Announcement
Collapse
No announcement yet.
VIDEOGAMES vs ROCK - ΘΕΣΣΑΛΟΝΊΚΗ 28/7/11
Collapse
X
-
Σε λυπάμαι, Altair.
Θέλεις να κανονίσουμε ένα ματς τα 2 μας? Εγώ δεν έχω πρόβλημα για να σε λιανίσω άνετα! Θα φέρουμε ο καθένας μας και αυτόπτες μάρτυρες!
Leave a comment:
-
Valte ta lefta sas ekei pou einai to stoma sas kai na doume poios einai o poio mangas
Ela pame penintaevra poios tha ftasei prwtos stis 10!!!!
Leave a comment:
-
Tanno κατούρα και λίγο.Στο θέμα ΜΚ σε έχω πολύ άνετα κι ας μην έχω ασχοληθεί καθόλου με συνδυασμένα χτυπήματα.Απόδειξη;Τρία ματς έπαιξα με παίχτες απ'όλο τον κόσμο και παρόλο που παίζανε καλύτερα τους έφαγα λάχανο.Ο λόγος;Απλά το κατέχω το άθλημα.
Leave a comment:
-
Αν αποδίδω, λέει, και με το ΠΑΡΑΠΑΝΩ!Originally posted by Somari View PostΑποδίδεις και σύ μόνο κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες ε;
Αν έπαιζαν τίποτα τσιγάρα, ναι, το παρέλειψα.Originally posted by sub_zero View PostTanno τίποτα τσιγάρα παίζαν;

Λίγος κόσμος κάπνιζε. Ευτυχώς από την ζέστη και τον ίδρωτα η κάπνα ήταν απαρουσίαστη. 
Και πάλι θα σε γάμαγα άγρια.Originally posted by Altair View PostΌχι ρε γμτ,αν το ήξερα,ότι είναι τόσο χαμηλό το επίπεδο,θα είχα τώρα ένα πρωτάθλημα στα χέρια μου.
Το επίπεδο ήταν από εύκολο ως μέτριο.
Και μην ανησυχείς. Θα γίνει ΚΑΙ στην Αθήνα αυτό.
Leave a comment:
-
Sygrathsou teras!Όχι ρε γμτ,αν το ήξερα,ότι είναι τόσο χαμηλό το επίπεδο,θα είχα τώρα ένα πρωτάθλημα στα χέρια μου.
Leave a comment:
-
Αποδίδεις και σύ μόνο κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες ε;Originally posted by Tanno View PostΣωστά... Κι αυτό το έκανα, αλλά μόνο ΜΕΤΑ το τέλος του διαγωνισμού, γιατί εκείνη την ώρα από τις 2 μπύρες που ήπια, μου ήρθε κάτουρο να ρίξω.
Και να σκεφτείτε ότι γύρισα ράκος από το ποτό με το ποδήλατο μου. 
Leave a comment:
-
Όχι ρε γμτ,αν το ήξερα,ότι είναι τόσο χαμηλό το επίπεδο,θα είχα τώρα ένα πρωτάθλημα στα χέρια μου.
Leave a comment:
-
Σωστά... Κι αυτό το έκανα, αλλά μόνο ΜΕΤΑ το τέλος του διαγωνισμού, γιατί εκείνη την ώρα από τις 2 μπύρες που ήπια, μου ήρθε κάτουρο να ρίξω.Originally posted by Somari View PostΤα διαλλειματα για κατουρημα δεν ανεφερες
Και να σκεφτείτε ότι γύρισα ράκος από το ποτό με το ποδήλατο μου.
Leave a comment:
-
Ήμουν και λίγο τυχερός. Κάποιοι ήταν άσχετοι και εγώ τους τρέλανα στις κλωτσομπουνιδιές.
Ο τελευταίος ήταν αρκετά καλός και είχα μία καλή στρατηγική για να τον νικήσω. Τους έριξα μάλιστα και Fatalities. 
Και ναι, ο Tanno το κέρδισε το ΜΚ9!
Έπρεπε να σου δώσουν άδεια για να έρθεις να το δεις και εσύ ο ίδιος. Είχα και αποθέωση από τα παιδιά εκεί. 
Οι εντυπώσεις μου για το πάρτυ είναι οι εξής θετικές:
Για το SSFIV υπήρχε προβολέας και για το ΜΚ9 υπήρχε μία τηλεόραση, νομίζω, LCD 30"(Ήταν και μικρή). Έγινε της πουτάνας και μαζευτήκαμε όλοι μας στον πάνω όροφο της Δάδας. Ζέστη, ποτά, τρελο ξύλο από τα games. Συμπεριλήφθηκε μέσα και το Tekken 6! Πριν και μετά τους διαγωνισμούς έγινε κι λίγος gaming χαβαλές.
Εξαρχής στην μέση του διαγωνισμού MK9 χάλασε το ένα χειριστήριο κι εγώ ευτυχώς είχα φέρει τα δικά μου χειριστήρια σε περίπτωση και τους δάνεισα το δικό μου για να συνεχιστεί. Το χειριστήριο που χάλασε κόλλησε το κουμπί του d-pad και το κράταγε σ' έναν χαρακτήρα(τον Kabal).
Leave a comment:
-
O Tanno to kerdise to MK9?
WOW!!! To epipedo prepei na htan poly ypshlo!
Leave a comment:
Leave a comment: