Announcement

Collapse
No announcement yet.

Meeting in Athens

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Xeno
    replied
    Ramp δε μπορει Σαββατο λοιπον, Straier δε μπορει πριν το Σαββατο, Titus δε μπορει μετα το Σαββατο και Paixtis μπορει μονο Παρασκευη.
    Ποιος θα ειναι ο πιο αδυναμος κρικος;
    Στειλε ΠΟΥΛ στο 4588, οι 15 πρωτοι κερδιζουν μια μεριδα ντοματοκεφτεδες.

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Εννοειται οτι μερα θελουν οι περισσοτεροι, απλα Σαββατο για μενα ειναι αδυνατον.

Leave a comment:

• NickTG
    replied
    Αν είναι κοντά σε μετρό ψήνομαι και εγώ.
    Πάντως αν είναι να έρθει ο Straier από την άκρη του κόσμου και μπορεί Σάββατο ίσως θα πρέπει να σκεφτούμε μια μετακίνηση ημέρας.

Leave a comment:

• McSolid
    replied
    Θα ερχομουν κι εγω αλλα δουλευω 3800 μιλια μακρια...λολ

Leave a comment:

• Titus
    replied
    1) Straier αν είσαι διαθέσιμος το Σαββάτο είμαι κι εγώ, Κυριακή φεύγω από Αθήνα.

2) Μυρτιά ήταν τώρα που το λες! Θα κανονίσουμε για τραπέζι εκεί, έχει εύκολη πρόσβαση με τραμ και νομίζω βολεύει. Αν έχει κανείς καμιά ιδέα για ταβέρνα τη ρίχνει βέβαια, αλλά πρόκειται για πολύ καλή ταβέρνα στη Ν. Σμύρνη.

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Ωστε εσύ κράτησες την απόδειξη;

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Μυρτια ειχαμε παει.

Leave a comment:

• sub_zero
    replied
    Θα ερχομουν και εγω αλλα Παρασκευη μεσημερι αναχορω δυστυχώς

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    Α ρε Altair, ουτε εκλογες να ταν για να το κανονιζαμε σχεδον 1 μηνα πριν (χαρ χαρ).
    Μεσα κι εγω, αλλα Straier πες τι παιζει γιατι εσυ ερχεσαι οντως απ' την αλλη ακρη του κοσμου, οποτε ευκαιρια θα ηταν να σε δουμε γιατι κι εγω ερχομαι τωρα για πολυ λιγες μερες.

Τις ταβερνες αυτες Τitus τις μπερδευω συνεχεια, αν θυμαμαι καλα ομως ειχαμε παει στη Μυρτια. Αν δεν ηταν αυτη, εκει διπλα ειναι και η Μουρια, αλλα νομιζω πως εμεις ειχαμε παει Μυρτια την αλλη φορα.

Να το κλεισουμε συντομα σχετικα, γιατι εκει ιδιως αν δεν κλεισεις τραπεζι δεν παιζει να βρεις να κατσεις ΠΣΚ βραδυ.
    Εγω μεσα παντως χωρις πολλα πολλα.

Leave a comment:

• paixtis
    replied
    OK παίδες και γω αργά θα φτάσω.Οπότε θα βρεθούμε και αργά.Όσοι περισσότεροι τόσο το καλύτερο! ;)

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Αν είχε κανονιστεί ένα μήνα πριν,θα έλεγα μέσα με χίλια.Τώρα,θα δείξει.99% θα μπορώ αλλά με μια επιφύλαξη.

Leave a comment:

• straier
    replied
    Μια μέρα μετά ίσως να ερχόμουν και γω.
    Καταραμένο timing!

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Pou eisai re Phantom, mila ligo sto topic gia ta ΚΟΜΙΞ!

Synexiste oi ypoloipoi den yparxei tipote gia na deite edw

Leave a comment:

• Titus
    replied
    Χαχαχα, μαζεύτηκε λαός! Άλλος για τη βάρκα μας!

Το μόνο σίγουρο είναι πως θα βρίσκεται κοντά σε μετρό - ηλεκτρικό - τραμ, οπότε μην ανησυχείτε για τη μετακίνηση.

Leave a comment:

• Phantom Duck
    replied
    Θα έχω κι εγώ άδεια τότε, απλά πείτε μέρος και ώρα για να σας βρω επειδή δεν ξέρω κανέναν σας.

Leave a comment:

Working...
X