Announcement

Collapse
No announcement yet.

Favorite Colour

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Loggo
    replied
    Χαχαχαχαχαχα ακούγεται περίεργα όταν το λέω εγώ ε;:resp:

Μη το παίρνεις τόσο σοβαρά, απλά κάπου με ξενίζει η χρήση της αγγλικής σε όλα.
    Το να χρησιμοποιούμε αγγλικές ορολογίες όταν συζητάμε περί gaming πχ δε το βρίσκω κακό. Ή ακόμα και να βάλουμε έναν τίτλο θέματος που παραπέμπει σε neogaf ξέρω γω. Δε χάθηκε ο κόσμος αν πούμε interactivity, set-pieces, A.I. κλπ. Χώρια που υπάρχουν και όροι για τους οποίους δεν υπάρχει ακριβώς η κατάλληλη λέξη στα ελληνικά, ή εκεί που υπάρχει μπορεί να ακούγεται λίγο περίεργα ή...ξένα (η ειρωνεία).

Αλλά το Pink ρε γαμώτο, ας το πούμε ροζ, δε χάθηκε ο κόσμος.

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Originally posted by Loggo View Post
    Επίσης μου ήρθε φαεινή ιδέα, γιατί "Favorite Colour" και όχι "Αγαπημένο σας χρώμα" ξέρω γω; Λέω εγώ τώρα δηλαδή, ας πούμε, από το πουθενά. Αρχίζει να μου φαίνεται πιο πρωτότυπο κιόλας.

Γιατί "Yellow" και όχι "κίτρινο";

Ψηφίζω Pink για να εκφράσω την αντίθεσή μου.
    Εισαι σιγουρος οτι δε σου δωσανε τιποτα εκει στο στρατο που ησουν;

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Εγώ ψήφισα το other, το γράφημα του οποίου είναι σε ροζ.

Leave a comment:

• Loggo
    replied
    Originally posted by Ground_zero View Post
    Genika den exw sygekrimeno agaphmeno xrwma, alla mou aresei o syndiasmos apro-mavro-kokkino.
    Κι εμένα!

Οι συνδυασμοί ανάμεσα σε άσπρο – μαύρο – κόκκινο (και τα τρία μαζί ή κόκκινο-μαύρο κλπ) μου αρέσουν πάρα πολύ. Το λογότυπο που έχουμε στο YouTube το είχα φτιάξει με άσπρο-μαύρο-κόκκινο.

Το άσπρο και το μαύρο όντως δε θεωρούνται χρώματα, μου αρέσουν πάντως. Πέρα από το κόκκινο σαν χρώμα μου αρέσει πολύ και το καφέ.

Επίσης μου ήρθε φαεινή ιδέα, γιατί "Favorite Colour" και όχι "Αγαπημένο σας χρώμα" ξέρω γω; Λέω εγώ τώρα δηλαδή, ας πούμε, από το πουθενά. Αρχίζει να μου φαίνεται πιο πρωτότυπο κιόλας.

Γιατί "Yellow" και όχι "κίτρινο";

Ψηφίζω Pink για να εκφράσω την αντίθεσή μου.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    An to pareis kathara apo apopsh fwtos, to aspro einai ola ta xrwmata kai to mavro einai h apousia xrwmatos

Emena mou aresoun ta xrwmata se antikeimena, gia paradeigma ws rouxa mou aresei to mavro, se kapoia alla pragmata mou aresei to Kokkino kai se alla kapoia to ble.

Genika den exw sygekrimeno agaphmeno xrwma, alla mou aresei o syndiasmos apro-mavro-kokkino.

Sorry alla den apantw sthn erwthsh

Leave a comment:

• paixtis
    replied
    Kαλά και εγώ είχα στο μυαλό μου το συγκεκριμένο για το μαύρο αλλά εφόσον δεν υπάρχει στο poll το ψηφίζω γιατί με αντιπροσωπεύει απόλυτα.

Εdit:Βάλε να βλέπουμε και ποιος ψηφίζει τι...Θέλω να δω ποιος άλλος ψήφισε ροζ...Πιστεύω να το κάνετε για πλάκα...

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    Originally posted by paixtis
    Το μαύρο γιατί μετράει περισσότερο από όλα!
    Νομίζω το μαυρο δεν ειναι χρωμα, αλλα να μας το πουν καλυτερα τα science nerds εδω μεσα..(οχι καμια tl;dr αναλυση ομως please..)

Αγαπημένο χρώμα ροζ φυσικα..:resp::resp:

Leave a comment:

• paixtis
    replied
    Το μαύρο γιατί μετράει περισσότερο από όλα!

Leave a comment:

• Aion
    started a poll Favorite Colour

Favorite Colour

0
    White
    0%
    0
    Black
    0%
    0
    Yellow
    0%
    0
    Green
    0%
    0
    Blue
    0%
    0
    Purple
    0%
    0
    Red
    0%
    0
    Brown
    0%
    0
    Pink
    0%
    0
    Other
    0%
    0
    Πιο είναι το αγαπημένο σας χρώμα, και γιατί?
Working...
X