Announcement

Collapse
No announcement yet.

VIDEOGAMES vs ROCK - ΘΕΣΣΑΛΟΝΊΚΗ 28/7/11

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Μόλις γύρισα από το videogames party. υπήρχαν 2 διαγωνισμοί, ο ένας του MK9 και ο άλλος του SSFIV. Εγώ διαγωνίστηκα στο ΜΚ9 και κέρδισα ένα βραβείο ως πρωταθλητής. Το βραβείο είναι αυτό το βιβλίο "The Dresden Files - Storm Front" of Jim Butcher!

Μ' έκπληξη ανακάλυψα ότι είναι επίσης και TV series και ένα RPG game.

Παιδιά, καμία ιδέα για την τηλεοπτική σειρά ή το RPG παιχνίδι?

Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ, Γιώργο. Καταπληκτικό βραβείο μου έδωσες! Δεν ήξερα ότι είναι και RPG και εγώ είμαι φανατικός RPG fan!
    sigpic

Comment

O Tanno to kerdise to MK9?
      WOW!!! To epipedo prepei na htan poly ypshlo!
      "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
      But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
      Kindred, this blade and I.
      "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
      Greek Gaming Videos
      Greek Final Fantasy Forum

Comment

Ήμουν και λίγο τυχερός. Κάποιοι ήταν άσχετοι και εγώ τους τρέλανα στις κλωτσομπουνιδιές. Ο τελευταίος ήταν αρκετά καλός και είχα μία καλή στρατηγική για να τον νικήσω. Τους έριξα μάλιστα και Fatalities.

Και ναι, ο Tanno το κέρδισε το ΜΚ9! Έπρεπε να σου δώσουν άδεια για να έρθεις να το δεις και εσύ ο ίδιος. Είχα και αποθέωση από τα παιδιά εκεί.

Οι εντυπώσεις μου για το πάρτυ είναι οι εξής θετικές:

Για το SSFIV υπήρχε προβολέας και για το ΜΚ9 υπήρχε μία τηλεόραση, νομίζω, LCD 30"(Ήταν και μικρή). Έγινε της πουτάνας και μαζευτήκαμε όλοι μας στον πάνω όροφο της Δάδας. Ζέστη, ποτά, τρελο ξύλο από τα games. Συμπεριλήφθηκε μέσα και το Tekken 6! Πριν και μετά τους διαγωνισμούς έγινε κι λίγος gaming χαβαλές.

Εξαρχής στην μέση του διαγωνισμού MK9 χάλασε το ένα χειριστήριο κι εγώ ευτυχώς είχα φέρει τα δικά μου χειριστήρια σε περίπτωση και τους δάνεισα το δικό μου για να συνεχιστεί. Το χειριστήριο που χάλασε κόλλησε το κουμπί του d-pad και το κράταγε σ' έναν χαρακτήρα(τον Kabal).
        sigpic

Comment

Τα διαλλειματα για κατουρημα δεν ανεφερες
          Originally posted by Raf
          Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

Originally posted by Somari View Post
            Τα διαλλειματα για κατουρημα δεν ανεφερες
            Σωστά... Κι αυτό το έκανα, αλλά μόνο ΜΕΤΑ το τέλος του διαγωνισμού, γιατί εκείνη την ώρα από τις 2 μπύρες που ήπια, μου ήρθε κάτουρο να ρίξω. Και να σκεφτείτε ότι γύρισα ράκος από το ποτό με το ποδήλατο μου.
            sigpic

Comment

Όχι ρε γμτ,αν το ήξερα,ότι είναι τόσο χαμηλό το επίπεδο,θα είχα τώρα ένα πρωτάθλημα στα χέρια μου.
              Carpe diem

Comment

Originally posted by Tanno View Post
                Σωστά... Κι αυτό το έκανα, αλλά μόνο ΜΕΤΑ το τέλος του διαγωνισμού, γιατί εκείνη την ώρα από τις 2 μπύρες που ήπια, μου ήρθε κάτουρο να ρίξω. Και να σκεφτείτε ότι γύρισα ράκος από το ποτό με το ποδήλατο μου.
                Αποδίδεις και σύ μόνο κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες ε;

Originally posted by Raf
                Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

Tanno τίποτα τσιγάρα παίζαν;

Comment

Όχι ρε γμτ,αν το ήξερα,ότι είναι τόσο χαμηλό το επίπεδο,θα είχα τώρα ένα πρωτάθλημα στα χέρια μου.
                    Sygrathsou teras!
                    "

Greek Gaming Videos

Comment

Originally posted by Somari View Post
                      Αποδίδεις και σύ μόνο κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες ε;
                      Αν αποδίδω, λέει, και με το ΠΑΡΑΠΑΝΩ!

Originally posted by sub_zero View Post
                      Tanno τίποτα τσιγάρα παίζαν;
                      Αν έπαιζαν τίποτα τσιγάρα, ναι, το παρέλειψα. Λίγος κόσμος κάπνιζε. Ευτυχώς από την ζέστη και τον ίδρωτα η κάπνα ήταν απαρουσίαστη.

Originally posted by Altair View Post
                      Και πάλι θα σε γάμαγα άγρια. Το επίπεδο ήταν από εύκολο ως μέτριο. Και μην ανησυχείς. Θα γίνει ΚΑΙ στην Αθήνα αυτό.
                      sigpic

Comment

Wx wx wx money match Tanno vs Altair!!!
                        Place your bets!
                        "

Greek Gaming Videos

Comment

Tanno κατούρα και λίγο.Στο θέμα ΜΚ σε έχω πολύ άνετα κι ας μην έχω ασχοληθεί καθόλου με συνδυασμένα χτυπήματα.Απόδειξη;Τρία ματς έπαιξα με παίχτες απ'όλο τον κόσμο και παρόλο που παίζανε καλύτερα τους έφαγα λάχανο.Ο λόγος;Απλά το κατέχω το άθλημα.
                          Carpe diem

Comment

Valte ta lefta sas ekei pou einai to stoma sas kai na doume poios einai o poio mangas
                            Ela pame penintaevra poios tha ftasei prwtos stis 10!!!!
                            "

Greek Gaming Videos

Comment

Σε λυπάμαι, Altair. Θέλεις να κανονίσουμε ένα ματς τα 2 μας? Εγώ δεν έχω πρόβλημα για να σε λιανίσω άνετα! Θα φέρουμε ο καθένας μας και αυτόπτες μάρτυρες!
                              sigpic

Comment

Ναι αμέ,μήπως θες να το βιντεοσκοπήσουμε κιόλας;
                                Carpe diem

Comment

Working...
                                X