Announcement

Collapse
No announcement yet.

Περί έρωτος και άλλων φαντασμάτων...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Μίλησε το επίπεδο υπογείου να πούμε.
    Carpe diem

Comment

• Αύριο που θα τη δω και υποχρεωτικά θα τη ρωτήσω το όνομά της,τι δικαιολογία να πω;

Μια φορά είχα ρωτήσει μια κοπέλα το όνομά της ενώ τη γνώριζα λίγο καιρό προηγουμένως. Αφού μου το είπε, της πέταξα ένα "τα ονόματα δεν έχουν καμία σημασία, Μαρίες (ενδεικτικό) υπάρχουν πολλές αλλά εσύ είσαι μοναδική" που εκείνη την ώρα μου φάνηκε έξυπνο και μου απάντησε "το 'σωσες τρελά".

Comment

• Άκου τη συμβουλή μου...

1) Κανόνισε να την βγάλεις έξω για βόλτα, μετά...
        2) Όταν κοιμηθεί, εσύ βγαίνεις έξω με το μαχαίρι του Τζακ του Αντεροβγάλτη να σφάξεις τον δικό της που ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ θα είναι κάνας φλωροάγγλος.
        3) Μετά καθαρίζεις τα στοιχεία σου και τα αποτυπώματα σου, και...
        4) Λες στην αστυνομία ότι η μικρή τον σκότωσε.

Επίσης, εγώ είμαι ήδη ερωτευμένος με άλλην, ακόμα πιο κουκλάρα απ' αυτήν στην περιγραφή σου.
        sigpic

Comment

• Originally posted by 丹野 View Post
          1) Κανόνισε να την βγάλεις έξω για βόλτα, μετά...
          Αυτο για καποιο λογο το διαβασα "κανονισε να της βγαλεις εξω τα ματια", ειδα και το μαχαιρι απο κατω κι εδεσε η δουλεια.

Ισως λειπει ενα thread απο το forum που αντι για γκομενες να λεμε για ενοχλητικους τυπους και να αναλυουμε σχεδια εξοντωσης, κατι σαν το Horrible Bosses.
          Do a barrel roll!

Comment

• Τελείωσε το nostringattached γλέντι που χα, και τώρα όμως θέλω κιάλλο "touch and go".
            Originally posted by Raf
            Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

• Τελειωσε δηλαδη τερμα, χορτασε και δε θελει πια φιλο για κοκο ή πλεον μαζι με το σεξ θελει και μποϋφρεντιλικια;
              Do a barrel roll!

Comment

• Κάτι μου λέει ότι κάποια πλέον δεν ικανοποιείται.
                Carpe diem

Comment

• Εμ τα μεταξωτά βρακιά θέλουν και επιδέξιους κώλους.

Δε ξέρω σε ποιον αναφέρεται το σχόλιο του Τάννο και τι χρησιμότητα θα έχει για τον οποιονδήποτε (αν σου αρέσει μια κοπέλα είναι καλή λύση να την παγιδεύσεις για φόνο; ) αλλά βλέπω να μας βάζει στο μάτι η υπηρεσία πληροφοριών...
                  Originally posted by Squall Leonhart
                  I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
                  Originally posted by 丹野
                  Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
                  Originally posted by Ryu_gr
                  υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

• Θα σας έλεγα αν ικανοποιείται και πόσο, αλλά ακόμα έχετε το thread public.
                    Originally posted by Raf
                    Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

• Originally posted by 丹野 View Post
                      Επίσης, εγώ είμαι ήδη ερωτευμένος με άλλην, ακόμα πιο κουκλάρα απ' αυτήν στην περιγραφή σου.
                      και; υπάρχει ανταποκριση;
                      Star Citizen videos Star Citizen gallery

Comment

• Originally posted by BigBOSS View Post
                        και; υπάρχει ανταποκριση;
                        Κάτι γίνεται. Θα σας τα πω κάποια άλλη φορά. ^^

Όσο για το παραπάνω post μου, λέω ότι άμα η κοπέλα δεν ικανοποιηθεί και δεν σχετιστεί με τον Altair, ας πράξει τα παραπάνω που του είπα.
                        sigpic

Comment

• Όλοι κάνουμε λάθη... συνεχίζουμε κανονικά

Comment

• Οκ παιδιά λέγε όλοι να της την πέσει ενώ έχει άλλον.Το ενδεχόμενο να είστε εσείς με κάποια και να της την πέφτει άλλος ενώ ξέρει ότι έχει γκομενο το έχετε σκεφτεί;Δεν σας αρέσει σαν ιδέα έτσι;Γιατί προτείνετε σε κάποιον να κάνει αυτο που δεν θέλετε να σας κάνουν;

Big boss θα συμφωνήσω με τον straier,αφού έτσι ένιωθες καλά εκανες,όμως δεν έπρεπε να της τα χωσεις έτσι,έπρεπε απλά να απομακρυνθεις διακριτικά.Τωρα της έδωσες δικαίωμα να λέει διάφορα για εσένα και το πιο άσχημο είναι ότι μπορεί να έχει δίκιο,να νόμιζε δηλαδή ότι το πάτε φιλικά.

Tidy!

Do not blame me.Blame yourself or God.
                            In Matsuno we trust.

Comment

• Αμάν μωρέ, κι εσύ γιατί έσβησες τα ποστς;Το παλικάρι μας είπε τον πόνο του κι εσύ ελαφρά τη καρδία,τα έσβησες;

Deus δεν έχεις άδικο,όμως το θέμα είναι το εξής.Σκέψου πόσοι την πέφτουν σε μια κοπέλα και πόσες την πέφτουν σε έναν άντρα.
                              Έχοντας το αποτέλεσμα της σκέψης σου κατά νου,σκέψου το άλλο.Αν μια γυναίκα,που έχει σχέση,ανταποκρίνεται σε κάθε έναν που της την πέφτει,τότε θα υπήρχε σοβαρό πρόβλημα.Αν ανταποκριθεί σε έναν μόνο,τότε πάει να πει πως δεν είναι ευχαριστημένη με αυτό που έχει και ψάχνεται για κάτι καλύτερο.Οπότε ακόμα και αν δεν είναι ο εκάστοτε ΒΒ αυτός που θα την πάρει από τον άλλο,θα είναι κάποιος άλλος.Αν όμως η τύπισσα είναι καλά με τον τυπά που είναι μαζί,τότε είτε κάνει κίνηση ο ΒΒ,είτε όχι,το αποτέλσμα θα είναι το ίδιο.θα φάει άκυρο.Επομένως,ναι,για μένα έπρεπε να κάνει κίνηση,να διεκδικήσει και ότι γίνει.Τουλάχιστον θα έχει προσπαθήσει,δε θα έχει πέσει αμαχητί.
                              Καλύτερα να μετανιώνεις για όσα έκανες,παρά για όσα δεν έκανες.
                              Carpe diem

Comment

• Deus δεν ξέρω αν με πιστεύεις αλλά ναι το σκεφτηκα αυτο που ειπες οταν μου ελεγε οτι μου λεγε.

απο εκει και πέρα δεν με ενδιαφέρει τι θα πει για μενα, αλλά οχι δεν πιστεύω πως δεν κατάλαβε, δεν υποψιαστηκε καν. Οταν λες σε μια να βγειτε ραντεβου προφανως γουστάρεις και ενδιαφέρεσαι και η γυναικα το καταλαβαινει αμέσως. Δεν θα ξεχασουμε και οτι ξέρουμε. Αυτο πρώτο με τσάτισε.

Aλταηρ εγώ ζητησα να σβηστουν, ειδικα το τσατ οχι για κανενα αλλο λογο απλώς μη τυχον και αυτη έμπαινε εδώ μεσα λεμε τώρα.

αυτά
                                Star Citizen videos Star Citizen gallery

Comment

Working...
                                X