Αυτό παίζει στα credits του Dead Space 3.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Gamers και metal μουσική
Collapse
X
-
Originally posted by Aion View Post[...] Συμφωνώ με Somari (που έβαλε και ωραία κομμάτια), ναι η ροκ μουσική έχει τις βάσεις της στην κλασσική όντως, μου το είπε και άτομο που ασχολείται και σπουδάζει μουσική μουσική και την ιστορία της. [...]
[...] Για παράδειγμα ένας από τους κυριους λόγους που συνέβαλαν στο να μου αρέσει τόσο η κλασσική μουσική είναι και τα πολλά cartoons που έβλεπα μικρός, ειδικά Looney Tunes και Tom & Jerry. [...]
Λογικό η Metal να έχει τις ρίζες της στην κλασική μουσική. Και μιας και αναφέρθηκε, δείτε εδώ τι έκαναν κάποιοι τρελοί. Πήραν το καρτούν του Bugs Bunny "The rabbit of Seville" και έκαναν διασκευή σε metal όλη τη μουσική υπόκρουση του καρτούν. Τους αξίζουν περισσότερες θεάσεις. Δείτε πώς ήταν στην αρχή και πώς το απογείωσαν αργότερα.
Comment
-
Originally posted by TheCursed View PostΌχι ρε, τι λες τώρα, όλο εμπάθειες, προκαταλήψεις και στερεότυπα είστε...
Εν τω μεταξύ έχει τρομερό ενδιαφέρον να κοιτάξεις και τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας αυτού του 1% το οποίο συνεχίζει να ακούει Metal και μετά τα (ας πούμε) 35...
Και σε σχέση με το πόστ που έκανες quote..
Αυτοί που τώρα δεν ακούν μέταλ, τι ακούνε?Που το γυρίσαν?
Γιατί αν μου πεις πως το γυρίσαν και ακούν τζαζ ,φανκ, μπλουζ, ροκ θα σου πω μεγιά τους με χαρά τους, αλλά αν το γυρίσανε σε λαικά, σκυλοποπ και τα ρέστα, τότε μάλλον ακούγαν μέταλ για να βρουν καμιά γκόμενα, για να πουλήσουν επανάστα και τα σχετικά, χωρίς καμία βαθιά σχέση με τη μουσική και ακούγοντας mainstream μπάντες, χωρίς να ψαχτούν
Αν αγαπάς τον ηλεκτρικό ήχο, τότε δεν πας στο λαικό-σκυλοποπ.ΠΟλύ απλά..
Και για πες συ ρε φίλε, που μόνο το 1% παραμένει μέταλο..τι χαρακτηιρστικά νομίζεις έχουν αυτοί?Μεταφέρουν ακόμα παιδικές ασθένειες δηλαδή?
Η αν ακούς loungek και τα ρέστα, νομίζεις πως ακούς ανώτερη μουσική..
Aς παίξει κάποιος αυτό..
Comment
-
το μεταλ οπως καθε μουσικο μουσικο ιδιωμα με παρομοιο εκτοπισμα εχει τεραστια γκαμα σε styles, αισθητικης και προσμηξεις με αλλα ειδη
εκτος λοιπον απο classic 80s,death,heavy,thrash,power,epic,black υπαρχουνε αλλα 101 ειδη
προσωπικα ειμαι πολυ ανοιχτος σε ακουσματα, μικρος ημουνα 'συναυλια~animal'' επιπλεον παντα ψαχνομουνα για bands και projects που δεν τα ηξερε ουτε η μανα τους και καυχιομουν για αυτα και ας τα ακουγα εγω και αλοι 3:troll:, εχω δουλεψει για αρκετο καιρο σε δισκαδικο εχω κανει και coop σε dj set σε club μερικες βραδιες επομενως καταλαβαινετε αφου ειμαι και φανατικος gamer οτι εχω κανει και πολλες πορομοιες συζητησεις:smoke:
παντα ψαχνομουν και θα συνεχιζω να ψαχνομαι για νεα πραγματα νεα ηχοχρωματα λογω της ερευνητικης μου προδιαθεσης, εχω τις goth ριζες μου, ειναι και η μουσικη που προτιμω,αλλα παντα απο καθε genre μετο το οποιο καταπιανομαι κρατω τα sub genres που μου αρεσουνε και τα παρακολουθω συστηματικα, πχ λατρευω τα αιθερια γυναικεια φωνητικα στο goth metal (μιας και μιλαμε για το metal) οσο cheesy και αν ακουγεται να το λεει ενας ανδρας οταν το ''metal manly code'' ειναι να ακους βαρια πραγματα
σαφως οσο μεγαλωνει ο ανθρωπος μπορει να μεταλλαζει και να εμπλουτιζει τα ακουσματα του , αλλα δεν πρεπει κανενας να ξεχναει τα genres και την μουσικη με την οποια μεγαλωσε και ενοιωσε καποια συναισθηματα με αυτη οσα χρονια και αν περνανε αυτο ειναι το ποιο σημαντικο νομιζω, ομως αν φτασεις να κανεις στροφες 360 μοιρων παει να πει οτι ποτε δεν σε ενδιαφερε η μουσικη αυτη καθε αυτη αλλα την ακουγες για διαφορετικους λογους (να ριξεις καμια γκομενα)
δεν βρισκω κακο λοιπον το να μεγαλωνει καποιος και να συνεχιζει να ακουει οτι ακουγε στα 16 του η στα 20του ανεξαρτητα απο το αν ειναι gamer η οχι, αυτα ανηκουνε μεσα σε ενα ''social correct'' πλαισιο που υποτιθεται οτι δεν εχεις χρονο πια για πολυτελιες οπως το να ψαχνεσαι σε μουσικα ακουσματα πρεπει να ωριμασεις και μπαινεις σε ενα ''καλουπι υποτιθεμενης παραγωγης και υποχρεωσεων'' για χχ ωρες την μερα χωρις να σου μενει χρονος να σκεφτεσαι να προβληματιζεσαι και να απολαμβανεις καποια πραγματα οπως η μουσικη (η τα videogames αν θελετε) που την απολαμβανες ενω ησουνα μικρος γιατι ειχες τον χρονο
Comment
-
Και για πες συ ρε φίλε, που μόνο το 1% παραμένει μέταλο..τι χαρακτηιρστικά νομίζεις έχουν αυτοί?Μεταφέρουν ακόμα παιδικές ασθένειες δηλαδή?
Η αν ακούς loungek και τα ρέστα, νομίζεις πως ακούς ανώτερη μουσική..
Aς παίξει κάποιος αυτό..
WTF ppl?
Dhladh egw pou akouw Disco akomh prepei na ntynomai me vates kai na mastourwnw?
Loungek den kserw kan ti einai btw kai variemai akomh kai na googlarw."Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
Kindred, this blade and I."
"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
Greek Gaming Videos
Greek Final Fantasy Forum
Comment
-
Originally posted by Phantom Duck View PostΛογικό η Metal να έχει τις ρίζες της στην κλασική μουσική. Και μιας και αναφέρθηκε, δείτε εδώ τι έκαναν κάποιοι τρελοί. Πήραν το καρτούν του Bugs Bunny "The rabbit of Seville" και έκαναν διασκευή σε metal όλη τη μουσική υπόκρουση του καρτούν. Τους αξίζουν περισσότερες θεάσεις. Δείτε πώς ήταν στην αρχή και πώς το απογείωσαν αργότερα.
Πολύ καλο και ενδιαφέρον, καλά που το έβαλες. Από τα αγαπημένα μου επεισόδια το συγκεκριμένο, και μου αρέσει στο τέλος πως αλλάζει το κομμάτι και παντρεύονται χαχαχα.
Originally posted by KimahriRonso View PostΑν αγαπάς τον ηλεκτρικό ήχο, τότε δεν πας στο λαικό-σκυλοποπ.ΠΟλύ απλά..
Comment
-
Είναι δυσάρεστο το ότι το θέμα γύρισε σε ένα βαθμό στο κατά πόσο... "ακούγεται" ή όχι το Metal, γιατί έτσι ισοπεδώνεται κάθε προσπάθεια σοβαρού διαλόγου γύρω απ' το θέμα το οποίο έθεσε ο Gift.
Originally posted by KimahriRonso View Postαν το γυρίσανε σε λαικά, σκυλοποπ και τα ρέστα, τότε μάλλον ακούγαν μέταλ για να βρουν καμιά γκόμενα, για να πουλήσουν επανάστα και τα σχετικά, χωρίς καμία βαθιά σχέση με τη μουσική και ακούγοντας mainstream μπάντες, χωρίς να ψαχτούν
Originally posted by KimahriRonso View PostΑν αγαπάς τον ηλεκτρικό ήχο, τότε δεν πας στο λαικό-σκυλοποπ.ΠΟλύ απλά..
Originally posted by KimahriRonso View PostΚαι για πες συ ρε φίλε, που μόνο το 1% παραμένει μέταλο..τι χαρακτηιρστικά νομίζεις έχουν αυτοί?Μεταφέρουν ακόμα παιδικές ασθένειες δηλαδή?
Originally posted by KimahriRonso View PostΗ αν ακούς loungek και τα ρέστα, νομίζεις πως ακούς ανώτερη μουσική..
Όποιος θέλει κάτι "ανώτερο", κάτι "εξ' ορισμού" πιο έντεχνο, πρέπει να στραφεί (δυστυχώς) στην κλασική και μόνο κι όχι να το γυρίσει απ' το Metal στο Lounge ή το αντίστροφο."Can't talk shit with a tongue full of rug burn!"
Comment
-
Καλά Cursed άστο αγόρι μου.Θες να μας πεις ότι επειδή ακούμε ακόμα μέταλ έχουμε πρόβλημα;Πως τις εννοείς τις παιδικές ασθένειες δηλαδή;Άντε μην αρχίσω τα καντήλια.Ο καθένας ακούει ότι γουστάρει για τους λόγους που γουστάρει και το θέμα λήγει εκεί.Όποιος δεν μπορεί να το δεχτεί,έχει πρόβλημα.
Kimahrironso εύγε για το κομμάτι που έδωσες,σπέρνει,όπως και οτιδήποτε έχουν δώσει οι Watchtower.Carpe diem
Comment
-
Originally posted by Altair View PostΘες να μας πεις ότι επειδή ακούμε ακόμα μέταλ έχουμε πρόβλημα;
Originally posted by Altair View PostΠως τις εννοείς τις παιδικές ασθένειες δηλαδή;
Originally posted by Altair View PostΆντε μην αρχίσω τα καντήλια.Άρχισε τα, όποιος βρίσει περισσότερο έχει δίκιο στο τέλος άλλωστε.
Originally posted by Altair View PostΟ καθένας ακούει ότι γουστάρει για τους λόγους που γουστάρει και το θέμα λήγει εκεί.Όποιος δεν μπορεί να το δεχτεί,έχει πρόβλημα."Can't talk shit with a tongue full of rug burn!"
Comment
-
Δεν ξέρω κάποιον γιατί πολύ απλά...ώπα ώπα.Κι όμως ξέρω.Ο πατέρας της κολλητής μου.Πενηντάρης,οικογενειάρχης άνθρωπος με 2 κόρες στο πανεπιστήμιο,ο οποίος μάλιστα είναι καθηγητής θρησκευτικών.Ξέρω κι άλλους,αλλά αυτός φτάνει πιστεύω για να καταβαραθρώσει τα όποια επιχειρηματά σου.
Επίσης το πρώτο σου quote έρχεται σε αντίθεση με το δεύτερο.Όχι δεν έχουμε πρόβλημα,αλλά είμαστε ανώριμοι,αν συνεχίσουμε να ακούμε;Τι σόι λογική είναι αυτή;Η ανωριμότητα δεν είναι πρόβλημα δηλαδή;Εντάξει Κερσντ,χέστο,οι απόψεις σου είναι εντελώς παρωχημένες,σαν αυτές που άκουγα από τον περίγυρό μου πριν 10+ χρόνια.Και οκ,να τα ακούω από μεγαλύτερους, οι οποίοι καλώς ή κακώς δεν είχαν την κατάλληλη ενημέρωση,μόνο άπειρη αρνητική πορπαγάνδα να τους κάνει πλύση εγκεφάλου κλπ,το καταλαβαίνω,αλλά από ένα άτομο σαν εσένα ειλικρινά δεν το περίμενα.Κρίμα.Carpe diem
Comment
-
Originally posted by Altair View PostΔεν ξέρω κάποιον γιατί πολύ απλά...ώπα ώπα.Κι όμως ξέρω.Ο πατέρας της κολλητής μου.Πενηντάρης,οικογενειάρχης άνθρωπος με 2 κόρες στο πανεπιστήμιο,ο οποίος μάλιστα είναι καθηγητής θρησκευτικών.Ξέρω κι άλλους,αλλά αυτός φτάνει πιστεύω για να καταβαραθρώσει τα όποια επιχειρηματά σου.Εσύ τον ξες, μπορείς να ισχυριστείς ό,τι θέλεις.
Originally posted by Altair View PostΌχι δεν έχουμε πρόβλημα,αλλά είμαστε ανώριμοι,αν συνεχίσουμε να ακούμε;Τι σόι λογική είναι αυτή;Η ανωριμότητα δεν είναι πρόβλημα δηλαδή;
Originally posted by i Have no Equal View PostΚαι τι πρεπει να ακουει δηλαδη ο 35αρης με τη στοιχειωδη ωριμοτητα?? Απο που προκυπτουν αυτα που λες??
Προκύπτουν από εξαντλητική προσωπική παρατήρηση τέτοιων περιπτώσεων κι επανειλημμένες επιβεβαιώσεις της θεωρίας (και την προς το παρόν απουσία εξαιρέσεων), αν θες τα δέχεσαι."Can't talk shit with a tongue full of rug burn!"
Comment
-
Εγώ πάντως συμφωνώ με τον TheCursed μιας και μιλάει (όπως πάντα) για τον κανόνα. Δεν είναι απαραίτητο να έχεις πρόβλημα αν ακούς μόνο Metal στα 35 σου αλλά η μεγαλύτερη πιθανότητα είναι να έχεις κάποιο απωθημένο. Σίγουρα υπάρχουν άπειρες εξαιρέσεις βεβαίως βεβαίως αλλά όπως είπα δεν μιλάω για το 100% αλλά για το 80%+
Comment
-
δηλαδη ενας 35αρης δεν μπορει να ακουσει το παρακατω και να μην εχει απωθημενα η να μην παλιμπαιδιζει η να μην ειναι ανωριμος?
η αυτο
το metal δεν ειναι μονο headbanding,ουρλιαχτα, και distorted φωνητικα
μιλατε για στερεοτυπα αλλα πεφτετε οι ιδιοι στην λουπα
και cursed δεν ξερω γιατι λες οτι δεν γινεται διαλογος , εχω δωσει τροφη για σκεψη αν διαβασεις το προηγουμενο post μου
Comment
-
Καλά φιλαράκο Cursed έχεις βαριά μαύρα μεσάνυχτα και όχι το δήθεν κατασταλαγμένο, απόρροια βαθιάς και εξονυχιστικής παρατήρησης, δεν σε σώζει από τα να λουστείς αυτό που λες..Ανώριμο σε κόφτω, που προσπαθεί να πείσεις δεν ξέρω ποιους, αλλά σίγουρα τον εαυτό σου, ότι επειδή ξέκοψες απ΄λ το gaming και το μέταλ, ωρίμασες σαν το κρασί σε δρύινο βαρέλι..Και σιγά επειδή παρατηρείς τον μικρόκοσμο σου, έχεις φτάσει να το αναγάγεις σε παγκόσμια θεωρία και μάλλον κρίνεις από τα στερεοτυπικα μέταλλα...
ΑΠό περιέργεια, όταν άκουγες μέταλ ποια συγκροτήματα άκουγες???
Α και κάτι τελευταίο...δίσκοι πχ σα το Operation Mimdrime, θεατρικής και κοινωνικοπολιτικής βαρύτητας, δεν συναντάς ούτε στο lounge ούτε στο σκυλοποπ και μπορώ να σου αναφέρω δεκάδες τέτοιους δίσκους...
edit:Vaynard σωστότατες επιλογές και με βαρύτητα για αυτά που λέμε...
Αυτό και αν είναι concept με τεράστια αρχίδια, σαν το Be//
Comment
Comment