Nissan Skyline FTW.
Απο αυτά τα 2 πάντως προτιμώ την Ferrari.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Ferrari vs Lamborghini
Collapse
X
-
Σε προηγουμενη ερωτηση: εχω οδηγησει Ferrari F430 στην πιστα των Σερρων. Ολα τα υπολοιπα στοιχεια ειναι top secret - classified και ελαχιστοι γνωριζουν λογο και αφορμη.
Leave a comment:
-
Antariasthka sou lew!Αν έχεις την lambo βρίσκεις πολλούς τέτοιους
Leave a comment:
-
Ετσι, σαν και αυτή στο top gear.Thn dhlwsh tou Ramparter thn exw kanei kai egw me thn diafora oti egw hthela mwv Diablo
Αν έχεις την lambo βρίσκεις πολλούς τέτοιουςSignwmh alla ti kwlara gamwto exei h pic tou solid????!?!?!?!?!?!?!
Leave a comment:
-
Signwmh alla ti kwlara gamwto exei h pic tou solid????!?!?!?!?!?!?!?!?
Thn dhlwsh tou Ramparter thn exw kanei kai egw me thn diafora oti egw hthela mwv Diablo
Leave a comment:
-
Μου αρέσουν πολύ μερικές Ferrari αλλά έχω λόξα με τη Lamborghini Gallardo και μια μέρα θα αγοράσω μια σε λευκό χρώμα.
Leave a comment:
-
Αγαπάμε sega και outrun αλλά ποτέ δεν συμπάθησα την Ferrari (Maclaren και Χακινεν FTW) και από τότε που έπαιξα Need for Speed στο ps1 με Lamborghini Diablo ήξερα ποια είναι η απάντηση για εμένα.

lamborghini μια εικόνα χίλιες λέξεις.
Κάτι ονόματα που έχουν ρε παιδί μου οι Ιταλοί, Enzo Ferrari ο ένας, Ferruccio Lamborghini ο άλλος, τα ακούς και σε προϊδεάζουν για κάτι καλό
.
Leave a comment:
-
Etsi apo periergeia posoi apo esas exete actually mpei mesa se tetoia aftokinhta?
Egw proswpika Ferrari mono exw dei ston dromo, alla Lamborghini eixa thn tyxh oxi mono na mpw mesa se mia Diablo prin apo kapoia xronia, alla kai na odhgisw Murcielago epeidh gia kapoio logo enas gnwstos edw sthn polh mou apofasise na agorasei mia kitrinh (eleino xrwma imo)
Eimai biased den ginetai!
Leave a comment:
-

Οι Ferrari ειναι για ανθρωπους που μετρουν την ζωη τους με ποσες φορες εκαναν τον τελευταιο μηνα σεξ στην "ακομα ομορφη μετα απο τοσα χρονια" γυναικα τους.
Η Lamborghini ειναι για ανθρωπους που μετρουν την ζωη τους με το ποσες φορες εκαναν σεξ σε ποσες διαφορετικες γυναικες αυτη την εβδομαδα και με ποσες διαφορετικες στασεις.
Υ.Γ.: Εαν τα περι "Lambo = AUDI με αλλη πετσα" ισουται με το οτι επιτελους τα ηλεκτρικα και το air condition της Lambo δεν ειναι για πεταμα, τοτε ναι, ειναι Audi. Ας βαλει διπλα διπλα ομως καποιος το R8 V10 με μια Gallardo Balboni ή μια Aventador και ας κατσει να μετρησει το τι θα προτιμησει ο car fan. Οι Ιταλοι τουλαχιστον ξερουν...
Leave a comment:
-
Προσεχε μονο μην παρει πρεφα το τοπικ ο Γιουρκας και σε παρει στο κυνηγι με αυτα που λες:troll:
Παντως αν αφαιρεσουμε το στυλ, νομιζω οτι ο kakashi το παει καλυτερα απο ολους.
Και η δικια μου μεγαλη καψουρα...

:resp::resp::resp:
Leave a comment:
Leave a comment: