Announcement

Collapse
No announcement yet.

Περί έρωτος και άλλων φαντασμάτων...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• @BigBOSS: Κω είμαι.
    Carpe diem

Comment

• Originally posted by kakashi_gr View Post
      :ming: αν δε "μπαζωσεις" δεν χτιζεις

Αυτό το λένε όσοι πάνε με μπάζα για να δικαιολογηθούν.
      I'm back bitches... Version 2.0

Το νέο forum για το αυτοκίνητο: PetrolHeads

Comment

• Originally posted by kakashi_gr View Post
        :ming: αν δε "μπαζωσεις" δεν χτιζεις
        Indeed.
        Originally posted by NickTG View Post
        Αυτό το λένε όσοι πάνε με μπάζα για να δικαιολογηθούν.
        Δικαιολογήθηκα τώρα?

Comment

• Αλταηρ τι γίνεται ρε;Τόσες πολλές μαζί ψήνεις;Άιντε αν ρίξεις καμία να το δηλώσεις εδώ όπως και δήποτε για να αρχίσουμε τα σχετικά (δόξα και τιμή και πάει λέγοντας)

Tidy!

Do not blame me.Blame yourself or God.
          In Matsuno we trust.

Comment

• Δε βλέπω προκοπή φίλτατε.Αν ακι σήμερα παίχτηκε έαν ωραίο σκηνικό με την μια Ελληνίδα.
            Αυτή όπως έλεγα,έχει γκόμενο στην Αθήνα,είχαμε πάει για παγωτό και της έρχεται μνμ.Δεν θα το δεις της λέω;Μπα,δεν έχω όρεξη μου λέει.ούτε καν να δει ποιος είναι.Μήπως είναι δικός της πχ κλπ.Τίποτα.Όταν είναι μαζί μου ξεχνάει τον άλλον μου φαίνεται.
            Carpe diem

Comment

• Δεν πρόσεξες κάτι άλλο? Το παγωτό πως το έτρωγε? Σε κοίταζε με νόημα καθώς το έγλειφε? Πάντως αν δεν την ένοιαζε το μήνυμα, πιθανόν να σημαίνει ότι τρέφει πολύ αγάπη και σεβασμό για τον φίλο τις. Ορμά.

Comment

• Πόσων χρονών είναι η κοπελίτσα;Ο δικός της;Πόσο καιρό είναι μαζί;Γενικά πως την κόβεις;Έτσι όπως τα διαβάζω από εσένα μάλλον πρόκειται για τσαπερδονοκωλοσφυρήχτρα.

Tidy!

In Matsuno we trust.

Comment

• 14
                  Originally posted by Raf
                  Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

• Originally posted by Deus
                    Πόσων χρονών είναι η κοπελίτσα;Ο δικός της;Πόσο καιρό είναι μαζί;Γενικά πως την κόβεις;Έτσι όπως τα διαβάζω από εσένα μάλλον πρόκειται για τσαπερδονοκωλοσφυρήχτρα.
                    25 αυτή,28 αυτός.Είναι μαζί 1μιση μήνα.Την κόβω γενικά μια χαρά,καμία σχέση με ότι γράφεις.Απλά σκέψου ότι είναι μαζί 1μιση μήνα μόνο και έχουνε ήδη σχέση από απόσταση.Πόσο να κρατήσει;Σκέψου ότι αυτός δε φεύγει από Αθήνα ενώ εκείνη ανά εξάμηνο θα φεύγει όπως κι εγώ.

Τρολλάρει μην απαντάς.
                    Carpe diem

Comment

• Altair από το λίγο που διάβασα το θέμα φαίνεται τελειωμένο.
                      Προχώρα το δείχνοντας τι θέλεις. Όσο αργείς είναι κατά σου.

Comment

• Όταν λες τελειωμένο με ποια έννοια;Καλή ή κακή;
                        Carpe diem

Comment

• Καλη. Βουρ στο πατσα!
                          Do a barrel roll!

Comment

• Όντως. Όσο αργής είναι πλέον κατά σου. Όπως μας τα λες η κοπέλα τουλάχιστον αδιάφορη δεν δείχνει, της αρέσει η παρέα σου, και σχέση εξ αποστάσεως δεν γίνετε. Make your move.

Comment

• Originally posted by Altair View Post
                              Όταν λες τελειωμένο με ποια έννοια;Καλή ή κακή;

Καλή φυσικά.
                              Κάνε κίνηση.

Comment

• Εγώ δεν θα σου έλεγα ότι είναι τελειωμένο το πράγμα σε αντίθεση με τους άλλους.Ο λόγος είναι απλός,δεν την ξέρουμε.Πολλά μπορεί να παίζουν.Μπορεί όντως να σε γουστάρει αλλά μπορεί και η γκόμενα να γουστάρει να κάνει παιχνίδι με πολλούς και στο τέλος να τους ξενερώνει όλους και να μην κάνει τίποτα με κανένα.Αν εσύ την γουστάρεις κάνε κίνηση και βλέπεις.Στην τελική δεν έχεις να χάσεις και τίποτα.

Εγώ έχω γνωρίσει τύπισσα που έκανε τα γλυκά μάτια και σε άλλους παρόλο που είχε σχέση χωρίς να έχει σκοπό να κάνει τίποτα με τους άλλους.Απλώς την ενδιέφερε να δει ότι την γουστάρουν για να αυτοεπιβεβαιώνεται.Δεν σου λέω ότι αυτό κάνει και η δικιά σου,απλά αναφέρω ότι πολλά μπορεί να παίζουν και δεν μπορείς να ξέρεις αν δεν ρισκάρεις.

Πω πω,πολύ στο σοβαρό το γύρισα.Άντε όρμα χούφτωσέ την!

Tidy!

In Matsuno we trust.

Comment

Working...
                                X