Announcement

Collapse
No announcement yet.

Κανεις δεν μπορεί να φάει μονο ένα.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Titus
    replied
    Originally posted by Loggo View Post

Μου αρέσουν πολύ τα πατατάκια με ρίγανη και μπάρμπεκιου, αυτές οι δυο γεύσεις είναι μάλλον οι αγαπημένες μου. Από κει και πέρα δεν έχω κάποια ιδιαίτερη προτίμηση.
    Το ίδιο κι εγώ, αλλά αγαπημένα μου είναι τα Ruffles. Είναι χοντρά και παχιά και γεμίζουν το στόμα. Επίσης μου αρέσουν και οι επαγγελματικές συσκευασίες.

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Εννοείται. Τις ελεύθερες ώρες μου ψεκάζω τον κόσμο με chemtrails, καίω τις κασσέτες της Νασα από τα γυρίσματα των studio, ρίχνω ένα σφουγγάρισμα στο Roswell, και εξαφανίζω καράβια στη Φιλαδέλφια.

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Originally posted by Somari View Post
    Δε πέσαμε να φάμε αυτόν, την εναλλακτική ιατρική πέσαμε να φάμε
    Εισαι κι εσυ τσιρακι του συστηματος;

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Placebo my ass, εγω ξερω πως οταν τρωω παξιμαδι ανεξαρτητα τι αλευρι εχει μεσα αισθανομαι απαισια, φουσκωνει το στομαχι μου και κλανω ασταματητα, ενω και 200g ψωμι φυτρου να φαω αισθανομαι πολυ ανετα, το ιδιο και με τα γαλακτοκομικα, αντικατεστησα τα αγελαδινο με τα αιγοπροβεια και δεν εχω κανενα προβλημα πεψης πλεον ουτε στο γιαουρτι ουτε στο γαλα ουτε στον ορο γαλακτος
    Side effects?

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Δε πέσαμε να φάμε αυτόν, την εναλλακτική ιατρική πέσαμε να φάμε

Leave a comment:

• Cpl_Shephard
    replied
    Δεν εχει καμια σχεση με το blood type, αυτο ητανε τερμα γενικευμενο και χτυπαω το κεφαλι μου που καθομουνα και υπεμενα αυτη τη μπουρδα για πανω απο μηνα.

Placebo my ass, εγω ξερω πως οταν τρωω παξιμαδι ανεξαρτητα τι αλευρι εχει μεσα αισθανομαι απαισια, φουσκωνει το στομαχι μου και κλανω ασταματητα, ενω και 200g ψωμι φυτρου να φαω αισθανομαι πολυ ανετα, το ιδιο και με τα γαλακτοκομικα, αντικατεστησα τα αγελαδινο με τα αιγοπροβεια και δεν εχω κανενα προβλημα πεψης πλεον ουτε στο γιαουρτι ουτε στο γαλα ουτε στον ορο γαλακτος ( http://www.wheypro.gr/products.htm ) ενω παλιοτερα απλα τα απεφευγα λογω αγνοιας (νομιζα οτι ειχε να κανει με την λακτοζη ) και την εβγαζα με συμπυκνωμενο μοσχαρι σε σκονη ( :sick: )

Ok καποια αυτα που μου εκοψε μου φανηκαν λιγο ακυρα οπως το αυγο και το πεπονι, η δυσανεξια τουλαχιστον στην δικια μου περιπτωση δεν εχει καμια σχεση με την παχυσαρκια αφου τους τελευταιους μηνες ενω ετρωγα καμποσες "ασυμβατες" τροφες και με ελαχιστη αεροβια καταφερα και εχασα αρκετο λιπος χωρις μαλιστα να χασω μυικη μαζα ταυτοχρονα, απλα αποφευγω αυτα που μου εγραψε ο γιατρος για να δω μηπως αργοτερα μπορεσω να τα ενταξω σιγα σιγα ξανα στο διαιτολογιο μου, δεν ειναι οτι πιο ευχαριστο να πηγαινεις σουπερ μαρκετ και να χαζευεις τις καρτελες με τα συστατικα 5 ωρες ουτε να πρηζεις τα φρυδια του γκαρσονιου επειδη δεν θελεις το μπιφτεκι σου να εχει φρυγανια/ψωμι/μαιντανο.

Ο γιατρος μου αφησε πολυ καλες εντυπωσεις και σε θεματα διατροφης μου φανηκε αρκετα ψαγμενος απ'την κουβεντα που ειχαμε, μια χαρα βιογραφικο εχει το ατομο αμεσως να τον φατε rofl -> http://www.holistic-greece.com/conte...telioy-pantazi

edit : αυτο με το δειγμα αιματος εννουσαν αναξιοπιστο οχι επικυνδυνο, επειδη πολυ απλα αμα στελνεις δειγμα αιματος σε ενα υποτιθεμενο ιατρειο αυτοι μπορουν μετα να σου δωσουν το ιδιο διαιτολογιο που δωσανε σε αλλους 10 απο καθαρη βαρεμαρα, η διαγνωση με τον βιοσυντονισμο κραταει 2 λεπτα βλεπεις τα αποτελεσματα και με την βοηθεια του γιατρου τα ερμηνευεις, προσωπικα περιμενα πολυ χειροτερα, οπως το να με εβγαζε δυσανεκτικο στην λακτοζη ή στην γλουτενη http://www.bodybuilding.com/fun/tamar1.htm + οτι ηθελα καιρο τωρα να κανω μια συσταση σωματος, μεχρι και ποσο λιπος/μυς/κοκαλα εχεις στο δεξι σου ποδι βγαζει

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    Βλακειες και αυτα και τα blood type διαιτες.. Δεν εχει αποδειχθει τιποτα επιστημονικα.. Βεβαια αν τον αλλο τον βοηθαει πετυχαινουν το σκοπο τους, εστω ως placebo οπως αναφερθηκε πιο πανω..

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Originally posted by Ramparter View Post
    Ναι, να γινει κι αυτος σαν το μισο ελληνικο πληθυσμο που νομιζει οτι κατι εχει και τρεχει σε γιατρους και νοσοκομεια καθε μερα.
    Τώρα το είδα αυτό... Δεν είπα να τρέξει γιατί κάτι έχει, ΑΝΤΙΘΕΤΑ ο ολιστικός είναι που τον έβγαλε δυσανεκτικό σε τόσα πράγματα,με ένα μηχανάκι που μετράει ενδείξεις από τους μεσημβρινούς (!!!) του ανθρωπίνου σώματος, ας πάει και σε κάποιον ΚΛΑΣΣΙΚΟ γιατρο, ξέρεις, από αυτούς με τα κανονικά πτυχία της κανονικής δυτικής ιατρικής... (αυτης με τα χρόνια και δις $$ ανάπτυξης) και τις γνωστές εξετάσεις αίματος, ούρων, καλλιέργειας αλλεργιογόνων κλπ...

Leave a comment:

• straier
    replied
    Αλλο ζυμαρικα/αρτοποιηματα αλλο πλιγουρι, τι να σου πω, ρωτα το Asyra
    εδω μου εκοψε το σησαμελαιο ενω δεν μου εκοψε το ταχινι, προφανως η δυσανεξια δεν εχει να εχει ν κανει μονο μ ε την πηγη της τροφης αλλα και το τι επεξεργασια εχει υποστει μεχρι να φτασει στο πιατο.
    Τι να σου πω, η μόνη διαφορά μεταξύ πλιγουριού και αλευριού είναι πως το δεύτερο είναι πιο σπασμένο (αν είναι κάποιο από τα δύο αν περιέχει κάτι παραπάνω είναι το πλiγούρι).

Από το λινκ που έδωσες:
    Είναι πιο ακίνδυνο γιατί δεν είναι επεμβατικό (δεν απαιτεί αιμοληψία).
    Δεν ήξερα πως η αιμοληψία είναι τόσο επικίνδυνη...
    Πραγματικά μου φαίνεται πως λένε αρλούμπες. Τι σχέση έχει η δυσανεξία με την παχυσαρκία;
    Τώρα αν θεωρείς πως σε βοηθάει σε κάτι δικό σου θέμα, το placebo μπορεί να είναι πολύ αποτελεσματικό φάρμακο.

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Lol, Asyra,μεσημβρινοί, και moon hoaxes

Leave a comment:

• Cpl_Shephard
    replied
    Originally posted by Ground_zero View Post
    Patatakia me anavolika exei faei kaneis?
    http://www.ironmagazineforums.com/an...peaks-out.html ειμουν ειμαι και θα ειμαι drug free, οτι εχω χτισει ειναι 100% δικο μου και θα το κρατησω για παντα, eat shit and die

Δε πηγαίνεις μια βόλτα και σε κανέναν old school γιατρό δυτικής ιατρικής;

Originally posted by straier View Post
    Τι σχέση έχει αυτό που έστειλες με τα μεταλλαγμένα ή με την Ευρώπη;
    Τώρα πώς γίνεται να έχεις δυσανεξία στο αλεύρι σιταριού και όχι στο πλιγούρι που είναι σπασμένο σιτάρι μόνο εσύ το ξέρεις...
    Just saying, γενικα παντα μου φαινοντουσαν υποπτα ασχετα αν ειχα τρελα μικρος

Αλλο ζυμαρικα/αρτοποιηματα αλλο πλιγουρι, τι να σου πω, ρωτα το Asyra
    εδω μου εκοψε το σησαμελαιο ενω δεν μου εκοψε το ταχινι, προφανως η δυσανεξια δεν εχει να εχει ν κανει μονο μ ε την πηγη της τροφης αλλα και το τι επεξεργασια εχει υποστει μεχρι να φτασει στο πιατο.

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Ναι, να γινει κι αυτος σαν το μισο ελληνικο πληθυσμο που νομιζει οτι κατι εχει και τρεχει σε γιατρους και νοσοκομεια καθε μερα.

Leave a comment:

• straier
    replied
    Τι σχέση έχει αυτό που έστειλες με τα μεταλλαγμένα ή με την Ευρώπη;
    Εχω δυσανεξια σε ολα τα αλευρια, σικαλης - σογια - ντινκελ οτι μπορεις να φανταστεις, ο γιατρος στιν ολιστικη ιατρικη μου εκοψε καμια 30αρια τροφες συνολο μου εγραψε ομως και καποιες πολυ ωραιες εναλλακτικες οπως ψωμι φυτρου - all bran plus - σκανδιναβικες φρυγανιες και πλιγουρι.
    Τώρα πώς γίνεται να έχεις δυσανεξία στο αλεύρι σιταριού και όχι στο πλιγούρι που είναι σπασμένο σιτάρι μόνο εσύ το ξέρεις...

Leave a comment:

• Somari
    replied
    ο γιατρος στιν ολιστικη ιατρικη

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Patatakia me anavolika exei faei kaneis?

Leave a comment:

Working...
X