Announcement

Collapse
No announcement yet.

Meeting in Athens

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Λοιπόν,αύριο στις 6 στο Μοναστηράκι,που ακριβώς;Και ποιοι θα είμαστε;Πείτε να μην ψαχνόμαστε αύριο.
    Carpe diem

Comment

• Στην πλατεία έξω απο ηλεκτρικό;

Comment

• πωπω παλι θα μαζευτω με ενα ματσο ναρντουλες, πραγματικά καθίστε κάπου να ρθω να σας βρώ, καταστρέφετε το image μου..

Comment

• Originally posted by Hipster Luffy View Post
          πωπω παλι θα μαζευτω με ενα ματσο ναρντουλες, πραγματικά καθίστε κάπου να ρθω να σας βρώ, καταστρέφετε το image μου..
          Originally posted by Raf
          Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

• Ισως περασω κι εγω μια βολτα πιο αργα (7+ γιατι πιο πριν δε νομιζω να μπορω), αν και ηδη τα επιπεδα τεστοστερονης θα ειναι πολυ υψηλα, αλλα οκ δε νομιζω να τα χαλασουμε για ενα ατομο ακομα. Τι καφεδες βεβαια, παμε για ρακο/ουζοκατασταση κτλ.

Comment

• δεν ανηφοριζετε απο το golden hall εχει tournament ssf4 να κοζαρετε και ολας, θα ψησουμε τον νικητη να κερασει στριπτιτζαδικο αν υπαρξει τρελο zerg

Comment

• Όποις δε φέρει DS με Tetris είναι φλώρος.
                The illusion of free will is an illusion.

Comment

• παιδια θα συναντηθούμε όλοι στο Σταύλο στο Θησείο, είναι πολυ μεγάλος χώρος για να στεγάσει άνετα μεγάλες παρέες ρίχτε μια ματιά εδώ

πάνω στο δρόμο με τις καφετέρειες στο Θησείο είναι περπατήστε και λίγο να είστε αδυνατισμένοι...

δείτε και στο χάρτη αν και εμένα με μπερδεύει ο χαρτης ...

Comment

• Εγώ δν το ξέρω αυτό.Μετά το μετρό μόλις βγαίνεις στην πλατεία στο Μοναστηράκι θα με βόλευε.Στην έξοδο μπροστά αν είναι.
                    Nintendo I.D.: paixtis
                    3ds friend code: 2664-2347-7128

Comment

• Ωραίο μαγαζί ο Σταύλος και πραγματικά πολύ εύκολο να το βρεις. Περίεργη σύμπτωση, τώρα που ανέβηκα Αθήνα σε αυτό το μαγαζί πήγα δύο φορές.

Comment

• Ρε, μην κάνουμε αλλαγές τελευταία στιγμή και χαθούμε. Εξ' άλλου το μαγαζί αυτό είναι 10 λεπτά το πολύ με τα πόδια από το μοναστηράκι, αν θέλουμε αποφασίζουμε και πάμε.

PK World - Τα πάντα για Disney comics!

Comment

• Το ψηφιζω παντως σαν επιλογη, απ'το να ψαχνουμε ενα τσουρμο να βρουμε μερος, ειναι πιο ωριμο να παμε καπου στοχευμενα.
                          Do a barrel roll!

Comment

• Βασικά μόλις πήρα οδηγείες για αυτό.Πήγα και χτες...Ραμπ δώσε λίγο το τηλ σου σε pm μην χαθούμε
                            Nintendo I.D.: paixtis
                            3ds friend code: 2664-2347-7128

Comment

• ΟΚ, ας συναντηθούμε 6 στο Μοναστηράκι και ας πάμε εκεί.
                              The illusion of free will is an illusion.

Comment

• οκ οσοι βρεθειτε μοναστηρακι πηγαίντε εκεί και όσοι μπορουν πανε απευθειας εκει, όλοι έχετε κινητα

Comment

Working...
                                X