Εγώ κάποτε είχα μια αράχνη. Ναι!
Εκεί που καθόμουν ήρεμος στο δωμάτιό μου στα ξένα, πηγαινοερχόταν μια μική χαριτωμένη αραχνούλα. Είχα μοναξιές, κόσμος δεν πολυυπήρχε εκείνη την περίοδο, οπότε την είχα και πηγαινοερχόταν και μου κράταγε παρέα. Δε με ενοχλούχε και ήταν ίσαμε το νύχι μου, οπότε μια χαρά.
Εν τω μεταξύ, λόγω καλοκαιριού, υπήρχε αρκετή μύγα. Όποτε δεν είχα τι να κάνω ή όποτε με τσαντίζανε έκλεινα το παράθυρο και άρχιζα φάπα φούπα να βαράω γύρω μου. Ήταν από τις πιο εκνευριστικές μύγες που είχα δει στη ζωή μου γιατί δε στέκονταν πουθενά, τις πετύχαινα στον αέρα με ένα τυλιγμένο ρολό σημειώσεις από το πανεπιστήμιο που είχε γίνει κώλος). Τις μύγες που σκότωνα κατά κανόνα τις έβρισκα και τις μάζευα, αλλά δεν τις έβρισκα όλες. Λίγο η σκούρα μοκέτα, λίγο οι γωνίες, καταλαβαίνετε. Το θέμα είναι πως δεν τις έβρισκα ούτε μετά...
...Οπότε ένα μεσημέρι που άραζα στον υπολογιστή βλέπω μια αράχνη 10 πόντους διάμετρο να σκάει πάνω στο γραφείο από το πουθενά.
Ω ναι. Η μικρή χαριτωμένη αραχνούλα μου έτρωγε όλες τις μύγες που δεν έβρισκα και είχε γίνει θρεφτάρι. Μέσα σε 2 - 3 βδομάδες είχε γίνει ΤΟΟΟΟΣΗ. Αυτομάτως βούτηξα τις προαναφερθείσες σημειώσεις και τις της έφερα στο κεφάλι. Στενοχωρήθηκα λίγο βέβαια...
Τώρα αυτό τον καιρό έχω ένα καναρίνι, τον Πασχάλη. Συζητάμε κιόλας, όταν βγαίνω στο μπαλκόνι του κάνω "ΚΙΟΥ" και μου απαντάει!
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Κατοικίδια
Collapse
X
-
ναι αλλα γιατι τι κατσαριδες μιλαμε, τις καφε με τα φτερα οι για τις μαυρες τις μεγαλες που δεν πετανε?
Leave a comment:
-
1 oloklhro lepto me katsarides Magadaskarhs xmmmmmm....
To ekana gia 50 xiliades euro, isws kai gia ligotero ase na to skeftw prwta.
"Edit"
To skeftika to ekana gia 10.000 euro parakatw sygxainomai.
Leave a comment:
-
πλακα πλακα ο ant1 δεν εβαζε ενα φεγγαρι ενα αμερικανικο show που οι παιχτες κανανε διαφορα extreme πραγματα για να κερδισουνε χρηματα, σε ενα επεισοδιο τους βαλανε και σε μια κουτα με κατσαριδες για 1 ολοκληρο λεπτο, g_z ψησου!!
εναλλακτικα μπορειτε να δοκιμασετε και με σπασμενα γυαλια απο τζαμαρια πχ στο δρομο που χαραξε το saw
Leave a comment:
-
Μακάρι, αλλά το κάνανε και καθημερινό φαινόμενο να τα μαγειρεύουν και να τα τρώνε κιόλας! Για πάνε μία βόλτα στην Σανγκάη στην λαική αγορά και σε διαφόρους δρόμους της και θα δεις εσύ ο ίδιος. Που λέμε... Βλέπε και πίστευε!Originally posted by Somari View PostΣτον ύπνο τους; Πρέπει να είναι πολύ μπροστά.
Leave a comment:
-
Ραμπίδη, αυτό που είπε ο Somari αληθεύει. Το κάνουν συχνά οι Κινέζοι αυτό. Εκεί τρώνε κάθε λογής έντομα... Τα ίδια και οι Ταυλανδέζοι και οι Ινδοί(νομίζω).
Leave a comment:

Leave a comment: