Offtopic mode off
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Post your desktop
Collapse
X
-
Εγώ όμως έχω δει πάνω από 350 anime, οπότε είναι φυσιολογικό να καώ έτσι. :xp:Originally posted by XenoΠολυ χαρακτηριστικα τα σχεδια και η αισθητικη του Shinkai, εγω που δεν εχω καει τοσο με το αθλημα τα ξεχωριζω απο χιλιομετρα μακρια
Τώρα βλέπω ακόμα Space Adventure Cobra.
Offtopic mode off
Leave a comment:
-
Πολυ χαρακτηριστικα τα σχεδια και η αισθητικη του Shinkai, εγω που δεν εχω καει τοσο με το αθλημα τα ξεχωριζω απο χιλιομετρα μακρια
Leave a comment:
-
Έχω καεί πολύ από τα anime, οπότε και δεν θυμόμουν ακριβώς τις σκηνές εκεί. :xp: Αλλά μέσα έπεσα φαίνεται απ' όσο λες εσύ.Originally posted by Xeno View PostΤι ακριβως δεν πιστευεις; Μονο και μονο που το λες δε μπορει να ναι εικασια, οποτε ξερεις την απαντηση απο μονος σου και ναι ειναι απο το 5cm/sec.
Leave a comment:
-
Τι ακριβως δεν πιστευεις; Μονο και μονο που το λες δε μπορει να ναι εικασια, οποτε ξερεις την απαντηση απο μονος σου και ναι ειναι απο το 5cm/sec.
Leave a comment:
-
Η εικόνα δεν πιστεύω να είναι από το 5 centimeters per second ?Originally posted by NickTG
Leave a comment:
-
-
Dynamic σημαίνει πως όταν κάνεις restart το ρούτερ σου θα αλλάζει και η IP σου. Υπάρχουν και οι Static IP συνδέσεις στις οποίες η IP σου μένει σταθερή. Όλοι σχεδόν έχουμε Dynamic IPs, οι Static χρησιμοποιούνται για επαγγελματικούς σκοπούς (κυρίως).
Δεν το περίμενα να έχει όλο το Forum Windows 7.
Αποδεικνύεται πόσο μάπα ήταν τα Windows Vista (και πόσο καλά είναι τα 7 βεβαίως βεβαίως).
Leave a comment:

Leave a comment: