζα ότι δεν είχες παρατηρήσει τι έγραψε ο άλλος... δε σκέφτηκα ότι το διάβασες αλλά δεν κατάλαβες τίποτα! Και ότι επίσης δεν μπήκες καν στον κόπο να ψάξεις τι θα μπορούσε να σημαίνει αυτός ο γρίφος που είχες μπροστά σου και αποκαλείται φως

Επίσης ούτε στη ζωγραφική στον υπολογιστή είναι άσπρη η γόμα. Το φόντο που έχεις επιλέξει ή που χρησιμοποιεί από default το πρόγραμμα είναι άσπρο, και σβήνοντας κάτι με τη γόμα, φαίνεται το φόντο. Με λευκό φόντο και το πινέλο να πάρεις και να ζωγραφίσεις με άσπρο χρώμα, το ίδιο αποτέλεσμα με την γόμα θα έχεις. Είναι και το λευκό πινέλο γόμα; Μήπως υπάρχει συγκεκριμένος λόγος που είναι ξεχωριστό εργαλείο η γόμα; Άλλος ένας γρίφος για σένα.

Τέλος σε βρίσκω πολύ επιθετικό και καλό θα ήταν να χαλαρώσεις λίγο γενικά εδώ μέσα. Ο ειρωνικός τόνος του ποστ δε θα υπήρχε εάν είχες αποφύγει τους χαρακτηρισμούς...
    Αν είχες φροντίσει από την αρχή να εκφραστείς πιο ήπια και χωρίς νομίσματα και τα ρέστα,ο τόνος μου δεν θα ήταν ο ίδιος και δεν θα κάναμε τώρα αυτήν την κουβέντα.Πάντως εδώ και κάμποσα ποστς όντως δε διαβάζω τι γράφεται και γι'αυτόν ακριβώς τον λόγο δεν μπαίνω και στον κόπο να απαντήσω.Γιατί πολύ απλά δεν έχει νόημα.Ούτε το ποστ σου διάβασα,μόνο την τελευταία φράση,γι'αυτό και απάντησα.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Oxi re ok "thewritika" eipa giati an den mporeis na to deis den exei kai toso shmasia pistevw.

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Originally posted by Ground_zero View Post
    E tote giati eipes nai
    Γιατί νόμιζα με ρωτάς από άποψη φυσικής αν το λες έγχρωμο

Leave a comment:

• sain't
    replied
    Originally posted by Altair View Post
    Είσαι χαζός αγόρι μου ή κάνεις τον χαζό;Που είδες ότι δεν διάβασα τι έγραψε ο άλλος;Δεν την παλεύεις έτσι;
    Το παράδειγμα με την γόμα αν και ατυχές,εννοούσα στην ζωγραφική στον υπολογιστή,τώρα κατάλαβες τι εννοώ ή ακόμα;
    Ground αυτό που σου είπα μου το έχει πει επαγγελματίας ζωγράφος.Και έτυχε και το είδα και σε ντοκιμαντέρ μετά.
    Originally posted by Altair View Post
    Somari το είδα το από άποψη φωτός,αλλά εγώ επειδή είμαι λίγο γκάου,δεν τα πιάνω αυτά..

Κοίτα, έτσι όπως είδα το ποστ σου αρχικά νόμιζα ότι δεν είχες παρατηρήσει τι έγραψε ο άλλος... δε σκέφτηκα ότι το διάβασες αλλά δεν κατάλαβες τίποτα! Και ότι επίσης δεν μπήκες καν στον κόπο να ψάξεις τι θα μπορούσε να σημαίνει αυτός ο γρίφος που είχες μπροστά σου και αποκαλείται φως

Επίσης ούτε στη ζωγραφική στον υπολογιστή είναι άσπρη η γόμα. Το φόντο που έχεις επιλέξει ή που χρησιμοποιεί από default το πρόγραμμα είναι άσπρο, και σβήνοντας κάτι με τη γόμα, φαίνεται το φόντο. Με λευκό φόντο και το πινέλο να πάρεις και να ζωγραφίσεις με άσπρο χρώμα, το ίδιο αποτέλεσμα με την γόμα θα έχεις. Είναι και το λευκό πινέλο γόμα; Μήπως υπάρχει συγκεκριμένος λόγος που είναι ξεχωριστό εργαλείο η γόμα; Άλλος ένας γρίφος για σένα.

Τέλος σε βρίσκω πολύ επιθετικό και καλό θα ήταν να χαλαρώσεις λίγο γενικά εδώ μέσα. Ο ειρωνικός τόνος του ποστ δε θα υπήρχε εάν είχες αποφύγει τους χαρακτηρισμούς...

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    E tote giati eipes nai

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Ωπα ωπα ωπα...
    Μη συγχέουμε το χρώμα της καθημερινής ζωής = αυτό που πιάνει το μάτι μου με το χρώμα της φυσικής = η/μ ακτινοβολία συγκεκριμένης συχνότητας...

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Dhladh ean kati to vlepeis mple kai ekpempei yperythri aktinovolia, ti xrwma to les?

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Ναί.

Originally posted by Ramparter View Post
    Αυτο με τη θερμοκρασια πραγματικα δε το ξερα. Ειχα στο μυαλο μου οτι συγκεκριμενες πηγες εκπεμπουν ακτινοβολιες που δε βλεπουμε κι οχι το καθετι.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Nai alla ean den to vlepoume, mporoume na to thewroume enxrwmo?

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Αυτο με τη θερμοκρασια πραγματικα δε το ξερα. Ειχα στο μυαλο μου οτι συγκεκριμενες πηγες εκπεμπουν ακτινοβολιες που δε βλεπουμε κι οχι το καθετι.

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Μα μην γελιέσαι από τα "όρια" που έχουμε βάλει, υπεριώδες είναι οτιδήποτε έχει ν>ιώδες και υπέρυθρο οτιδήποτε έχει ν< ερυθρό

Leave a comment:

• paixtis
    replied
    Ή πολύ μικρότερα...

Leave a comment:

Working...
X