Τι έγινε τελικά,βρεθήκατε;ποιοι ήσασταν,πείτε λεπτομέρειες.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Meeting in Athens
Collapse
X
-
Έλα, γκρινιάζεις. Στο μέτωπο του φαγητού κλατάραμε όλοι με πολύ καλή ποιότητα και μας ήρθε καλά στην τιμή.
Περάσαμε μια χαρά, τα είπαμε, τα ήπιαμε, τα φάγαμε, θα το ξανακάνουμε!Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?
Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...
Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί
Comment
-
Ούτε μια φώτο δε βγαλαμε ρε σεις.
Comment
-
An htan o Paixtis ekei tha kaigotan to film outws h allws.."Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
Kindred, this blade and I."
"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
Greek Gaming Videos
Greek Final Fantasy Forum
Comment
-
σοβαρα δεν βγαλατε καμια photo την ωρα της μασας να δουμε ποιος ειναι το δυνατο κουταλι?
αν και δεν μπορεσα να ερθω τετοια σκηνικα πιστευω πως θα επρεπε να γινονται συχνοτερα με την προυποθεση οτι υπαρχει συμμετοχη και διαθεση (που υπαρχει απο οτι βλεπω)
Comment
-
Ήμασταν 8. Εγώ, Titus, Loggo, Xeno, Ramparter, Nick TG, Christop και Ferryman. Προς το τέλος αισθανόμασταν ότι θα σκάσουμε στην κυριολεξία από το πολύ φαγητό, δεν ήταν και άσχημα. Μου έκατσε καλά και με την άδεια, να δούμε τώρα πότε θα τα ξαναπούμε. Χάρηκα πάντως που γνώρισα από κοντά άτομα από το forum.
Comment
-
Originally posted by Ground_zero View PostAn htan o Paixtis ekei tha kaigotan to film outws h allws..
μα ποσο πιο αυθεντικός παιχτης
Comment
-
Με την επικείμενη κάθοδό μου εις τας Αθήνας είπα να κανονίσουμε συνάντηση.Θα είμαι εκεί Παρασκευή Σάββατο Κυριακή κ ίσως Δευτέρα ώστε να φύγω βράδυ Δευτέρας.Η πιο καλή μέρα με όσους συζήτησα στο chat είναι η Κυριακή.Τι λέτε?Πείτε κ ώρες που σας βολεύουν να κανονίσουμε!Nintendo I.D.: paixtis
3ds friend code: 2664-2347-7128
Comment
-
Τώρα, κλείνω κι έρχομαι, έρχομαι φτάνω / με το πρώτο αεροπλάνο από ΟλλανδίαΤι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?
Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...
Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί
Comment
Comment