Announcement

Collapse
No announcement yet.

Περί έρωτος και άλλων φαντασμάτων...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Αυτό το ΑΝ σκοτώνει φάλαινες λέμε, πράγματι. Πιστεύω δεν υπάρχει συνταγή. Μπορεί να συγχωρέσεις κάποια και να σου βγει σε καλο μπορεί όμως να περάσεις από κόλαση. Εξαρτάται και σε τι φάση είσαι με κάποια και πως ήσασταν.

Να σου δώσω παράδειγμα. Πριν λίγο καιρό έβγαινα με κάποια τρελή. Δεν είχαμε κάνει σχέση, όμως προς τα εκεί το πηγαίναμε υποτίθεται. Εμενα μου άρεσε αρκετά, εξωτερικά τουλάχιστον, παρόλο που έβλεπα ότι η κοπέλα έχει κάποιο πρόβλημα γενικά. Μέσα στα διαφορα που έκανε λοιπόν η τρελή, ήταν και το εξής:

Σε κάποια φάση μου ζήτησε κάτι σχετικά... αδιανόητο. Να βρεθεί με τον πρώην της για να του πει πως έμαθε ότι την απατούσε και δήθεν να του τα ψάλει και εγώ να είμαι απέναντι λίγο πιο μακριά και απλά να βλέπω. Μου εξήγησε ότι δεν νιώθει τίποτα για αυτόν, απλά θέλει να του τα πει και μπλα μπλα μπλα... Βασικά εκτος από τρελή, ήταν και παλαβή για να πιστέψει ότι θα πιστέψω κάτι τέτοιο. Τελοσπάντων δέχτηκα, ήρθε ο τύπος, νευρίασε έφυγε. Όλη την νύχτα το μυαλό της ήταν εκεί, νευρίασα και εγώ, μου την έσπασε, όμως...

Την πήδηξα λίγο μετά που έφυγε ο τύπος. Δεν ήταν καλή στο sex, αλλα φιλε την πήδηξα. Έμαθα ότι δεν είναι καλή στο sex, κάναμε ότι κάναμε, δεν είχα ιδιαίτερο παρελθόν μαζί τις, εξωτερικά μονο είχε κάτι το ιδιαίτερο, τα ήθελε και ο κώλος τις, και έτσι το ΑΝ δεν με χτύπησε. Βασικά είχα δυο επιλογές:

1. "Παράτα με! Είσαι ένα προβληματικό τσουλάκι!" και σπίτι.

2. "Χμ... Δεν βαριέσαι. Let's have some fun, να δούμε τι θα βγει."

"Συγχώρεσα", η μάλλον ανέχτηκα που έκανε ότι έκανε, και έτσι απλά την πήδηξα. Ίσος αν δεν το έκανα να χτυπιόμουν που έχασα την ευκαιρία και να αναρωτιόμουν πως θα ήταν το sex μαζί τις. Εσύ να υποθέσω μιλάς για πιο ουσιαστικά πράματα... Με κοπέλες που είχες σχέση και περάσατε κάποιες καταστάσεις. E εκεί δεν ξέρω... Ποτε δεν ξέρεις βασικά, τίποτα δεν είναι σίγουρο...

Εξαρτάται και πια θα είναι η αιτια. Είχα διαβάσει ένα άρθρο που έλεγε για τις κοπέλες και την απιστία, και σε κάποια φάση έγραφε πως αν έρθει η κοπέλα από μονη τις, και σου πει "Ξέρεις, πριν από τόσο καιρό ας πούμε σε απάτησα, πήγα με άλλον..." τότε σημαίνει πως για να ένιωθε ότι θέλει να στο πει από μονη τις, πάει να πει ότι είναι ειλικρινής, πως δεν έχει κάτι άλλο να κρύψει, ότι σε βλέπει πλέον πολύ πιο σοβαρά, και το πιο πιθανόν είναι να μην το ξανακάνει. Πάνω κάτω αυτά τελοσπάντων. Προσωπικά διαφωνώ κάθετος με κάτι τέτοιο, μου φαίνεται σχεδόν γέλιο.

Ποτε δεν ξέρεις φιλε, το ΑΝ πάντα θα υπάρχει και θα πρέπει να βρείς τρόπο να ζεις μαζί του. "Αν δεν ήμουν ντροπαλός και μιλούσα στην ωραία κοπέλα από το απέναντι τραπέζι που με έφαγε με το βλέμμα τις τώρα ίσος να είχα και παιδιά μαζί τις.". Δεν πάει όμως έτσι, με αυτή την λογική θα τρελαθείς. Προσπάθησε να βρείς κάποια ισορροπία.

Δοκίμασε να προχωράς, και όταν ξεμένεις να παίρνεις τηλέφωνο καμια πρώην για να... δείτε το νέο Final Destination.

Comment

Εγώ ένα ξέρω πάντως

Αν πηδάς καλά το γκομενάκι μένει

Comment

Originally posted by Laharl
        Εγώ ένα ξέρω πάντως

Αν πηδάς καλά το γκομενάκι μένει
        QFT!
        Carpe diem

Comment

Λίγο δύσκολο να πηδήξεις καλά την συγκεκριμένη. Άστα να πάνε.

Πάντως... Εγώ πήδηξα.:troll: Twice.:troll: Διαφορετικές ημερες.:troll:

Comment

Ρε οτι και να πεις δεν θα ζητήσουμε λεπτομέρειες πώς το λένε;

Comment

Προχθες το βραδυ ημουν με την κοπελα μου και μετα τον ερωτα δεν ηξερα τι να κανω. Αυτη ξυπνια, κάπνιζε στωικα το τσιγαρο της. Εκεινη τη στιγμη ενιωσα ελαφρως αμηχανος. Απο τη μια μεν, εβλεπα οτι αυτη ηθελε κατι παραπανω αλλα εγω δεν ηξερα πως να προχωρησω. Τι ηθελε; 2ο γυρο; Δε νομιζω, μολις ειχαμε τελειωσει. Μηπως να συζητησουμε; Ειλικρινα δεν ηξερα τι να κανω. Τελικα της προτεινα να πεσουμε για υπνο κι εκεινη συμφωνησε με ενα μαλλον νωχελικο υφος.

Ακομα αναρωτιεμαι εαν επραξα σωστα. Πηγα στα σιγουρα ή μηπως ημουν απλα δειλος με αυτη την επιλογη;
              Ωραιο το σεξ, αλλα μετα ΤΙ;

Σοβαρές απαντήσεις οσο γίνεται παρακαλώ.

Comment

Χαχαχαχαχαχαχαχα έλα ρε θηρίιιιιιιοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο
                Originally posted by Raf
                Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

AXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAX

Comment

Αχαχαχαχα η σοβαρή απάντηση του αιώνα. Πραγματικά όμως γέλασα έτσι όπως την είδα.

Comment

Όταν συμφώνησε είπες ήταν με νωχελικό ύφος ε?

Comment

Ω πίστεψε με δεν ξέρεις τι συμβαίνει με αυτό το post(εκτός αν ήσουν μέλος του Gamepro πριν...6(?) χρόνια)

Comment

Όχι ρε δεν ξέρω ακριβώς αλλα ok πάνω κάτω έπιασα το ειρωνικό του ύφος.

Comment

Originally posted by sub_zero View Post
                            Σοβαρές απαντήσεις οσο γίνεται παρακαλώ.
                            There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
                            Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

Comment

Προσπάθησα αλλα δεν με άφησαν.:phil:

Comment

Παιδιά, ευτύχησα. Ειλικρινά. Σας αγαπώ όλους. ;) (φιλικά)
                                "Can't talk shit with a tongue full of rug burn!"

Comment

Working...
                                X