Announcement

Collapse
No announcement yet.

Meeting in Athens

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Altair
    replied
    Originally posted by Somari View Post
    Afoy 99% de tha mporeis (?)
    Originally posted by Altair View Post
    Αν είχε κανονιστεί ένα μήνα πριν,θα έλεγα μέσα με χίλια.Τώρα,θα δείξει.99% θα μπορώ αλλά με μια επιφύλαξη.
    Κάτι δε διάβασες καλά.Και θα το ξαναπώ.99% θα μπορώ,αλλά άμα είναι να πάτε στην άλλη άκρη,τότε σίγουρα και να μπορώ δε θα έρθω.Δε θα γαμηθώ εγώ για να δω τις μουτσουνάρες σας.

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Originally posted by Altair View Post
    Γιατί Ν.Σμύρνη ρε παιδιά;Εγώ για να έρθω εκεί θέλω λεωφορείο,μετρό,ηλεκτρικό,τραμ,αυτοκίνητο,πόδι α, αεροπλάνο,καράβι.Κάνα πιο κεντρικό σημείο δεν παίζει;
    Afoy 99% de tha mporeis (?)

Leave a comment:

• paixtis
    replied
    OK.Ελπίζω να έχω φτάσει μέχρι τότε.Θα πάω αύριο να ελέγξω τις ώρες που έχει(τρένο) για Αθήνα.Αν δεν προλάβω στις 10 αν θέλετε.Παίζει και η περίπτωση να έρθω πιο αργά οπότε δεν θα μπορέσω να έρθω αλλά αύριο θα ξέρω έτσι κι αλλιώς.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Γιατί Ν.Σμύρνη ρε παιδιά;Εγώ για να έρθω εκεί θέλω λεωφορείο,μετρό,ηλεκτρικό,τραμ,αυτοκίνητο,πόδι α, αεροπλάνο,καράβι.Κάνα πιο κεντρικό σημείο δεν παίζει;

Leave a comment:

• Titus
    replied
    Οπότε λέμε Παρασκευή 9 η ώρα στη Ν. Σμύρνη?

Πρόσβαση με Τραμ είναι εύκολη, οι γραμμές περνάνε ακριβώς δίπλα.

Leave a comment:

• Sinclair
    replied
    Αν και δεν είμαι Αθηνα- αν και πραγματικά θα το ήθελα όσο τίποτε στην παρούσα φάση- το κάνεις και ακούγεται πολύ αγχωτικό!! xD

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    Μαλλον δεν ειδες ποτε ανοιξε αρχικα το thread.
    Ας πουμε μια μερα να τελειωνουμε μπας και δουμε προκοπη. Με τον Straier στο ισως ακομα και για Σαββατο η πιο λογικη λυση ειναι η Παρασκευη.

Αν ειναι να το προχωρησουμε αμεσα παντως να ξεμπερδευουμε.
    Straier αν κατσει κανονιζουμε ενα ακομα meeting στα γρηγορα Κυριακη/Δευτερα και ελπιζω να μαστε ολοι οκ.

Leave a comment:

• Kostakis420
    replied
    den iksera oti oi banned users mporoun na kanoun vote

Leave a comment:

• _Lloyd
    replied
    Α στο διάολο. Είδα Chaoscrow και λέω "έρχεται και αυτός!!!???". Ουστ κωλοspammer.

Leave a comment:

• Chaoscrow
    replied
    Originally posted by McSolid View Post
    Θα ερχομουν κι εγω αλλα δουλευω 3800 μιλια μακρια...λολ
    LOL που το έγραψες σε μίλια.
    Εγώ μένω περίπου 3000χλμ από Αθήνα οπότε ας κάνουμε μόνοι μας συνάντηση! Θα πάρω το dragon-ship και έρχομαι!

Leave a comment:

• ChrisTop
    replied
    Originally posted by i Have no Equal View Post
    ...αυτη που κερνάει λουκουμάδες...

Φύγαμε...

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    Η Μυρτία ειναι αυτη που κερνάει λουκουμάδες στο τέλος η την μπερδέυω με αλλη?? Ειμαι σχεδον σιγουρος οτι εχω παει μια φορα εκει..

Leave a comment:

• ChrisTop
    replied
    Υπάρχει και η λύση να συναντηθούμε και τις 2 μέρες.

Leave a comment:

• straier
    replied
    Παιδιά κανονίστε το όπως σας βολεύει. Καλώς εχόντων θα είμαι Σάββατο μεσημέρι στην Αθήνα αλλά δε ξέρω σε τι κατάσταση θα βρίσκομαι μετά το ταξίδι για να κατέβω κέντρο. Αν ήταν Σάββατο θα προσπαθούσα να έρθω (αφού πρώτα πιω potion "Repel γκρίνια από την οικογένεια" ) αλλά μη σκέφτεστε να αλλάξετε ημερομηνία για μένα γιατί δε μπορώ να υποσχεθώ 100%.

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Εγώ όταν είχα έρθει, εσείς με γράψατε... Ε λοιπόν, δεν έρχομαι.

Leave a comment:

Working...
X