Announcement
Collapse
No announcement yet.
Κανεις δεν μπορεί να φάει μονο ένα.
Collapse
X
-
Αν φατε Tyrrells παντως δεν υπαρχει γυρισμος.
Mπραβο ρε Bart, καλο λαγωνικο εισαι που τα ανακαλυψες.. Αντε να φας μετα ολες τις αλλες τις trash-ιλες..
Leave a comment:
-
Lays αλατι και ξυδι>>>>>>>>>>>>Τσακιρης αλατι>>>>>ruffles heinz ketchup
Leave a comment:
-
Pringles αλλα όχι αλάτι ή ρίγανη, μου αρέσουν μόνο οι xtreme γευσεις με chili η αλλα είδη πιπεριάς.
μετά πάνε τα ruffles barbeque.
Leave a comment:
-

Τα υπολοιπα ειναι αναμνησεις απο παιδικα parties.
Επισης απεχθανομαι αυτα με τη ριγανη και κατι bbq / paprika κτλ μου φαινονται πολυ ακυρα πλεον.
Less is more λοιπον και ας γινει και μια αναφορα στα Lays στο φουρνο σαν την καλυτερη πιο "mainstream" επιλογη.
Leave a comment:
-
Πάνω απ'όλα πατατάκια.Doritos Και τα μυαλά στα κάγκελα
Σίγουρα. Δεν ξέρω πόσο καιρό έχεις να φας πάντως σίγουρα έχουν τηγάνισμα "artifacts". Συνήθως όχι φουσκάλες γιατί δεν το επιτρέπει το σχήμα, αλλά μαυρίλες, άνισο ψήσιμο κλπ σίγουρα έχουν.Σίγουρα για τα Ruffles? Απλά μου κάνει εντύπωση που δεν έχουν "tiganisma artifacts" όπως:
Leave a comment:
-
Έτοιμο το Poll.
Μου αρέσουν πολύ τα πατατάκια με ρίγανη και μπάρμπεκιου, αυτές οι δυο γεύσεις είναι μάλλον οι αγαπημένες μου. Από κει και πέρα δεν έχω κάποια ιδιαίτερη προτίμηση.
Από μάρκες προτιμώ τα Τσακίρης, αλλά μου αρέσουν και τα Lays. Όταν ήμουν πιτσιρικάς μου άρεσαν πολύ τα Pringles, τώρα όμως δε τα μπορώ με τίποτα, ενώ τα Ruffles ποτέ δε μου άρεσαν ιδιαίτερα.
Leave a comment:
-
Σίγουρα για τα Ruffles? Απλά μου κάνει εντύπωση που δεν έχουν "tiganisma artifacts" όπως:
Leave a comment:
Leave a comment: