Announcement

Collapse
No announcement yet.

Κατοικίδια

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• 丹野
    replied
    Originally posted by Ground_zero View Post
    Fysiko einai na mhn exeis katsarides, tis exoun faei oi araxnes...

Giati h fysikh akolouthia twn pragmatwn paei kapws etsi:

Rottweiler -> Taxydromos -> Defteros pagosmios polemos...
    Σώπα ρε? Τις φάγανε οι αράχνες? Μπορούν να φάνε σωματικά τεράστια έντομα με το μικρό τους στόμα?

για την φράση που έριξες. Μ' έστειλες!

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Fysiko einai na mhn exeis katsarides, tis exoun faei oi araxnes...

Edit: Μην πάρεις ροτβάιλερ και τρομάξει μετά ο ταχυδρόμος και έρθουν οι Ναζί. :xp:
    Giati h fysikh akolouthia twn pragmatwn paei kapws etsi:

Rottweiler -> Taxydromos -> Defteros pagosmios polemos...

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Originally posted by Azrael View Post
    Εγω παντως στο ποστ δεν εκανα πλακα.Μου εχουν σπασει τα νευρα. Το μονο που δεν εχω δει ειναι κατσαριδα. Ουτε μια τοσα χρονια στο σπιτι WTF και εχουν μπει ολα τα αλλα. Βεβαια δεν ειναι περιεργο, το σπιτι (το οποιο νοικιαζω για σπουδες-ναι ρε ακομα-) ειναι πανω σε λοφο και ολη την ωρα βλεπεις στα μπαλκονια ή σε τοιχους εξω κτλ κατι αραχνες κυριως, τεραστιες. Αλλα ουτε μια κατσαριδα.

Νυχτεριδες εχουμε και απο αυτες αλλα μονο πρωινες ωρες(5-6), τις βλεπω και τις ακουω να βαρανε πανω στο τζαμι στο παραθυρο με τη μαπα λολ.

ΕDIT-Απο κανονικα κατοικιδια, ειχαμε σκυλια και γατες στο χωριο, τωρα περασαν τα χρονια και πεθαναν.

Καποια στιγμη οταν μεινω μονος μου θα παρω ενα κουταβι, τα λατρευω.
    :xp:

Φυσικό. Οι κατσαρίδες ΔΕΝ ζουν πάνω στον λόφο. Ζουν στα σκατά(!), δλδ υπόνομους και σκουπίδια! Όλα τα άλλα ζουν στον λόφο !

Και το σπίτι μου στο Ν. Ρύσιο πάνω σε λόφο είναι!

Edit: Μην πάρεις ροτβάιλερ και τρομάξει μετά ο ταχυδρόμος και έρθουν οι Ναζί. :xp:

Leave a comment:

• Azrael
    replied
    Εγω παντως στο ποστ δεν εκανα πλακα.Μου εχουν σπασει τα νευρα. Το μονο που δεν εχω δει ειναι κατσαριδα. Ουτε μια τοσα χρονια στο σπιτι WTF και εχουν μπει ολα τα αλλα. Βεβαια δεν ειναι περιεργο, το σπιτι (το οποιο νοικιαζω για σπουδες-ναι ρε ακομα-) ειναι πανω σε λοφο και ολη την ωρα βλεπεις στα μπαλκονια ή σε τοιχους εξω κτλ κατι αραχνες κυριως, τεραστιες. Αλλα ουτε μια κατσαριδα.

Νυχτεριδες εχουμε και απο αυτες αλλα μονο πρωινες ωρες(5-6), τις βλεπω και τις ακουω να βαρανε πανω στο τζαμι στο παραθυρο με τη μαπα λολ.

ΕDIT-Απο κανονικα κατοικιδια, ειχαμε σκυλια και γατες στο χωριο, τωρα περασαν τα χρονια και πεθαναν.

Καποια στιγμη οταν μεινω μονος μου θα παρω ενα κουταβι, τα λατρευω.

Leave a comment:

• ChrisTop
    replied
    Μάλλον δεν έπιασες το ύφος φίλε.

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Για κάποιον περίεργο (?) λόγο μεσα σε έναν μήνα ψόφησε, τι να πείς.
    Κατοικίδια δεν έχω και δεν σκοπεύω να αποκτήσω αμα χρειάζεται να ξοδέψω παραπάνω απο 1 λεπτό την μέρα για να μην ψοφήσουν.
    Όντως, περίεργο.

Leave a comment:

• ChrisTop
    replied
    Epic thread.
    Κατοικίδια δεν έχω και δεν σκοπεύω να αποκτήσω αμα χρειάζεται να ξοδέψω παραπάνω απο 1 λεπτό την μέρα για να μην ψοφήσουν. Μικρός πάντως είχα ένα παπαγαλάκι, κίτρινο, το οποίο μάλιστα το είχα ονομάσει Zapdos (). Το αμολούσα συνέχεια έξω απο το κλουβί να κάνει βόλτες μέσα στο σπίτι γιατί το λυπόμουνα να κάθεται όλη μέσα στο κλουβί. Για κάποιον περίεργο (?) λόγο μεσα σε έναν μήνα ψόφησε, τι να πείς. ^_^

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Twra dhladh emeinan mono oi katamavres asxhmes petaloudes kai oi terasties pasxalitses?
    Ρε δε μπορώ το συκώτι μου, άσε τον υπερρεαλισμό να κυλήσει, μη τον μεγεθύνεις...

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Twra dhladh emeinan mono oi katamavres asxhmes petaloudes kai oi terasties pasxalitses?
    Δεν ξέρω, για να σου πω την αλήθεια, αν έμειναν αυτές ή όχι.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    για τα μισά σας σχόλια...

Αν μας το λέγανε νωρίτερα αυτό για τις αράχνες του πολιτισμού, θα μπορούσαμε να τις φροντίσουμε αναλόγως. Ότι έγινε, έγινε. Το κακό παράγινε.

Παλιά θυμάμαι στο χωριό μου συχνά πετούσαν τριγύρω πεταλούδες κατάσπρες και όμορφες, και πασχαλίτσες μικρές. Τώρα πια μάλλον δεν είναι πια στα μέρη μας...

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Originally posted by straier
    Αυτό που με ενοχλεί προσωπικά είναι ο ιστός. Ειδικά εδώ πολύ συχνά φτιάχνουν ιστό στην είσοδο της πολυκατοικίας ή στη στάση του λεωφορείου και έχω πέσει 2-3 φορές μέσα στον ιστό...

Leave a comment:

• straier
    replied
    Ω ναι. Η μικρή χαριτωμένη αραχνούλα μου έτρωγε όλες τις μύγες που δεν έβρισκα και είχε γίνει θρεφτάρι. Μέσα σε 2 - 3 βδομάδες είχε γίνει ΤΟΟΟΟΣΗ. Αυτομάτως βούτηξα τις προαναφερθείσες σημειώσεις και τις της έφερα στο κεφάλι. Στενοχωρήθηκα λίγο βέβαια...
    Αυτό κύριε λέγεται αχαριστία...

Για την ιστορία, οι αράχνες δεν είναι έντομα οπότε κρατήστε τις στο σπίτι σας άφοβα. Αυτό που με ενοχλεί προσωπικά είναι ο ιστός. Ειδικά εδώ πολύ συχνά φτιάχνουν ιστό στην είσοδο της πολυκατοικίας ή στη στάση του λεωφορείου και έχω πέσει 2-3 φορές μέσα στον ιστό...

Επίσης μην το γελάτε που τρώνε τα έντομα. Κι εγώ σιχαίνομαι αλλά είναι εξαιρετική πηγή πρωτεΐνης (τ'ακούς κρπλ;) και πιο οικολογική λύση από το κρέας.

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Αράχνες rule ρε, ειδικά αν τις δεις πάνω στη δράση... Εγώ μια φορά ημουν στο αναγνωστήριο και επειδή βαριόμουν να διαβάσω την έκανα να αμολήσει ιστό πάνω στο μολύβι μου και μετά η ηλίθια δε κατέβαινε, και την έκανα μαριονέτα

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Stis araxnes symfwnw pantws me ton Strier, oi araxnes fernoun tyxh kai edw pou ta leme den einai kai poly sixamera entoma, san murmhgia me megalytera podia

Leave a comment:

Working...
X