Announcement

Collapse
No announcement yet.

Εκλογές 17ης Ιουνίου 2012

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Ότι ήταν φτιαχτό το σκηνικό κάνει μπαμ,έτσι;Όντως κατά 99% του την είχαν στημένη.Το θέμα είναι ότι όταν είσαι πολιτικά εκλεγμένο πρόσωπο το οποίο αντιπροσωπεύει το λαό,το περιμένεις ότι η προσωπική σου ζωή θα γίνει φύλλο και φτερό από τα ΜΜΕ.Και θα σε χτυπήσουν με όποιο τρόπο μπορούν.Από κει και πέρα,ας φρόντιζες να είσαι σωστός στη ζωή σου γενικότερα.Δεν ήσουν,στο χτυπήσανε,κι εσύ τους χτύπησες.Οκ αν ήταν άντρας μπορεί και να μου φαινόταν αστείο το σκηνικό.Αλλά όχι.Αυτό που έγινε σήμερα ήταν τραγικό.Δεν αρχίζεις στα μπουκέτα μια γυναίκα για κανένα λόγο.Μόνη δικαιολογία αν επιτεθεί πρώτη,οπότε είσαι "εν βρασμώ" και καλά.
    Από κει και πέρα χαίρομαι που τελικά δεν ψήφισα ΧΑ διότι ναι,καλά τα λένε,αλλά ο τρόπος που αντιδράνε δεν έχει θέση σε μια χώρα που θέλει να λέει πως έχει Δημοκρατία.Μπράβο σε όλα τα ζώα που τους ψήφισαν.Μπράβο και σε όλους τους ηλίθιους που συμφωνούν μαζί τους.Και μη μιλάτε γαι μίσος και εξαθλίωση.Γιατί απ'όσο ξέρω κανείς σας/μας δεν το έχει ζήσει.Και τις κονσόλες μας και τα ακριβά κινητά και το λάπτοπ μας και σπουδές,όλα τα έχουμε.Ναι περνάμε δύσκολα όλοι,αλλά όχι μάγκες δεν έχετε ιδέα πως είναι η εξαθλίωση.
    Και αν κάνω λάθος και είστε τόσο οργισμένοι,μην κάθεστε πίσω από έναν υπολογιστή και γράφετε το μακρύ σας και το κοντό σας.Πηγαίντε έξω από τα σπίτια των πουσταράδων που σας/μας έφεραν σε αυτό το σημείο και γαμήστε τους.Αλλά οκ,στα λόγια όλοι οργισμένοι είμαστε.

    Τα περί Διδύμων πύργων δεν τα σχολιάζω καν.Τόσοι άνθρωποι χάσανε τις ζωές τους (99% ήταν στημένο κι εξυπηρετούσε σκοπιμότητες) κι εσείς χαρήκατε;Πραγματικά αρχίζω και αναρωτιέμαι με τι ανθρώπους μιλάω τόσο καιρό.
    Carpe diem

    Comment


    • Εγώ πάντως δεν αναφερόμουν στον εαυτό μου. Η οργή και η εξαθλίωση μια χαρά υπάρχουν, αλλά ευτυχώς δεν τις βιώνω.
      "Can't talk shit with a tongue full of rug burn!"

      Comment


      • Όταν ξεπεράσεις το ένα όριο (γιαούρτια και λοιπά), κάποιος θα βρεθεί να ξεπεράσει το επόμενο. Πόσο δύσκολο να το καταλάβεις;

        Comment


        • Originally posted by Altair View Post
          Τα περί Διδύμων πύργων δεν τα σχολιάζω καν.Τόσοι άνθρωποι χάσανε τις ζωές τους (99% ήταν στημένο κι εξυπηρετούσε σκοπιμότητες) κι εσείς χαρήκατε;Πραγματικά αρχίζω και αναρωτιέμαι με τι ανθρώπους μιλάω τόσο καιρό.
          γιατι αυτο κατάλαβες οτι χάρικα;:xp:

          νομιζω ειναι ακραιο να πιστεψες πως κάποιος απο εδώ μέσα χάρικε απο αυτο το γεγονός.

          με μια χαρά ανθρώπους μιλάς ουτε τραμπούκους ουτε βιαστές ουτε αντεροβγάλτες, χαλάρωσε λιγο.

          edit
          αν ήμουν όμως Παλαιστίνιος, ή Σέρβος που οι ΗΠΑ του γκρέμισαν το σπίτι απο βομβαρδισμούς και σκοτωσαν την οικογενεια του κτλ ίσως και να χαιρόμουν, προφανώς και δεν αναφερόμουν σε μένα, ο cursed στο εαυτό του κτλ
          Star Citizen videos Star Citizen gallery

          Comment


          • "Για να τελειώνουμε. Εγώ όταν έχω νεύρα, βάζω και παίζω κάνα videogame και εκτονώνομαι (αυτό θα κάνω και αμέσως τώρα). Από εκεί και πέρα όσοι τα επικροτείτε είτε επειδή οι γροθιές απευθύνονται σε πολιτικούς, είτε επειδή απευθύνονται σε γυναίκες, είτε επειδή σας εκνευρίζει η Κανέλλη, είτε επειδή οι στλαινικοί είναι ίδιοι με τους χιτλερικούς, είτε επικαλούμενοι όποια άλλη δικαιολογία σας έρχεται στο κεφάλι σκεφτείτε. Σκεφτείτε ότι όποιος απευθύνει και επικροτεί τις γροθιές παραχωρεί το δικαίωμα και στον άλλο να κάνει το ίδιο. Σκεφτείτε ότι μπορεί να είναι η μάνα σας και η αδελφή σας. Σκεφτείτε ότι αύριο μεθαύριο θα εκνευρίσετε και σεις κάποιον (π.χ. σε κάνα φανάρι) και θα κάνει το ίδιο. Σκεφτείτε καθαρά. Αυτή είναι η βασική αρρώστια της κοινωνίας μας. Δεν σκέφτεται. Και όλα αυτά την ώρα που η βία μπαίνει στα σπίτια μας με ληστείες, την ώρα που ένα παιδάκι έχει απαχθεί για να πάρουν κάποιοι φράγκα. Σκεφτείτε..."

            copy paste από τον τοίχο του Blackstorm.Από κει και πέρα,είμαι πάρα πολύ χαλαρός.Πήγα παραλία,έκανα το μπανάκι μου,πήρα το χρωματάκι μου (τι χρωματάκι που κάηκα ο μαλάκας),κλάην.Αν θίχτηκε κάποιος από όσα έγραψα,αν δεν τον αφορούν κακώς θίχτηκε.Αν πάλι όχι...
            Carpe diem

            Comment


            • Από κει και πέρα χαίρομαι που τελικά δεν ψήφισα ΧΑ διότι ναι,καλά τα λένε,αλλά ο τρόπος που αντιδράνε δεν έχει θέση σε μια χώρα που θέλει να λέει πως έχει Δημοκρατία.
              Στο δημοκρατικό μας πολίτευμα δηλαδή το πρόβλημα είναι το χαστούκι του κασιαδιάρη... Αν το πρόβλημα μας ήταν το χαστούκι δεν θα είχαμε φτάσει καν στο σημείο να συμβεί. Σαν πράξη αυτή καθεαυτή έχει αξία ανάλογη με το τρολλάρισμα του Αζραελ στο cosmopolitan. Από πίσω ναι μεν υπάρχει ουσία αλλά δεν ήταν κάτι που το μάθαμε τώρα.
              Είναι αστείο πάντως να μιλάμε ακόμα για δημοκρατία όταν παίζει το θέμα του Τσοχατζόπουλου, ο οποίος Τσοχατζόπουλος δεν είναι και κανένας τυχαίος, πριν 15 χρόνια έφτασε μία ανάσα από το να γίνει πρωθυπουργός της χώρας.

              Και μη μιλάτε γαι μίσος και εξαθλίωση.Γιατί απ'όσο ξέρω κανείς σας/μας δεν το έχει ζήσει.Και τις κονσόλες μας και τα ακριβά κινητά και το λάπτοπ μας και σπουδές,όλα τα έχουμε.Ναι περνάμε δύσκολα όλοι,αλλά όχι μάγκες δεν έχετε ιδέα πως είναι η εξαθλίωση.
              Την εξαθλίωση δίπλα σου δεν την βλέπεις δηλαδή; Όταν κάθε τρεις και λίγο διαβάζεις για νέα αυτοκτονία τι καταλαβαίνεις; Το ότι δεν ζούμε στην εξαθλίωση όσοι γράφουμε εδώ δεν σημαίνει ότι δεν την βλέπουμε να πλησιάζει απειλητικά ούτε ότι ζούμε κλεισμένοι στη γυάλα του μικροκοσμού μας και δεν βλέπουμε τι συμβαίνει δίπλα μας.


              Όταν ξεπεράσεις το ένα όριο (γιαούρτια και λοιπά), κάποιος θα βρεθεί να ξεπεράσει το επόμενο. Πόσο δύσκολο να το καταλάβεις;
              Είναι όριο το γιαούρτι στον Πάγκαλο; Ο συγκεκριμένος έπρεπε ή δεν έπρεπε τουλάχιστον να λογοδοτήσει στη δικαιοσύνη; Όταν κάποιος βγαίνει και δηλώνει "μαζί τα φάγαμε" άρα παραδέχεται ότι έφαγε και κατά τα άλλα δεν κουνιέται φύλλο κάποιος άλλος έχει περάσει τα όρια και όχι αυτός που πετάει γιαούρτι.
              Ούτε σημερα βέβαια προσωπικά είδα να περνιέται κάποιο όριο επί της ουσίας.

              Comment


              • Ποτε δε συμπαθησα τους δημοσιογραφους, μερες σα τη σημερινη μου θυμιζουν τους λογους... συνεχιστε ετσι και θα φτασει διψηφια νουμερα η χρυση αυγη. Αρχιζω να πιστευω οτι θελουν να την ανεβασουν, δεν εξηγειται αλλιως τοση μαλακια...
                Do a barrel roll!

                Comment


                • Originally posted by Ramparter View Post
                  συνεχιστε ετσι
                  Πως "έτσι"; Την υπερπροβολή του γεγονότος γενικά ή κάτι πιο συγκεκριμένο;
                  "Can't talk shit with a tongue full of rug burn!"

                  Comment


                  • Τη δημιουργια πολωσης.
                    Do a barrel roll!

                    Comment


                    • Originally posted by sub_zero View Post
                      Είναι όριο το γιαούρτι στον Πάγκαλο; Ο συγκεκριμένος έπρεπε ή δεν έπρεπε τουλάχιστον να λογοδοτήσει στη δικαιοσύνη; Όταν κάποιος βγαίνει και δηλώνει "μαζί τα φάγαμε" άρα παραδέχεται ότι έφαγε και κατά τα άλλα δεν κουνιέται φύλλο κάποιος άλλος έχει περάσει τα όρια και όχι αυτός που πετάει γιαούρτι.
                      Φυσικά και είναι εκτός ορίου, σε μια δημοκρατία. Βέβαια όλοι μιλάνε για δημοκρατία, ουδείς όμως πολυξέρει τι ακριβώς είναι, οπότε καλό είναι που συμβαίνουν αυτά, μήπως δούμε τι πραγματικά είναι ο φασισμός αντί να μιλάμε για "φασιστικές" δημοκρατικές κυβερνήσεις (οξύμωρο; ποιος τις ψηφίζει τις κυβερνήσεις βρε ταγάρια; )
                      Έναν βασικό γαμημένο κανόνα έχει η δημοκρατία, άμεση ή αντιπροσωπευτική, που είναι ότι η πλειοψηφία νομοθετεί, η μειοψηφία ελέγχει, αλλά όλοι εφαρμόζουν τον νόμο. Το να πετάς γιαούρτια σε αυτόν που εξέλεξε η πλειοψηφία είναι σύμφωνο με αυτό; Χμ, για να σκεφτώ, όχι. Άρα ξεπερνά τα όρια; Ναι. Και τι με εμποδίζει λοιπόν να ξεπεράσω τα όρια περαιτέρω; Τίποτα. Α ωραία τότε. Και διολισθαίνουμε κάθε μέρα όλο και περισσότερο. Τι έκπληξη, ε;

                      Αν δε γούσταρες τον Πάγκαλο, ας μην τον ψήφιζες. Αν δεν τον ψήφισες λυπάμαι, τον ψήφισε η σχετική πλειοψηφία, οπότε φάε το γιαούρτι με ζάχαρη να σου περάσει η ξινίλα. Βέβαια αν θες πέτα το, αλλά μην προσπαθείς να παρουσιάσεις το γιαούρτωμα ως "δικαιοσύνη" και μετά να ανακαλύπτεις ξαφνικά τον φασισμό στον Κασιδιάρη. Τα ίδια σκατά είστε και οι 2 σε ό,τι αφορά τη δημοκρατία. Σήμερα οι αριστερότροφοι φασίστες ηρωποιήθηκαν έναντι των δεξιόστροφων. Αύριο το αντίστροφο.
                      Σε ό,τι αφορά τις ποινικές ευθύνες του κάθε Πάγκαλου θα σου έλεγα να βάλεις δικηγόρο πολιτική αγωγή ως αμέσως παθών, αλλά η ασυλία δεν το επιτρέπει, οπότε πάμε πάλι πίσω στον νομοθέτη. Αν δε σου αρέσει ο νόμος ψήφισε κάποιον που θα υποσχεθεί πως θα τον αλλάξει ή ας το έκανες τα προηγούμενα χρόνια. Ησουν στη χώρα την προηγούμενη δεκαετία, έτσι; 4 φορές είχαμε εκλογές, το είδες στις ειδήσεις; Τις κάνουμε και πιο πολλές φορές από ότι προβλέπεται, για να βεβαιωνόμαστε ότι τις παίρνουν πρέφα και οι πιο απολιτίκ. Γιατί δεν ψήφισες κάποιον που θα τον άλλαζε; Αν το έκανες εσύ, δεν το έκανε η σχετική πλειοψηφία, οπότε πάλι λυπάμαι, η δημοκρατία υπερίσχυσε ξανά, γιαούρτι με ζάχαρη. Θα μου πεις βέβαια, υπήρχε κάποιος τέτοιος, μήπως όλοι είναι διεφθαρμένοι; Αν ναι, γιατί δεν έφτιαχνές εσύ έναν πολιτικό σχηματισμό; Αν έφτιαχνες εσύ έναν τέτοιο σχηματισμό αλλά δεν έπαιρνες αρκετούς ψήφους, πάλι λυπάμαι, σε παραπέμπω στον βασικό δημοκρατικό κανόνα πιο πάνω. Αν πάλι το "σύστημα" είναι τόσο διεφθαρμένο που δεν άφησε τον δίκαιο αγώνα του κινήματός σου να ευοδωθεί, ποιος έφερε και συντηρεί το διεφθαρμένο σύστημα στην εξουσία; Εύκολη απάντηση πάλι: Οι πλειοψηφούντες εκλέκτορες. Αυτό σημαίνει πως είναι κι αυτοί διεφθαρμένοι; Πιθανόν. Αλλά τι να κάνεις, έτσι είναι η δημοκρατία.
                      Αυτό είναι η δημοκρατία σ'αρέσει δε σ'αρέσει. Αν είσαι δημοκράτης και η πλειοψηφία ψηφίζει για κάτι που θεωρείς ηλίθιο ή καταστροφικό το δέχεσαι. Δε θα τη βελτίωσεις με γιαούρτια, αλλά βελτιώνοντας τους δημοκράτες, ήτοι τους εκλέκτορες. Οπότε ή λαμβάνεις ξεκάθαρη θέση απέναντί της ή μαθαίνεις περί τίνος ακριβώς πρόκειται αυτή η δημοκρατία που επικαλείσαι και την εφαρμόζεις στην πράξη. Προσωπικές σου ερμηνείες περί δικαιοσύνης ή θεωρίες σου περί ορίων δεν ενδιαφέρουν τη δημοκρατία και προφανώς δεν μπορούν να αποτελέσουν ηθικά ερείσματα για τον κάθε είδους φασιμό που προμοτάρεις. Πέραν αυτού, είναι και επικίνδυνες, το γιατί το βλέπουμε σήμερα και θα το δούμε κι άλλο στο μέλλον, το παρόν πολιτικό προσωπικό είναι ανεπαρκές, όπως και η δημοκρατικότητα των πολιτών, ήτοι όλο το δημοκρατικό σύστημα (εμείς δηλαδή). Σαπίσαμε τη δημοκρατία εκ των έσω και θα υπάρξουν και οι ανάλογες συνέπειες.

                      Originally posted by sub_zero View Post
                      Ούτε σημερα βέβαια προσωπικά είδα να περνιέται κάποιο όριο επί της ουσίας.
                      Μπράβο για το ότι δεν είδες κάποιο όριο να περνιέται. Η γεωμετρική πρόοδος του φασισμού είναι γνωστή, με τον σοφό λαό, καλή ώρα, κάθε φορά να δίνει την ώθηση είτε λόγω εξαθλίωσης, είτε βλακείας. Και τα δύο υπάρχουν εν αφθονία στη χώρα και προβλέπεται να αυξηθούν, οπότε ελπίζω κάποια στιγμή να το βιώσεις το πέρασμα του ορίου, λογικά δε θ'αργήσει, η γκάμα δικαιολόγησης του φασισμού είναι πολύ ευρεία, μας κλέβουν τις δουλειές, πηδιούνται παρά φύσει, καλά του έκανε του βρωμόγυφτου, είναι βρωμοκομμούνια, σταύρωσαν τον χριστούλη, πήραν μίζες, είναι πολιτικοί, δε σηκώθηκαν όταν μπήκα, είναι βάζελος, με κοίταξε στραβά, έτσι γουστάρω. Βρες πότε θα κληρώσει το δικό σου όριο και περίμενε.

                      Comment


                      • Imrahil, καλά τα λες. Αυτό που με εκπλήσσει σ' εσένα είναι το πως είναι δυνατόν ακόμη να υπερασπίζεσαι τον κοινοβουλευτισμό, με όλα αυτά που του προσάπτεις.
                        "Can't talk shit with a tongue full of rug burn!"

                        Comment


                        • Originally posted by sub_zero View Post
                          :troll:
                          Χαχαχα!

                          Comment


                          • Σε ό,τι αφορά τις ποινικές ευθύνες του κάθε Πάγκαλου θα σου έλεγα να βάλεις δικηγόρο πολιτική αγωγή ως αμέσως παθών, αλλά η ασυλία δεν το επιτρέπει, οπότε πάμε πάλι πίσω στον νομοθέτη. Αν δε σου αρέσει ο νόμος ψήφισε κάποιον που θα υποσχεθεί πως θα τον αλλάξει ή ας το έκανες τα προηγούμενα χρόνια.
                            Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε. Αυτό που προσπαθείς να περιγράψεις πάντως εμένα μου κάνει για ζούγκλα που επικρατεί η γνώμη των πολλών και των ισχυρών και όχι για δημοκρατία. Νόμοι υπάρχουν και πρέπει να εφαρμόζονται ανεξάρτητα από το τι ψηφίζει ο λαός, δημοκρατία χωρίς δικαιοσύνη δεν υφίσταται.

                            ποιος τις ψηφίζει τις κυβερνήσεις βρε ταγάρια;
                            Η πραγματική δημοκρατία φροντίζει να δημιουργεί τους πολίτες οι οποίοι θα την στηρίξουν. Το σημερινό σύστημα ταγάρια χρειάζεται για να επιβιώσει και ταγάρια δημιουργούσε τόσα χρόνια. Εντάξει εσύ είσαι το φωτεινό παράδειγμα που κατάφερε να πάρει μόρφωση και παιδεία οπότε μπορείς να κρίνεις όλους τους υπόλοιπους που χάθηκαν στο βούρκο της ελληνικής παιδείας και τρώνε αμάσητη την προπαγάνδα του μεγκα.

                            Μπράβο για το ότι δεν είδες κάποιο όριο να περνιέται. Η γεωμετρική πρόοδος του φασισμού είναι γνωστή, με τον σοφό λαό, καλή ώρα, κάθε φορά να δίνει την ώθηση είτε λόγω εξαθλίωσης, είτε βλακείας. Και τα δύο υπάρχουν εν αφθονία στη χώρα και προβλέπεται να αυξηθούν, οπότε ελπίζω κάποια στιγμή να το βιώσεις το πέρασμα του ορίου, λογικά δε θ'αργήσει, η γκάμα δικαιολόγησης του φασισμού είναι πολύ ευρεία, μας κλέβουν τις δουλειές, πηδιούνται παρά φύσει, καλά του έκανε του βρωμόγυφτου, είναι βρωμοκομμούνια, σταύρωσαν τον χριστούλη, πήραν μίζες, είναι πολιτικοί, δε σηκώθηκαν όταν μπήκα, είναι βάζελος, με κοίταξε στραβά, έτσι γουστάρω. Βρες πότε θα κληρώσει το δικό σου όριο και περίμενε.
                            Τα όρια είναι αυτά που περιγράφεις. Το θέμα είναι ότι αυτά τα έχεις δει καιρό τώρα και όχι σήμερα. Αυτό που είδα σήμερα εγώ είναι ένα show επιπέδου trash tv (ερωτοδικειο κι ετσι) το οποίο έπαιζε στα όρια του στημένου.

                            Comment


                            • Originally posted by sub_zero
                              Η πραγματική δημοκρατία φροντίζει να δημιουργεί τους πολίτες οι οποίοι θα την στηρίξουν. Το σημερινό σύστημα ταγάρια χρειάζεται για να επιβιώσει και ταγάρια δημιουργούσε τόσα χρόνια.
                              What!! Οποτε αλλη μια φορα, η ευθυνη ανηκει σε αλλους... trololo τι ωραιο και βολικο!!!
                              Do a barrel roll!

                              Comment


                              • Originally posted by Enpsty View Post
                                Όλοι για τον πέοντα.
                                Εμέτος από όπου και να το δεις.

                                Ο ΑΝΤ1 πάει και φτιάχνει πάνελ με Κασιδιάρη δίπλα-δίπλα με Κανέλη, ο Παπαδάκης αντί να ηρεμήσει λίγο το κλίμα κάθεται και κοιτάει σαν χάνος. Η Δούρου το πάει επί προσωπικού (λάθος μεν, βέβαια υπόδικος για συνέργια σε δολοφονία είναι ο άλλος, σαφέστατα δείχνει και το ποιόν του), η Κανέλη μόνιμα εριστική και ο Κασιδιάρης χτυπάει γυναίκα (έστω λεσβία ) και το χειρότερο; Διαφεύγει της συλλήψης! Έμένα αυτό με ενόχλεισαι πιο πολύ απ΄όλα, αν πιστεύεις ότι έχεις δίκιο δεν τρέπεσαι σε φυγή, ήμαρτον δεν θα σε πάνε φυλακή για τρία χαστούκια.

                                Αλλά είπαμε όταν είσαι υπόδικος για συνέργια σε δολοφονία και τώρα βιαιοπραγείς απέναντι σε γυναίκα δεν είναι ότι καλύτερο.

                                Πάντως όσο και να σιχαίνομαι τους στρατόκαβλους της ΧΑ διαφωνώ με την απόφαση να αποκλειστεί από τα πάνελ, μιας και ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας αν ήταν βουλευτής άλλου κόμματος δεν θα απέκλειαν όλο το κόμμα.


                                Ποια δολοφονία ρε φίλε; Έλεος τι λες; Για συνεργασία σε ληστεία πρόκειται και έχει ως εξής: Ο Κασιδιάρης έχει πάει στο εξωτερικό τον αριθμο της πινακιδας τον εχουν ανεβασει στο Ιντυβρωμίντια και απο εκει η ρουφιάνα συριζαία του έκανε καταγγελία χωρίς καμία απόδειξη. Εχει να γελασει και ο κάθε πικραμμένος στην δίκη.
                                (Φυσικά, το κόλπο τους ήταν να χρησιμοποιήσει ο Κασι την ασυλία του, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ, για αυτο τους πήγε στραβά, και για αυτό νευρίασε όταν τον ρώτησε η άλλη "ανβολή πήρες;")

                                Comment

                                Working...
                                X