Announcement

Collapse
No announcement yet.

Για συμπληρώματα και υγιεινή διατροφή (πάλι)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Aν την αντικαταστήσω, θα ειναι με γλυκαντικα (θα ψαξω λιγο την ασφαλεια τους)
    Φρουκτοζη θα τρωω, δε θα κοψω τα φρουτα...
    Originally posted by Raf
    Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

• Καλά ρε εγώ τέτοιο θέμα έκανα? Μου αλλάξατε το topic.

Linkmastersword
      Αφού δοκίμασα pre-workouts, είχα ψηθεί να πάρω λιποδιαλυτές, έτσι άρχισα να κοιτάζω online για να βρω ένα καλο product. Κοίταξα σε ελληνικά forums για bodybuilding, σε ξένα, άρθρα, etc... Και μου έκοψαν την φορα, ζύγισα τα πράγματα και κατέληξα ότι δεν κάνουν, έτσι το αφίσα. Μετά από καιρό μου ξαναμπήκε η ιδέα, και τελικά αγόρασα κάποιους στα τυφλά. Τους ήπια μια φορα και δεν με άγγιξαν, τίποτα. Ξανακοίταξα στο internet μήπως και έκανα κάποιο λάθος την πρώτη φορα, όμως δυστυχώς πάλι κατέληξα στο ίδιο συμπέρασμα. Σε γενικές γραμμές οι λιποδιαλυτές δεν κάνουν δουλειά, ποσο μάλλον καθοριστική.

Τα Animal Cuts ήθελα να αγοράσω και εγώ, καθώς theorounte από τα ανωτερα, όμως δεν είχα καταλάβει την ημερήσια δοσολογία διαβάζοντας, και όταν είδα video το έβαλα στα πόδια. Εφτά χάπια ΝΑ ημερησίως??? You kidding me.

Comment

• Και όποιος αντέξει

Originally posted by Raf

Comment

• Ξεκίνα, LMS!

Είμαστε βέβαιοι πως αυτό καίει περισσότερο λίπος από τις κλασικές αερόβιες;
          "Can't talk shit with a tongue full of rug burn!"

Comment

• αυτη τη στιγμη εχω κανει 2 κυκλους και σταζω ολοκληρος, ο ιδρωτας δεν εχει δερμα να κατσει. και δεν ειμαι πολυ παχυσαρκος, 180εκ 85 κγ
            Originally posted by Raf

Comment

• Compound exercises, έτσι λέγεται. Σε ένταση για γράμμωση. Εγώ σε δυο περίπου βδομάδες ξεκινώ για όγκο.

Comment

• Α μπραβο, για γραμμωση λεει επισης ο τυπος. Παντως τωρα που ξεκουραζομαι, νιωθω πιο "ευεξια κουρασης (λολ καταλαβαινετε τι εννοω) απο οταν τρεχω τζογκιν. Βεβαια αντιστοιχα κατα τη διαρκεια της γυμναστικης ειναι και πιο πολυ γαμησι.
                Originally posted by Raf

Comment

• Originally posted by Somari View Post
                  Και όποιος αντέξει

Ξεθάβω βαράκια και το δοκιμάζω asap.Thanks for sharing Somari.;)
                  Carpe diem

Comment

• περιμενουμε εντυπωσεις
                    o τυπος λεει για 2-4 κυκλους, εγω καταφερα μονο 2 (με βαρακια 5 κιλων)... και το θεωρω θαυμα
                    Originally posted by Raf

Comment

• Εγώ θα σας πρότεινα να το αφήσετε στην άκρη αυτό το πρόγραμμα. Με τόσα καθίσματα για κάποιον που δεν είναι fit και έχει κάποια (ή πολλά) παραπάνω κιλά υπάρχει περίπτωση να του μείνουν τα γόνατα στο χέρι.

Comment

• Ε κοιτα φιτ δεν ειμαι, αλλα μερα παρα μερα τρεχω 6κμ.
                        Originally posted by Raf

Comment

• Κι εμένα η ένστασή μου πιο πολύ στη δυσκολία της άσκησης ήταν (μπορούν οι περισσότεροι να κάνουν αρκετές επαναλήψεις ώστε να κάψουν λίπος;), παρά σε κάτι άλλο.

Comment

• Κρεατίνη BSN CELLMASS 2.0 48 Ευρώ

Pre-workout CRAZE 42 Ευρώ από Amazon.co.uk

Ακόμα να τα δοκιμάζω. Από βδομάδας αρχίζω για όγκο, για πρώτη φορα. Έκανα research και κατέληξα στην CellMASS, είναι blend και από τις πιο γνωστες. Pre-workouts έχω δοκιμάσει κι αλλα στο παρελθόν, όμως για το CRAZE άκουσα υπερβολικά καλά λόγια. Εξωκοσμικό focus και limitless energy. Για να δούμε...

Comment

• Μην το πάρεις στραβά, αλλά ούτε διαφήμιση να έκανες... Ακόμη και με bold την επωνυμία, LOL!

Comment

• Μεταξύ μας... Περνώ commission. Heh... Πάντα έτσι τα βάζω ρε εσύ, και στις Πρόσφατες Αγορές στα games, για να ξεχωρίζει ο τίτλος της αγοράς ακόμα και αν γράψω αρκετά.

Πάντως με το CRAZE φεύγουν και οι ρυτίδες, και χάνεται μέχρι και 10 κιλά την βδομάδα. Φτιαγμένο με τα πιο αγνά υλικά, το CRAZE βοηθα και στο κόψιμο του τσιγάρου. CRAZE, γιατί έτσι σας αρέσει. Θα το βρείτε σε επιλεγμένα ψιλικατζίδικα.

Comment

Working...
                                X