Announcement
Collapse
No announcement yet.
Τι είναι η νηστεία.
Collapse
X
-
Άλλο το να μην πιστεύουν, άλλο το να έχουν άποψη και να γνωρίζουν τι είναι. Καταλαβαίνω τι θέλεις να πεις, συζήτηση κάνουμε.
-
Originally posted by Aion View PostΔεν με καταλάβατε... Καταρχήν, εγώ εσάς ρωτάω, όχι το Google.
Η μηλόπιτα για πράδειγμα, είναι νηστίσιμη βάση της νηστείας?
Για αυτόν ακριβώς τον λόγο σου είπα ότι ρωτάς σε λάθος φορουμ,επειδή ρωτάς εμάς.Θα σου πω μόνο ότι εδώ μέσα υπάρχουν αρκετά άτομα τα οποία δεν πιστεύουν καν.(Εννοείται πως δεν το λέω για τους επικρίνω,δικαίωμά τους είναι)
Leave a comment:
-
Ψάξου και με τρούφα, έχει πολλά λεφτά η υπόθεση. Καλό είναι βέβαια να μη μοιραστείς τα μυστικά, δύσκολοι καιροί έρχονται και ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος. Πάντως ακούω ότι το γουρούνι κάνει καλύτερη δουλειά από το σκύλο.Originally posted by Burai_Fighter View PostΣκέφτομαι να ανοίξω thread για οδηγίες σχετικά με την καλλιέργεια σταμναγκαθιού, πόσο πάει με το ψάρι κτλ. Stay tuned...
Leave a comment:
-
Δεν με καταλάβατε... Καταρχήν, εγώ εσάς ρωτάω, όχι το Google.
Η μηλόπιτα για πράδειγμα, είναι νηστίσιμη βάση της νηστείας?
Leave a comment:
-
To thema "vitrina" einai shmantikos paragontas.Μπορούν να αποτοξινωθούν από το κρέας όποτε θέλουν,δεν καταλαβαίνω γιατί περιμένουν την περίοδο της νηστείας.
Δηλαδή 1.5 μήνα μόνο προσέχουν την διατροφή τους και τον υπόλοιπο χρόνο είναι οκ να κατεβάζουν αβέρτα τα πιτόγυρα;
Προσωπικά νηστεύω σπάνια,αλλά προσέχω την διατροφή μου όλον τον χρόνο.Από φαστ φαντ τρώω πολύ σπάνια και τρώω κυρίως σπιτικό φαγητό.
Epishs o kathenas mporei na thelei na kanei kati kai na psaxnei na vrei aformh
Leave a comment:
-
Eίσαι θεούλης._Burai περιμένω πως και πως.Αν το κάνεις θέλω ειδική αναφορά στην γλυκόριζα που τρώει ο ινδιανα γκουφυ και αν πηγαίνει με το ψάρι.
Leave a comment:
-
Έχεις δίκιο,απλώς εγώ το θεωρώ λάθος.
Μπορούν να αποτοξινωθούν από το κρέας όποτε θέλουν,δεν καταλαβαίνω γιατί περιμένουν την περίοδο της νηστείας.
Δηλαδή 1.5 μήνα μόνο προσέχουν την διατροφή τους και τον υπόλοιπο χρόνο είναι οκ να κατεβάζουν αβέρτα τα πιτόγυρα;
Προσωπικά νηστεύω σπάνια,αλλά προσέχω την διατροφή μου όλον τον χρόνο.Από φαστ φαντ τρώω πολύ σπάνια και τρώω κυρίως σπιτικό φαγητό.
Burai περιμένω πως και πως.Αν το κάνεις θέλω ειδική αναφορά στην γλυκόριζα που τρώει ο ινδιανα γκουφυ και αν πηγαίνει με το ψάρι.
Leave a comment:
-
Σκέφτομαι να ανοίξω thread για οδηγίες σχετικά με την καλλιέργεια σταμναγκαθιού, πόσο πάει με το ψάρι κτλ. Stay tuned...
Leave a comment:
-
Oxi polys kosmos "nhstevei" giafto ton logo, to exw dei o idios.
To vlepoune ws efkairia na apotoksinothoun gia kapoies hmeres apo kreas, einai alhtheia.
Leave a comment:
-
Η νηστεία δεν γίνεται για να κάνει κάποιος διατροφή ή δίαιτα αλλά για τον λόγο που ανέφερε ο φίλος ναρκισσος.
Εξάλλου τα περισσότερα από αυτά που τρώμε στην περίοδο της νηστείας είναι πολύ πιο ανθυγιεινά από τα μη νηστίσιμα τρόφιμα.
Leave a comment:
-
Tha ta egrafa kai egw, alla to thewrisa ypokrisia mias kai oute egw nhstevw (palia nai ws ethimo).
Apo tote pou anakalypsa oti kanw koumanto sto eafto mou, apofasisa na pethanw me triglikeridia
Leave a comment:
-
Στη χριστιανική θρησκεία η νηστεία γίνεται για να εξαγνιστεί το σώμα του ανθρώπου από οτιδήποτε ζωικό, που θεωρείται 'ακάθαρτο', και να προετοιμαστεί έτσι να δεχθεί Σώμα και Αίμα Χριστού με τη Θεία Κοινωνία.
Επιπλέον, σε συμβολικό επίπεδο διδάσκει την αρετή της εγκράτειας.
Leave a comment:
-
Δεν κατάλαβες τι έγραψα.
Δεν αναφέρθηκα στην χώρα αλλά στην κατάσταση που επικρατεί στο συγκεκριμένο φορουμ.
Leave a comment:
-
Γούγλ ιτ!
Το τραγικό θα ήταν να κάνανε όλοι νηστεία επειδή είναι Χριστιανοί, δεν έχω νηστέψει ποτέ.
Leave a comment:
-
Είναι κάπως... τραγικό, ειρωνικό να λες κάτι τέτοιο για μια χωρα καθαρά... Χριστιανική.
Leave a comment:
Leave a comment: