Announcement

Collapse
No announcement yet.

Κανεις δεν μπορεί να φάει μονο ένα.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cpl_Shephard
    replied
    Originally posted by straier View Post
    Σε ποια χώρα μένεις; Εφόσον ασχολείσαι τόσο με το θέμα θα ξέρεις φυσικά πως στην Ευρώπη δεν υπάρχουν "μεταλλαγμένες" πατάτες. Ελπίζω να μην παίρνεις κάποιο συμπλήρωμα από σόγια...
    Αλεύρι από όλα τα φυτά;

Τπτ δεν παιρνω που να εχει σχεση με σογια, μονο κατι φυτικα αμινοξεα της ajinomoto , σπιρουλινα χαβαης στο περιφημο κουτι viosol, βαναδιο/χρωμιο πολυβιταμινη και HMB απ'την dymatize που εχει τις απαραιτητες πιστοποιησεις στα μπουκαλακια της.

Εχω δυσανεξια σε ολα τα αλευρια, σικαλης - σογια - ντινκελ οτι μπορεις να φανταστεις, ο γιατρος στιν ολιστικη ιατρικη μου εκοψε καμια 30αρια τροφες συνολο μου εγραψε ομως και καποιες πολυ ωραιες εναλλακτικες οπως ψωμι φυτρου - all bran plus - σκανδιναβικες φρυγανιες και πλιγουρι.

Aion τα σπανε τα prawn ακομα και χωρις την γλυκοξυνη σαλτσα που τα συνοδευει συνηθως, κανονικα σαβουριαζω καθε 4η μερα, απλα ο γιατρος μου ειπε απ'τα "απαγορευμενα" ( καλαμποκι αλευρι κλπ ) να τρωω μια φορα την βδομαδα, οποτε την δευτερα για παραδειγμα κατεβασα μια μεριδα γυρο χωρις πιτες και χωρις μουσταρδα/τζατζικι ( fail δλδ ) ενω αυριο που κλεινω βδομαδα θα μπορω να φαω πραγματικα οτι θελω, το βασικο ειναι να μην το παρακανεις με τις θερμιδες ανα cheat meal, 600 αντε 700 πες, προσωπικα και να θελα να το παρακανω δεν εχω χωρο πλεον, εχει συρρικνωθει το στομαχι μου .

Leave a comment:

• Vaynard
    replied
    να προσθεσω οτι εχω να φαω πατατακια τουλαχιστον 7-8 χρονια αντε να εχω δοκιμασει ενα πατατακι ανα μαρκα, αλλα τα τσακιρης ητανε σταθερη αξια απο παντα... health freak περναω εξω

Leave a comment:

• straier
    replied
    εννοειται πως δεν θα προτιμησω pringles, τα μεταλαγμενα τα αποφευγω εφ'ορου ζωης
    Σε ποια χώρα μένεις; Εφόσον ασχολείσαι τόσο με το θέμα θα ξέρεις φυσικά πως στην Ευρώπη δεν υπάρχουν "μεταλλαγμένες" πατάτες. Ελπίζω να μην παίρνεις κάποιο συμπλήρωμα από σόγια...
    κριμα που εχω δυσανεξια ΚΑΙ στο αλευρι
    Αλεύρι από όλα τα φυτά;

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Originally posted by Altair View Post
    συνήθως προτιμώ πικάντικες γεύσεις τύπου BBQ.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Δεν έχω ιδιαίτερη προτίμηση όσον αφορά κάποια μάρκα.Άλλωστε πατατάκια τρώω μόνο όταν πάω σινεμά (δε μ'αρέσει το ποπ κορν) και συνήθως προτιμώ πικάντικες γεύσεις τύπου BBQ.Αν δεν έχει κάτι τέτοιο,τότε προτιμώ ρίγανη.Κατά τ'άλλα αν είναι να φάω κάτι που θα χαλάσει τη διατροφή μου προτιμώ ένα γλυκό,από πατατάκια,γαριδάκια,φουντούνια κλπ μαλακίες.

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Originally posted by Aion
    Friday's rules!

FUN FUN FUN FUN FUN FUN FUN

Leave a comment:

• Aion
    replied
    Τα Prawn Crackers όντως είναι πολύ εύγεστα, και κάπου κάπου τα συνοδεύω με το Κινεζικο μου γεύμα (είναι φτηνά, αλλα ανθυγεινά).

Και εγώ για την ώρα θα τρώω "μαλακίες" μια φορα την βδομάδα αντί κάθε 2-3 βδομάδες, όμως δεν με βλέπω να προτιμώ τα πατατάκια, σε καμια ταβερνίτσα θα αράζω, ή Friday's rules!

Leave a comment:

• Cpl_Shephard
    replied
    Πρεπει να εχω να φαω πατατακια απο περσι χωρις πλακα.

Στο ΚΨΜ ειχαμε κατι πολυ γαματα ruffles BBQ, και τα lays φουρνου πολυ καλα imo ( παπρικα ή ριγανη ), απο αποψη γευσης παντα, μην ακουω λιγοτερα λιπαρα και αηδιες, το πρωτο πραγμα που κοιταζει καποιος οταν προσεχει την διατροφη του ειναι αν αυτο που εχει μπροστα του φυτρωσε - περπατησε - κολυμπησε ή βγηκε απο εργαστοστασιο.

Τωρα τα πατατακια παρεμενουν σαβουρα, δεν πα να βγηκανε και απτον κλιβανο του παππου μου και να ειναι χωρις συντηρητικα και προσθετα γευσης, την θρεπτικη αξια της βρωμης την κοιτανε με το κυαλι .....

Θα τα εχω υποψη την Tριτη ομως που προβλεπεται σαβουριασμα, εννοειται πως δεν θα προτιμησω pringles, τα μεταλαγμενα τα αποφευγω εφ'ορου ζωης, οχι τις υπολοιπες 6 μερες τις εβδομαδας

/health freak rant

Doritos αδιαφορα, ασε που εχω δυσανεξια στο καλαμποκι, τα αλλα τα τσιπς γαριδας που εχουν στα κινεζικα ρεστοραν μαρεσουν, κριμα που εχω δυσανεξια ΚΑΙ στο αλευρι
    Η ψηφος μου παει στα ruffles λοιπον, εχω μια αδυναμια στην γευση BBQ .
    Τα tyrell σταζουνε φλωρια, μονο που βλεπω την συσκευασια μου γυριζουν τα αντερα, και ναι τα εχω δοκιμασει, περιμενa μαλιστα να γευτω ποιοτικη σαβουρα , οχι αυτο το πραμα ! what's next ? βιολογικα παγκοτινια ?

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Xaxa ου αρέσει που έχει και δείκτη καυστικότητας στο κουτάκι πάνω

Leave a comment:

• straier
    replied
    Πατατάκια με wasabi;:kill:

Leave a comment:

• Kostakis420
    replied

WOOT !!!!!!!

Leave a comment:

• Roronoa
    replied

Leave a comment:

• Aion
    replied
    Τα Cheetos περίμενα να έχουν περισσότερη απήχηση. Δρακουλίνια!

Τα Tyrrells ποτε δεν τα έχω ακούσει, όμως φαντάζομαι είναι του style REAL όπως τα βλέπω.

Έχει στο eBay να παραγγείλω?

Leave a comment:

• sOLiD SNAKE
    replied
    Εγω γουσταρω ruffles barbeque,Pringles και Doritos.

Μικρος γουσταρα αυτα με την ριγανη, τωρα πια ομως για δεν τα μπορω καθολου

Leave a comment:

• Imrahil
    replied
    Ωραία και νατουρέλ τα Tyrrell's, αλλά είναι δυο χούφτες ανά σακούλα, τι να σε πιάσει, είναι κι ακριβά, δεν είμαστε για τέτοια

Leave a comment:

Working...
X