@BigBOSS: Κω είμαι.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Περί έρωτος και άλλων φαντασμάτων...
Collapse
X
-
Δε βλέπω προκοπή φίλτατε.Αν ακι σήμερα παίχτηκε έαν ωραίο σκηνικό με την μια Ελληνίδα.
Αυτή όπως έλεγα,έχει γκόμενο στην Αθήνα,είχαμε πάει για παγωτό και της έρχεται μνμ.Δεν θα το δεις της λέω;Μπα,δεν έχω όρεξη μου λέει.ούτε καν να δει ποιος είναι.Μήπως είναι δικός της πχ κλπ.Τίποτα.Όταν είναι μαζί μου ξεχνάει τον άλλον μου φαίνεται.Carpe diem
Comment
-
Originally posted by DeusΠόσων χρονών είναι η κοπελίτσα;Ο δικός της;Πόσο καιρό είναι μαζί;Γενικά πως την κόβεις;Έτσι όπως τα διαβάζω από εσένα μάλλον πρόκειται για τσαπερδονοκωλοσφυρήχτρα.
Τρολλάρει μην απαντάς.Carpe diem
Comment
-
Altair από το λίγο που διάβασα το θέμα φαίνεται τελειωμένο.
Προχώρα το δείχνοντας τι θέλεις. Όσο αργείς είναι κατά σου.
Comment
-
-
Εγώ δεν θα σου έλεγα ότι είναι τελειωμένο το πράγμα σε αντίθεση με τους άλλους.Ο λόγος είναι απλός,δεν την ξέρουμε.Πολλά μπορεί να παίζουν.Μπορεί όντως να σε γουστάρει αλλά μπορεί και η γκόμενα να γουστάρει να κάνει παιχνίδι με πολλούς και στο τέλος να τους ξενερώνει όλους και να μην κάνει τίποτα με κανένα.Αν εσύ την γουστάρεις κάνε κίνηση και βλέπεις.Στην τελική δεν έχεις να χάσεις και τίποτα.
Εγώ έχω γνωρίσει τύπισσα που έκανε τα γλυκά μάτια και σε άλλους παρόλο που είχε σχέση χωρίς να έχει σκοπό να κάνει τίποτα με τους άλλους.Απλώς την ενδιέφερε να δει ότι την γουστάρουν για να αυτοεπιβεβαιώνεται.Δεν σου λέω ότι αυτό κάνει και η δικιά σου,απλά αναφέρω ότι πολλά μπορεί να παίζουν και δεν μπορείς να ξέρεις αν δεν ρισκάρεις.
Πω πω,πολύ στο σοβαρό το γύρισα.Άντε όρμα χούφτωσέ την!
Tidy!
Do not blame me.Blame yourself or God.
In Matsuno we trust.
Comment
Comment