Announcement

Collapse
No announcement yet.

Περί έρωτος και άλλων φαντασμάτων...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by Altair View Post
    Μίλησα λίγο με την συνάδελφο που είναι πριν από μένα.Τώρα πριν κοιμηθεί,μου έστειλε το εξής μνμ:
    Μωρό μ θα κοιμηθώ!Δν έχω και πολλές δυνάμεις!Θέλω όμως να σε ακούσω!
    Όπως καταλάβατε δεν πήγαινε σε μένα αλλά στον δικό της.
    Την παίρνω τηλ και της το λέω και αρχίζω να της πετάω υπονοούμενα για το υποσυνείδητο κλπ.Το κλείνουμε.Μιλάει με τον δικότ ης,με παίρνει εκείνη τη λέφωνο και μου λέει ότι το σκέφτεται συνέχεια και δεν μπορεί να κοιμηθεί.Λες να αληθεύουν όσα λέγονται για υποσυνείδητο κλπ μου λέει;Εννοείται της λέω.Τεσπά το κλείσαμε να κοιμηθεί.Από αύριο πως προχωράω μαζί της για πείτε.
    Παρένθεση.Εγώ και αυτή μένουμε στην Κω στο ίδιο ξενοδοχείο,δυο δωμάτια μακριά,ενώ ο δικός της είναι Αθήνα και έχουν σχέση μόνο 1μιση μήνα.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΟΝΟ ΣΟΒΑΡΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ!!!

BEGIN!!!
    Originally posted by Raf
    Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

Δεν έχω κάβα εδώ κοντά και βαριέμαι να τρέχω μέχρι την πόλη για φράουλες.Κάποια άλλη πρόταση;
      Carpe diem

Comment

Εκτύπωσης τη φωτογραφία και κρέμασε τηνκαπου.

Comment

Originally posted by Evans View Post
          Εκτύπωσης τη φωτογραφία και κρέμασε τηνκαπου.
          Σωστός.Ή μπορώ απλά να το βάλω wallpaper και να της πάω το λάπτοπ να της το τρίψω στη μούρη λέγοντάς της, "Το βλέπεις μωρή;Με αυτά λέει ο Dj θα σε ρίξω.Πέσε και παίρνε".
          Εγγυημένη επιτυχία λέμε.
          Carpe diem

Comment

Πες της "με λένε Black n Decker. Για τις φίλες σκέτο Black."
            Originally posted by Raf
            Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

Egw lew bros before hoes man.
              "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
              But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
              Kindred, this blade and I.
              "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
              Greek Gaming Videos
              Greek Final Fantasy Forum

Comment

Παιδιά μήπως η κοπέλα που αναφέρεται ο Αιον ήταν τόσο εκστασιασμένη με αυτό που της συνέβει/δε μπορούσε να περπατήσει και περίμενε μερικές μέρες να αναπληρώσει δυνάμεις;
                Ο Αιον πλακώνεται στις πρωτεΐνες και είναι ντούρος, εκείνη τι;

Για τον Αλταιρ δε ξέρω τι να πω. Μάλλον πρέπει να μπει φωτογραφία της στο φόρουμ για να έχουμε πιο σφαιρική άποψη.
                Originally posted by Squall Leonhart
                I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
                Originally posted by 丹野
                Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
                Originally posted by Ryu_gr
                υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

Άσε ρε που θες και φωτογραφία,λιγούρη.Ουστ.

Ground δεν είναι Bro από τη στιγμή που ούτε καν τον έχω δει.Άλλωστε κακά τα ψέματα.Άλλο κεφάλι σκέφτεται,άλλο αποφασίζει.
                  Carpe diem

Comment

Πουλα τρελα, παρε κατι (πχ ενα μπουκαλι κρασι) και πηγαινε χτυπα της τη πορτα. Επισης 99% το μηνυμα δε το στειλε κατα λαθος σε σενα, ειναι πολυ "π....νες" σ' αυτα.
                    Do a barrel roll!

Comment

Tι σοι ξενοδοχειο ειστε, ουτε ενα απεριτιφ δε σερβιρετε; Κανε θεμα να στοκαρετε τα κελαρια με amaretto.
                      Κατα τ' αλλα ελπιζω να αποδιδουμε απλα στον καλοκαιρινο ηλιο το οτι ολα τα θεματα εχουν εκτροχιαστει για τα καλα (το συγκεκριμενο θεμα βεβαια εξαρχης παιζει μπαλα σε αλλο επιπεδο οποτε οκ συνεχιστε).

Comment

Xeno έχουμε απ'όλα,αλλά για τους πελάτες,όχι για μας.Είναι και η κρίση,τι να λέμε τώρα...
                        Ραμπίδη αυτό με το επίτηδες το σκέφτηκα κι εγώ.Χμμμμ.
                        Carpe diem

Comment

Originally posted by Altair View Post
                          αυτό με το επίτηδες το σκέφτηκα κι εγώ.Χμμμμ.
                          Πρόσεχε μόνο μη σου γίνει παράνοια αυτή η σκέψη και φας τα μούτρα σου. Με μέτρο.
                          "Can't talk shit with a tongue full of rug burn!"

Comment

Καλά κλάην,σιγά μη σκάσω για μια τσουπωτή ελληνίδα.Κυνηγάω κάτι Αγγλιδούλες καθώς και μια Πολωνέζα,απλά κουβέντα να γίνεται.
                            Carpe diem

Comment

Σωστός. ;)
                              "Can't talk shit with a tongue full of rug burn!"

Comment

Me toso kynhgi pws den xtyphses kamia akomh?
                                "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
                                But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
                                Kindred, this blade and I.
                                "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
                                Greek Gaming Videos
                                Greek Final Fantasy Forum

Comment

Working...
                                X