Announcement
Collapse
No announcement yet.
Meeting in Athens
Collapse
X
-
Δεν έχω θέμα ώρας για Κυριακή αλλά ένα μεσημεράκι προς απόγευμα θα ήταν πού βολικό
Leave a comment:
-
Με την επικείμενη κάθοδό μου εις τας Αθήνας είπα να κανονίσουμε συνάντηση.Θα είμαι εκεί Παρασκευή Σάββατο Κυριακή κ ίσως Δευτέρα ώστε να φύγω βράδυ Δευτέρας.Η πιο καλή μέρα με όσους συζήτησα στο chat είναι η Κυριακή.Τι λέτε?Πείτε κ ώρες που σας βολεύουν να κανονίσουμε!
Leave a comment:
-
Ναι ήμουν παρατηρητής lol!
Δεν έκατσε η φάση.Έφτασα αργά.Πήγα την επόμενη μέρα στο ninty meeting.Μάζεψαν πάνω από 30 άτομα!Έπος!
Leave a comment:
-
Ήμασταν 8. Εγώ, Titus, Loggo, Xeno, Ramparter, Nick TG, Christop και Ferryman. Προς το τέλος αισθανόμασταν ότι θα σκάσουμε στην κυριολεξία από το πολύ φαγητό, δεν ήταν και άσχημα. Μου έκατσε καλά και με την άδεια, να δούμε τώρα πότε θα τα ξαναπούμε. Χάρηκα πάντως που γνώρισα από κοντά άτομα από το forum.
Leave a comment:
-
σοβαρα δεν βγαλατε καμια photo την ωρα της μασας να δουμε ποιος ειναι το δυνατο κουταλι?
αν και δεν μπορεσα να ερθω τετοια σκηνικα πιστευω πως θα επρεπε να γινονται συχνοτερα με την προυποθεση οτι υπαρχει συμμετοχη και διαθεση (που υπαρχει απο οτι βλεπω)
Leave a comment:
-
Έλα, γκρινιάζεις. Στο μέτωπο του φαγητού κλατάραμε όλοι με πολύ καλή ποιότητα και μας ήρθε καλά στην τιμή.
Περάσαμε μια χαρά, τα είπαμε, τα ήπιαμε, τα φάγαμε, θα το ξανακάνουμε!
Leave a comment:
-
Τώρα γύρισα και είμαι ψόφιος.Αν μπορέσω θα περάσω.Στείλτε κάνα τηλ με πμ.
Leave a comment:
-
Αναλογα την προσελευση. Σιγουρα καποιοι δε θα χουν θεμα να το τραβηξουμε οσο εχει ΜΜΜ (ως τις 2), αρκει να μη βαρεθουμε τη ζωη μας τοσες ωρες εκει.
Leave a comment:
Leave a comment: