Eγώ δεν παίζω Mario Kart, να μην κανονιστεί με κανένα άλλο παιχνίδι; Πχ Tetris που την παλεύω με το ζόρι;
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Meeting in Athens
Collapse
X
-
@Ryu: Ahahahahahahahahahahaha
Οk, για τη φάση με τα DS σε κουτούκι δεν έχω πρόβλημα (ο Loggo έδωσε πειστικά επιχείρηματα), ο,τιδήποτε περιλαμβάνει φαί και άθφονο αλκοόλ του λαού (του τύπου κρασί/μπύρα/τσίπουρο/ούζο) καλό είναι, αν μεθύσεις κιόλας φαίνονται τα πάντα όμορφα και οι οθόνες του DS τέσσερις (double the power). Γενικά όμως είμαι noob, στο tennis πάντως ως γνήσιος casual gamer νομίζω ότι μπορώ να προβάλλω μία κάποια αντίσταση (έχω αντοχή - μπορώ και χάνω αρκετές φορές ώστε να τα φτύσει ο αντίπαλος και στο τέλος να καταφέρω να πάρω ένα game).
The point is: Ας φάμε, ας πιούμε και ό,τι θέλετε μετά κάν-ουμε(/ετε) () .
Comment
-
Originally posted by _Lloyd View Postο,τιδήποτε περιλαμβάνει φαί και άθφονο αλκοόλ του λαού (του τύπου κρασί/μπύρα/τσίπουρο/ούζο) καλό είναιThere are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.
Comment
-
lol το image σας μαρανε...
Παμε σε λαϊκο μερος αυτη τη φορα, δηλαδη λαδοκολλα. Σ'αυτη που πηγαμε πριν κατι μηνες με Ferry,Somari,Titus & Loggo θα θελα πολυ να ξαναπαω, αφθονο φαι και κρασι και πληρωσαμε μολις 10€.
Comment
-
Κι εγώ αυτό προτείνω.
Ωραίο κλίμα, καλές τιμές, τραπεζάκι έξω, κομπλέ όλα. Τραπέζι να κλείσουμε μόνο, γιατί τη προηγούμενη φορά στο τσακ κάτσαμε.There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.
Comment
-
Θες να με καταστρεψεις; Φαση θα χε αλλα δυσκολο, 7/7 γραφω μαθημα, καλο το meeting αλλα μετα θα γυρισω σπιτι να τη ξαπλαρω.
Comment
-
Ορισμένοι έχετε πάντως μια περίεργη σοβαροφάνεια...Σε gaming forum δεν είμαστε?Δεν είπα να πάμε μόνο γι'αυτό απλώς να συνδιαστεί είτε παράλληλα με τα ds(πολύ καλή ιδέα)είτε μετά και να έρθουν όσοι θέλουν.Δεν την καταλαβαίνω την τόση σοβαροφάνεια μερικών.Κάνετε λες και θα σας πουν μπέμπηδες ή το κλασσικό τα "παιχνίδια" είναι για μωρά!!!Nintendo I.D.: paixtis
3ds friend code: 2664-2347-7128
Comment
-
Κοιτα δεν ειναι θεμα σοβαροφανειας αλλα που να παιξεις DS σε ψησταρια/ταβερνα; Ειδικα τοσα ατομα. Θυμαμα παλια που παιζαμε DS σε κανα starbucks γινοταν μεγαλος χαμος απο 4-5 ατομα. Τωρα αν ειμαστε 10+ δε γινεται απλα, θα μας πανε μεσα.
Οταν ειπα να φερει οποιος θελει DS σκεφτομουν μηπως πηγαιναμε πουθενα μετα, πχ σπιτι μου αλλα μαλλον δε βολευει τωρα, εν μεσω εξεταστικης.
Comment
-
-
Originally posted by paixtis View PostΟρισμένοι έχετε πάντως μια περίεργη σοβαροφάνεια...Σε gaming forum δεν είμαστε?Δεν είπα να πάμε μόνο γι'αυτό απλώς να συνδιαστεί είτε παράλληλα με τα ds(πολύ καλή ιδέα)είτε μετά και να έρθουν όσοι θέλουν.Δεν την καταλαβαίνω την τόση σοβαροφάνεια μερικών.Κάνετε λες και θα σας πουν μπέμπηδες ή το κλασσικό τα "παιχνίδια" είναι για μωρά!!!
Αν και δε θα έρθω ευελπιστώ σε μια αξιοπρεπή φωτογραφική κάλυψη από τον Εβανς.Originally posted by Squall LeonhartI used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chestOriginally posted by 丹野Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...Originally posted by Ryu_grυπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.
Comment
Comment