Announcement

Collapse
No announcement yet.

Ferrari vs Lamborghini

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Napster
    replied
    Nissan Skyline FTW.

Απο αυτά τα 2 πάντως προτιμώ την Ferrari.

Leave a comment:

• McSolid
    replied
    Σε προηγουμενη ερωτηση: εχω οδηγησει Ferrari F430 στην πιστα των Σερρων. Ολα τα υπολοιπα στοιχεια ειναι top secret - classified και ελαχιστοι γνωριζουν λογο και αφορμη.

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Επειδή έπαιξε Bugatti + Top gear:

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Αν έχεις την lambo βρίσκεις πολλούς τέτοιους
    Antariasthka sou lew!

Leave a comment:

• sOLiD SNAKE
    replied
    Thn dhlwsh tou Ramparter thn exw kanei kai egw me thn diafora oti egw hthela mwv Diablo
    Ετσι, σαν και αυτή στο top gear.

Signwmh alla ti kwlara gamwto exei h pic tou solid????!?!?!?!?!?!?!
    Αν έχεις την lambo βρίσκεις πολλούς τέτοιους

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Signwmh alla ti kwlara gamwto exei h pic tou solid????!?!?!?!?!?!?!?!?

Thn dhlwsh tou Ramparter thn exw kanei kai egw me thn diafora oti egw hthela mwv Diablo

Leave a comment:

• Ryu_gr
    replied
    Originally posted by Ramparter View Post
    Μη κοροιδευεις γιατι δε θα σε παω βολτα...
    Πού να χωρέσει ολόκληρος άνθρωπος μεσ' τη μινιατούρα!

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Μη κοροιδευεις γιατι δε θα σε παω βολτα...

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    Originally posted by Ramparter View Post
    Μου αρέσουν πολύ μερικές Ferrari αλλά έχω λόξα με τη Lamborghini Gallardo και μια μέρα θα αγοράσω μια σε λευκό χρώμα.

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Μου αρέσουν πολύ μερικές Ferrari αλλά έχω λόξα με τη Lamborghini Gallardo και μια μέρα θα αγοράσω μια σε λευκό χρώμα.

Leave a comment:

• sOLiD SNAKE
    replied
    Αγαπάμε sega και outrun αλλά ποτέ δεν συμπάθησα την Ferrari (Maclaren και Χακινεν FTW) και από τότε που έπαιξα Need for Speed στο ps1 με Lamborghini Diablo ήξερα ποια είναι η απάντηση για εμένα.

lamborghini μια εικόνα χίλιες λέξεις.
    Κάτι ονόματα που έχουν ρε παιδί μου οι Ιταλοί, Enzo Ferrari ο ένας, Ferruccio Lamborghini ο άλλος, τα ακούς και σε προϊδεάζουν για κάτι καλό .

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Etsi apo periergeia posoi apo esas exete actually mpei mesa se tetoia aftokinhta?
    Egw proswpika Ferrari mono exw dei ston dromo, alla Lamborghini eixa thn tyxh oxi mono na mpw mesa se mia Diablo prin apo kapoia xronia, alla kai na odhgisw Murcielago epeidh gia kapoio logo enas gnwstos edw sthn polh mou apofasise na agorasei mia kitrinh (eleino xrwma imo)

Eimai biased den ginetai!

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    I respect you, McSolid! You're my man! Ferrari rulz the... Ramborgini.

Leave a comment:

• McSolid
    replied

Οι Ferrari ειναι για ανθρωπους που μετρουν την ζωη τους με ποσες φορες εκαναν τον τελευταιο μηνα σεξ στην "ακομα ομορφη μετα απο τοσα χρονια" γυναικα τους.

Η Lamborghini ειναι για ανθρωπους που μετρουν την ζωη τους με το ποσες φορες εκαναν σεξ σε ποσες διαφορετικες γυναικες αυτη την εβδομαδα και με ποσες διαφορετικες στασεις.

Υ.Γ.: Εαν τα περι "Lambo = AUDI με αλλη πετσα" ισουται με το οτι επιτελους τα ηλεκτρικα και το air condition της Lambo δεν ειναι για πεταμα, τοτε ναι, ειναι Audi. Ας βαλει διπλα διπλα ομως καποιος το R8 V10 με μια Gallardo Balboni ή μια Aventador και ας κατσει να μετρησει το τι θα προτιμησει ο car fan. Οι Ιταλοι τουλαχιστον ξερουν...

Leave a comment:

• sub_zero
    replied
    Προσεχε μονο μην παρει πρεφα το τοπικ ο Γιουρκας και σε παρει στο κυνηγι με αυτα που λες:troll:
    Παντως αν αφαιρεσουμε το στυλ, νομιζω οτι ο kakashi το παει καλυτερα απο ολους.

Και η δικια μου μεγαλη καψουρα...

:resp::resp::resp:

Leave a comment:

Working...
X