Originally posted by straier
View Post
Τπτ δεν παιρνω που να εχει σχεση με σογια, μονο κατι φυτικα αμινοξεα της ajinomoto , σπιρουλινα χαβαης στο περιφημο κουτι viosol, βαναδιο/χρωμιο πολυβιταμινη και HMB απ'την dymatize που εχει τις απαραιτητες πιστοποιησεις στα μπουκαλακια της.
Εχω δυσανεξια σε ολα τα αλευρια, σικαλης - σογια - ντινκελ οτι μπορεις να φανταστεις, ο γιατρος στιν ολιστικη ιατρικη μου εκοψε καμια 30αρια τροφες συνολο
μου εγραψε ομως και καποιες πολυ ωραιες εναλλακτικες οπως ψωμι φυτρου - all bran plus - σκανδιναβικες φρυγανιες και πλιγουρι.Aion τα σπανε τα prawn ακομα και χωρις την γλυκοξυνη σαλτσα που τα συνοδευει συνηθως, κανονικα σαβουριαζω καθε 4η μερα, απλα ο γιατρος μου ειπε απ'τα "απαγορευμενα" ( καλαμποκι αλευρι κλπ ) να τρωω μια φορα την βδομαδα, οποτε την δευτερα για παραδειγμα κατεβασα μια μεριδα γυρο χωρις πιτες και χωρις μουσταρδα/τζατζικι ( fail δλδ
) ενω αυριο που κλεινω βδομαδα θα μπορω να φαω πραγματικα οτι θελω, το βασικο ειναι να μην το παρακανεις με τις θερμιδες ανα cheat meal, 600 αντε 700 πες, προσωπικα και να θελα να το παρακανω δεν εχω χωρο πλεον, εχει συρρικνωθει το στομαχι μου
.
.

Leave a comment: