Announcement

Collapse
No announcement yet.

Ποσο αγνος (και καλα) ειστε.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Σώσων Κύριε τον λαόν σου και ευλόγησων την κληρονομία σου!!

<div align="center"></div>

Comment

Altair και Sub_zero, το συγκεκριμένο θέμα, ή μάλλον το "τεστ" περιείχε ερωτήσεις που δεν ήταν "κατάλληλες" για ανηλίκους. Αυτό όμως, δεν θα τους εμπόδιζε να το δουν ή να το απαντήσουν. [/b]
      Ούτε και πορνό θα τους εμπόδιζε κανείς να δουν. Όπως και να έχει είναι άλλο το να διάβαζε το εν λογω τεστ και άλλο το να έχουμε λινκς για πορνό στο forum. Eπίσης θα μπορούσαμε να κόψουμε και ολόκληρο το θέμα επειδή μάλλον κάπου εκεί το πας. Το ότι δεν το κάναμε δεν σημαίνει ότι υπάρχουν κάποια όρια.

Από την άλλη, το σεξ, αλλά και κάθε τι που έχει να κάνει με το ερωτικό στοιχείο, είναι προσωπική υπόθεσή του καθενός. Ακόμα και τα βίτσια ή τα φετίχ που αυτός έχει στο συγκεκριμένο θέμα. Και μην ξεχνάτε, ότι πάνω από όλα, κανείς δεν έχει δικαίωμα να κριτικάρει ή να επεμβαίνει στην διαστροφή του άλλου, όταν αυτή έχει να κάνει με το σεξ. Αφορά μόνο αυτόν και τους συντρόφους του.[/b]
      Δεν είδα κανέναν να κριτικάρει τα βίτσια του άλλου. Και βέβαια όπως είπες κι εσύ αφού αφορούν μόνο τον ίδιο και τους συντρόφους του, προφανώς δεν έχουν θέση και στο φόρουμ εδώ.

Όσο για το ότι είμαστε μια gaming κοινότητα, τότε ίσως από την αρχή να μην είχε θέση το θέμα εδώ μέσα. Νομίζω όμως ότι αυτό τον σκοπό έχουν τα "Περί Ανέμων και Υδάτων" νήματα.[/b]
      Τα περί ανέμων και υδάτων υπάρχουν παντού όπως και παντού έχουν κάποια όρια μέσα στα οποία κινούνται με βάση το ύφος και τον χαρακτήρα του φόρουμ και με την κοινή λογική (έτσι όπως την αντιλαμβάνονται τουλάχιστον οι εκάστοτε διαχειριστές)

Τέλος, μην ξεχνάτε ότι το πορνό, ως είδος, έχει μεγαλύτερο κοινό -είτε αγοραστές, είτε πειρατές, είτε απλούς θεατές, από ότι το gaming αλλά και εν γένει ο κινηματογράφος. Και η απόδειξη είναι ο κάθε ένας από εσάς (και όχι ο ψυχοαναγκαστικός TheCursed, με τον οποίο πολλές συζητήσεις έχουμε κάνει επί του θέματος).[/b]
      Δεν αμφισβήτησε κανείς αυτό. Όπως και δεν μου λέει κάτι κιόλας αυτό. Κι εγώ δεν έχω πρόβλημα με το πορνό, ούτε είναι κάτι που με ενοχλεί εμένα προσωπικά. Δεν είναι όμως για παντού...

Άνιωθε, πραγματικά δεν θα με ενοχλούσε ότι και να έλεγες για οποιονδήποτε. Εγώ παρέθεσα ένα περιστατικό και από κάτω την προσωπική μου κρίση. Ακριβώς αυτό του είπα και όταν μου το διηγήθηκε. Δεν κοροϊδεύω, ούτε έχω σκοπό να θίξω κανενός τα πιστεύω, παραθέτωντας ένα γεγονός. Τώρα που το σκέφτομαι, μπορεί περισσότερο θιγμένος να είναι ο ίδιος ο φίλος μου, που δίχως την άδειά του, γνωστοποίησα το -κατά τα άλλα αρκετά κωμικό- γεγονός που του συναίβει, σε ένα φόρουμ που μάλλον δεν υπάρχει αρκετή αυτογνωσία των μελών του, ώστε να το δεχθούν απλώς όπως είναι. Ως ένα κωμικό γεγονός.[/b]
      Όπως λες παρέθεσες το γεγονός και από κάτω την προσωπική σου κρίση η οποία σου κρίση θίγει τα πιστεύω κάποιων. Το γεγονός μεμονομένο μπορεί να χαρακτηριστεί και κωμικό (ανάλογα πως το αντιλαμβανεται ο καθένας) και δεν υπάρχει πρόβλημα εφόσον περιγράφεται απλά κάτι που έγινε καταλάθος. Με την τελευταί φράση όμως δεν έμεινεσ στην περιγραφή...

ΥΓ. Δεν το αφαιρώ Sub_Zero, συγγνώμη. Σε εκτιμώ βαθειά, αλλά εγώ τουλάχιστον δεν σβήνω κάτι από αυτά που έγραψα, όπως δεν θα το έσβηνα, ούτε καν θα ζητούσα να το σβήσει ο ίδιος, αν ήταν κάποιου άλλου και είχα την δύναμη να το κάνω.[/b]
      Δεν είναι θέμα δύναμης. Άμα ήθελα θα μπορούσα να είχα σβήσει ότι ήθελα χωρίς να δώσω κανέναν απολύτως λόγο. Ότι σου ζήτησα να σβήσεις ήταν καθαρά για να μην γίνει χαμός στο τόπικ όπως πάει να γίνει. Όπως είπα δεν πρόκειται να σβήσω οτιδήποτε. Ο κόσμος κρίνει και δεν φταίει το γεγονός ότι είναι όλοι θρήσκοι.

PS: Προς Admins αν δε σβησετε τη βλακια του εγω δεν ξαναγραφω εδω μεσα.. σβηστε και το δικο μου αν θελετε και μπαναρετε με αλλα τετοια δε μπορω να βλεπω...[/b]
      Δεν θα σβηστεί τίποτα τώρα για λόγους που εξήγησα παραπάνω. Λοιπόν κοιτάξτε όμως. Ο λόγος που δημιουργήθηκε αυτό το φόρουμ είναι για να υπάρχει χώρος όπου θα μπορούμε να συζητάμε κυρίως για video games (και μετά για όλα τα άλλα) έχοντας παράλληλα και τον έλεγχο του χώρου. Από θέμα ελευθερίας δεν νομίζω κανένας να έχει παράπονο. Έτσι και αλλιώς τους μοντς εσείς του επιλεξατε. Προφανώς δεν θα είναι και πάντα σωστοί. Προφανώς επίσης δεν έχουν όρεξη να παίζουν τον ρόλο του μπαμπούλα. Για αυτό το λόγο καταρχήν:
      1)από εδώ και στο εξής οποιαδήποτε κουβέντα έχει θρησκευτικό περιεχόμενο θα κόβεται
      2) αν συνεχιστεί να υπάρχει "ένταση" εδώ το τόπικ απλά θα κλειδωθεί
      3) Αν στο μέλλον δούμε ότι συνεχίζονται τέτοια φαινόμενα απλά θα κλειδώσουμε το περί ανέμων και υδάτων για να τελειώνει το περί ανέμων και υδάτων για να τελειώνει το θέμα.

* Επειδή είπα ότι στο συγκεκριμένο τόπικ δεν θα παρέμβω σε ποστς για να κάνω έντιτ σας παρακαλώ αφαιρέστε τους χαρακτηρισμούς για τα άλλα μέλη από τα ποστς σας.

Comment

Τzιμακος θεος&#33;&#33;&#33;&#33;

ontopic: αν και δε με αφορα τοσο το θεμα, και θα προτεινα να σβηστει, θα πω τρεια πραγματα απλα...

1. δε γινεται να μπαινει λογοκρισια σε απλες καθημερινες λεξεις που πλεον ακουμε και στη τηλεοραση και τις χρησιμοποιουν ολοι (σαν το λαλακας κλπ) για πλακα ΧΩΡΙΣ να γινεται απο κακη προθεση / επιθεση απο το ενα ατομο στο αλλο, δηλαδη χωρις να θελει να προσβαλει ο ενας τον αλλον. νομιζω πως καπου οι mods κανουν καταχρηση της θεσης τους λιγακι...

2. ειμαστε οι περισσοτεροι νομιζω αγνωστοι μεταξυ αγνωστων εδω μεσα, εκτος απο οσους εχουν βρεθει κι εξω και ειναι λογικο να υπαρχει ενα αλλο κλιμα και συμπεριφορα μεταξυ τους. σαν να μιλας σε φιλο σου δηλαδη. ΔΕΝ χρειαζεται να ανεβαινουν οι τονοι με το παραμικρο, ουτε και να θιγομαστε με οσα μας λενε τοσο ευκολα, γιατι ειμαστε απλα στο internet και ειναι γελοιο να τσακωνομαστε, ειδικα μεσα σε ενα φορουμ που ειναι για βιντεοπαιχνιδια&#33; οταν δεν ξερουμε ο ενας τον αλλον, λογικο ειναι να "ανεχομαστε" καποια πραγματα...

3. οσον αφορα τη κοροϊδια της θρησκειας και συγκεκριμενα της εκκλησιας, της παναγιας κλπ, οι ιδιοι οι παπαδες με οσα καναν και κανουν δινουν αφορμη να υπαρχουν ολα αυτα, εαν κοιτουσαν να κανουν τη δουλεια τους σωστα και ταπεινα οπως πρεπει τοτε τιποτα δε θα γινοταν, και νομιζω κανεις δεν θα κοροϊδευε, γιατι πολυ απλα δεν θα ειχε λογο. αλλα οταν ζουμε μεσα σε μια κοινωνια που πεινανε ανθρωποι και οι παπαδες κυκλοφοραν με τα χρυσαφικα κλπ επανω τους και προκαλουνε (δειτε πχ τι γινετε τοσο καιρο με την υγεια του Χριστοδουλου ενω τοσοι αλλοι συνανθρωποι μας υποφερουν απο το ιδιο προβλημα) τοτε λογικο ειναι με οσους βλεπουν ολα αυτα να μην θελουν να πιστεψουν αλλα και να αντιδρουν ασχημα.

τελος αν και δεν εχω προβλημα με τον OniBocho, αντιθετως μου ειναι κι αρκετα συμπαθης, το βιντεο βρισκω πως ηταν λιγακι τραβηγμενο, γιατι αλλο να βλεπεις γραμμενο απλα κατι σε ενα quiz κι αλλο να βλεπεις βιντεο (οχι πως ειδα τι ποσταρε, αλλα μαντευω ηταν κατι προκλητικο και ισως σοκαριστικο για τους μικρους μας φιλους). αυτα&#33;

Ειρηνη ημιν αδερφια μου, αμην Παναγια μου.

Comment

1. δε γινεται να μπαινει λογοκρισια σε απλες καθημερινες λεξεις που πλεον ακουμε και στη τηλεοραση και τις χρησιμοποιουν ολοι (σαν το λαλακας κλπ) για πλακα ΧΩΡΙΣ να γινεται απο κακη προθεση / επιθεση απο το ενα ατομο στο αλλο, δηλαδη χωρις να θελει να προσβαλει ο ενας τον αλλον. νομιζω πως καπου οι mods κανουν καταχρηση της θεσης τους λιγακι...[/b]
          Που; Πότε; Ποιος; Πως;
          Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα...

Comment

Xωρις να θελω να προσβαλω καποιον απο τους mods κι admins, στο παρελθον εχει γινει edit ποστ μου απο τον Titus, επειδη περιειχε τη λεξη "μαλακια". σαφως και δεν ενοχληθηκα, ισα ισα του ζητησα και συγνωμη που τον αναγκασα να το κανει, αν και δεν θεωρουσα οτι ηταν κατι χυδαιο. και δεν το ειπα για να προσβαλλω κανεναν ουτε να μειωσω κατι, απλα ηταν κατι το αυθορμιτο. γενικα μην προσβαλεστε τοσο ευκολα, ανθρωποι ειμαστε, δε τρεχει τιποτα&#33;

Comment

Δεν υπάρχει "γραμμή του φόρουμ ότι απαγορεύονται οι βρισίες. Θα δεις ότι υπάρχουν πολλές μέσα στο φόρουμ... Προφανώς καλό είναι να μην υπάρχουν ή να είναι όσο λιγότερες γίνεται. Αν πάλι σε κάποια περίπτωση ένα μοντ κρίνει ότι κάτι παραχτυπάει άσχημα λογικό είναι να το αλλάξει. Δεν νομίζω να αλλάζει το νόημα όσων έχουν γραφτεί άμα αφαιρεθεί μία βρισιά. Έτσι και αλλιώς δεν θα μαλώσουμε ή δεν θα τιμωρήσουμε κάποιον επειδή έβρισε σε κάποιο ποστ του (αν δεν απευθείνεται προσβλητικά σε άλλο μέλος εννοείται).

Comment

Shadow, "ειρήνη κι εφοπλισμός, παναγία μου&#33;" ;)

Deus δεν σας έχω γραμμένους, αλλιώς δεν θα έκανα το comeback (που σχολίασα και ο XenoVagrant). Ρέστα δεν ζήτησα. Απλώς αιτιολόγησα τα γραφόμενά μου. Στην τελική, αν και δεν μου αρέσουν αυτού του είδους τα επιχειρήματα, η περιγραφή του θέματος είναι "ακατάσχετη καφρίλα". Δεν φταίω εγώ, αν δεν μπορείτε να την καταλάβετε ή να την αντέξετε.

Αυτό, συνδέστε το με τα περί αυτογνωσίας. Και όχι το ποστ μου με την έννοια της αυτογνωσίας. Επίσης, γιατί όπως φαίνεται δεν έγινε αντιληπτό, όλη η αναφορά στην αυτογνωσία, έχει να κάνει με τις ανοχές αλλά και την ξεκάθαρη θέση μας, απέναντι σε κάποια θέματα. Ο άνιωθος είπε ότι θα με ενοχλούσε αν έθιγε την Ιαπωνική κουλτούρα, που λατρεύω και ακολουθώ. Όχι. Γνωρίζοντας τον εαυτό μου, ούτε θα με άγγιζε κάποιο σχόλιό του. Για πολλούς λόγους. Είτε γιατί δεν με απασχολεί το άτομό του, είτε γιατί δεν δίνω βάση στην γνώμη των άλλων για κάτι που σε εμένα φαίνεται ιδανικό και ταιριαστό, είτε γιατί, τα πιστεύω μου, είναι πολύ ανώτερα και δυνατότερα από τα σχόλια του καθενός.

Αφού λοιπόν υπάρχουν εύθικτοι, δεν θα ξαναγίνουν από την μεριά μου παρόμοια σχόλια, ακόμη κι αν το θέμα βρωμοκωπάει καφρίλα (με την οποία δεν έχω κανένα πρόβλημα και το ξέρεις sub_zero. Δεν ζήτησα να σβηστεί ή να μην υπάρξει το θέμα, Ζήτησα παρόμοια μεταχείρηση, ή μάλλον, κρίση επί ίσοις όροις).

Αλλά, τελειώνοντας, ας πω κι αυτό. Το ότι κάποιος έχει μια γνώμη ή κάποια πιστεύω, δεν σημαίνει πως ο σεβασμός απέναντί τους είναι αυτόματος. Με την ίδια λογική, θα πρέπει να σέβομαι τον κάθε νεοναζί, φασίστα, παιδεραστή, μπάτσο, παπά, μουλά, πολιτικό κτλ κτλ. Πριν προλάβετε να να ρωτήσετε "τι σχέση έχουν όλα αυτά με το ποστ σου ρε καραγκιόζη;", σας παροτρύνω να διαβάσετε ξανά ό,τι γράφω παραπάνω.

ΥΓ. Romani Ite Domum
                OniBocho Η Θέα μέσα από ένα Ζωντανό Κουτί

Σ.Π.Ι.Χ. Productions Όραμα, Ιδέες, Αγάπη

Why do they blame me for all their little failings? They use my name as if I spent my entire day sitting on their shoulders, forcing them to commit acts they would otherwise find repulsive. "The Devil made me do it." I have never made one of them do anything. Never. I need no souls. And how can anyone own a soul? No, they belong to themselves. They just hate to face up to it... - Lord Lucifer Morningstar

Comment

Αφού λοιπόν υπάρχουν εύθικτοι, δεν θα ξαναγίνουν από την μεριά μου παρόμοια σχόλια, ακόμη κι αν το θέμα βρωμοκωπάει καφρίλα (με την οποία δεν έχω κανένα πρόβλημα και το ξέρεις sub_zero. Δεν ζήτησα να σβηστεί ή να μην υπάρξει το θέμα, Ζήτησα παρόμοια μεταχείρηση, ή μάλλον, κρίση επί ίσοις όροις). [/b]
                  Ούτε εγώ έχω πρόβλημα με την καφρίλα προσωπικά. Είναι δυνατό να υπάρχει και στο φόρουμ όχι όμως σε ανεξέλεχτο βαθμό για ευνόητους λόγους. Και φυσικά δεν είναι ανάγκη να μπλέκεται με θρησκευτικά θέματα. Με την ίδια λογική και ο άλλος που είναι εύθικτος μπορεί να αρχίσει να κατεβάζει σπίτι μέσα στο κλίμα της καφρίλας που επικρατεί. Δεν νομίζω ότι είναι αυτό που θέλουμε...
                  Όσο για την κρίση επί ίσοις όροις μάλλον θα αναφέρεσαι ότι το βίντεο κόπηκε ενώ το θέμα όχι. Προφανώς δεν είναι το ίδιο μία κουβέντα με ένα βίντεο και όπως είπα και πάνω η καφρίλα μπορεί και πρέπει να υπάρχει αλλά με μέτρο.

Αλλά, τελειώνοντας, ας πω κι αυτό. Το ότι κάποιος έχει μια γνώμη ή κάποια πιστεύω, δεν σημαίνει πως ο σεβασμός απέναντί τους είναι αυτόματος. Με την ίδια λογική, θα πρέπει να σέβομαι τον κάθε νεοναζί, φασίστα, παιδεραστή, μπάτσο, παπά, μουλά, πολιτικό κτλ κτλ. Πριν προλάβετε να να ρωτήσετε "τι σχέση έχουν όλα αυτά με το ποστ σου ρε καραγκιόζη;", σας παροτρύνω να διαβάσετε ξανά ό,τι γράφω παραπάνω.
                  [/b]
                  Δεν σου είπα να σέβεσαι ούτε κάποιο φασίστα, ούτε νεοναζί, ούτε καν παπά. Αν υπάρξουν τέτοια άτομα εδώ μέσα τότε ξανασυζητάμε για το τι συμπεριφορά πρέπει να έχει ο καθένας απέναντι τους. Είναι άκυρο όμως να μου συγκρίνεις τέτοια παραδείγματα με κάποιον που πιστεύει στην Παναγία.

Comment

Το κουράσαμε το θέμα. Όχι, φίλε sub_zero, δεν αναφερόμουν συγκριτικά ανάμεσα στο video link και στο θέμα...

Εντωμεταξύ, δεν ξέρω πόσοι πρόλαβαν να το δουν, αλλά το περιεχόμενο του βίντεο ήταν κάτι εντελώς αστείο... Κρίμα&#33;

Why do they blame me for all their little failings? They use my name as if I spent my entire day sitting on their shoulders, forcing them to commit acts they would otherwise find repulsive. "The Devil made me do it." I have never made one of them do anything. Never. I need no souls. And how can anyone own a soul? No, they belong to themselves. They just hate to face up to it... - Lord Lucifer Morningstar

Comment

Πλήρης ισοπέδωση.

Τί το ήθελα κι εγώ να ξεκινήσω ανοίγοντας πρώτα το περί ανέμων και υδάτων;

Τέλος πάντων, επειδή έχουν μαζευτεί αρκετά προσβλητικά post που απαιτούν edit, νομίζω ότι το θέμα θα ήταν καλύτερο να διαγραφεί.

Comment

Συντάσσομαι πλήρως, έστω και καθυστερημένα, με το Σαμπ, και ειδικά με το τέλευταίο post του και τους λόγους που έκανε ό,τι έκανε. Δεν έχω ούτε να προσθέσω ούτε να αφαιρέσω τίποτα, και νιώθω καλυμμένος. Και λίγα πράγματα για την προσωπική μου στάση ως moderators.

Ο Shadow μίλησε για ένα edit που έκανα στο post του. Αρκετοί ίσως έχουν παρατηρήσει και edits σε δικά τους posts. Στο ότι δεν ήταν κάτι το υπερβολικά τραγικό ή ενοχλητικό συμφωνώ απόλυτα, ούτε έχω κάτι απέναντι στις αγοραίες εκφράσεις - εγώ ο ίδιος βρίζω καθημερινά και, σε αρκετές περιπτώσεις, εσκεμμένα. Το ζήτημα με το γραπτό λόγο, και μάλιστα σε ένα forum, όπου ανά πάσα στιγμή μπορεί να διαβάζει ο οποιοσδήποτε, είναι πως οι ύβρεις δίνουν την εντύπωση πως τα μέλη του αδυνατούν να μιλήσουν με διαφορετικό τρόπο. Με άλλα λόγια, εκεί που υπάρχουν 5 τρόποι να πει κάποιος κάτι, διαλέγει τον αγενή και ακαλλιέργητο. Όσο ανώδυνο και ανθρώπινο (μπορεί) να είναι επί της ουσίας, χτυπάει άσχημα και, κυρίως, δίνει την εντύπωση πως οι συμμετέχοντες είναι άτομα με φτωχό λεξιλόγιο και γλώσσα, και άρα ανίκανα να δώσουν την απαραίτητη βαρύτητα σε μια συζήτηση. Είναι μια εικόνα που προφανώς αδικεί πρώτα τους εαυτούς σας, και δευτερευόντως τους υπόλοιπους (αφήνω δε την ενόχληση που πιθανώς να νιώθει κάποιος όταν βλέπει παντού γύρω του βρισιές). Τα κριτήρια ενός forum υψηλού επιπέδου είναι δύο. Το ένα είναι οι συζητήσεις που γίνονται και το άλλο ο λόγος που χρησιμοποιούν τα μέλη τους. Δεν έχουμε καμία όρεξη να σας αστυνομεύουμε ή να απαγορέψουμε τις καθημερινές ύβρεις (όπως είπε και ο Σαμπ δεν υπάρχει τέτοια γραμμή, αλλά καλό είναι να γίνεται όσο το δυνατόν λιγότερο), πόσο μάλλον σε ανάλαφρα θέματα, αλλά στην πλειοψηφεία των θεμάτων ο χαλαρός λόγος μπορεί να εκφραστεί και διαφορετικά.
                        Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

Comment

Λοιπόν καθώς το θέμα έχει πάρει άλλη διάσταση πλέον θα πω οτι σχετικά με τους μοντς δεν θα πρέπει να αλλάζουν ποστ χωρίς προηγουμένως να έχουν επικοινωνήσει με αυτόν που τα έγραψε. Επίσης καλό θα ήταν να χαλαρώσουν όλοι και να μην παρεξηγιούνται με το παραμικρό αν και καταλαβαίνω οτι θέματα όπως θρησκεία, πατρίδα κλπ είναι ευαίσθητα για πολλούς.

Αλλά και να σκεφτούν όλοι το οτι στην τελική ανάλυση το φόρουμ είναι του Sub Zero ο οποίος απ&#39; ότι καταλαβαίνω δεν έχει κανένα οικονομικό ώφελος απ&#39; αυτό οπότε αυτός κάνει τους κανόνες (οι οποίοι δεν είναι και πολλοί ή παράλογοι εδώ που τα λέμε) και όποιος νιώθει οτι το φόρουμ που έφτιαξε δεν τους πάει δεν είναι υποχρεωμένοι να συμμετέχουν.

Α ρε sparda, τα έκανες όλα άνω-κάτω πάλι με το θέμα που ξεκίνησες - προτείνω μπανάρισμα του Azrael και επιστροφή του ινκόγκνιτο με το όνομα Dantesparda&#39;s Ghost

Comment

Αλλά και να σκεφτούν όλοι το οτι στην τελική ανάλυση το φόρουμ είναι του Sub Zero ο οποίος απ&#39; ότι καταλαβαίνω δεν έχει κανένα οικονομικό ώφελος απ&#39; αυτό οπότε αυτός κάνει τους κανόνες (οι οποίοι δεν είναι και πολλοί ή παράλογοι εδώ που τα λέμε) και όποιος νιώθει οτι το φόρουμ που έφτιαξε δεν τους πάει δεν είναι υποχρεωμένοι να συμμετέχουν.[/b]
                            Tους κανόνες τους κάνουν οι μοντς (οι οποίοι έχουν εκλεχθεί από την κοινότητα) και η ίδια η κοινότητα κατ&#39; επέκταση. Οι προσωπικές μου παρεμβάσεις είναι ελάχιστες και κυρίως έχουν να κάνουν με θέματα στα οποία δεν φαίνεται να υπάρχει μία κοινή στάση από τα υπόλοιπα μέλη. Οι μοντς επί της ουσίας έχουν πλήρη ελευθερία και την έχουν ακριβώς επειδή είναι εκλεγμενοι.

Λοιπόν καθώς το θέμα έχει πάρει άλλη διάσταση πλέον θα πω οτι σχετικά με τους μοντς δεν θα πρέπει να αλλάζουν ποστ χωρίς προηγουμένως να έχουν επικοινωνήσει με αυτόν που τα έγραψε. Επίσης καλό θα ήταν να χαλαρώσουν όλοι και να μην παρεξηγιούνται με το παραμικρό αν και καταλαβαίνω οτι θέματα όπως θρησκεία, πατρίδα κλπ είναι ευαίσθητα για πολλούς.[/b]
                            Το να σβήσεις ένα μπινελίκι όπου κρίνει κάποιος μοντ δεν χρειάζεται επικοινωνία με τον χρήστη γιατί πολύ απλά δεν αλλάζει κάτι στο περιεχόμενο επί της ουσίας. Εκεί είναι θέμα καθαρά προσωπικής κρίσης του μοντ, δεν υπάρχει γραμμή στο φόρουμ ότι απαγορεύονται τα μπινελίκια όπως είπα και πριν. Το ίδιο ισχύει και για το βίντεο πορνό που σβήστηκε. Το μόνο πράγμα που σβήστηκ αμέσως και χωρίς καμία προειδοποίηση ήταν ένα ποστ στο οποίο μέλος, μιλούσε με υποθέσεις για τον πρωθυπουργό...
                            Ακόμα και το ποστ του onibocho (ή μάλλον το επίμαχο κομμάτι) δεν το έσβησα ενώ ήξερα ότι θα υπάρχουν αντιδράσεις από κάτω όπως και τελικά έγινε. Θα μπορούσα να το είχα κάνει και να έχω το κεφάλι μου ήσυχο όμως δεν το έκανα...

Comment

1)από εδώ και στο εξής οποιαδήποτε κουβέντα έχει θρησκευτικό περιεχόμενο θα κόβεται
                              2) αν συνεχιστεί να υπάρχει "ένταση" εδώ το τόπικ απλά θα κλειδωθεί
                              3) Αν στο μέλλον δούμε ότι συνεχίζονται τέτοια φαινόμενα απλά θα κλειδώσουμε το περί ανέμων και υδάτων για να τελειώνει το περί ανέμων και υδάτων για να τελειώνει το θέμα.
                              [/b]
                              Εντάξει μη γίνεσαι υπερβολικός.Αν η συζήτηση γίνεται σε κόσμια πλαίσια δεν βρίσκω το λόγο να κλειδώνονται οι συζητήσεις που έχουν θρησκευτικό περιεχόμενο.Διαφωνίες υπάρχουν πάντα και παντού σε όλα τα θέματα,όχι μόνο στα θρησκευτικά.

Σχετικά με το "θέμα" που εξελίχθηκε σε αυτό το topic,αν κι εγώ δηλώνω "Ορθόδοξος Χριστιανός",και πιστεύω στην ύπαρξη του Θεού,δε θέλω να κριτικάρω κανένα γιατί διαβάζοντας τα posts σας βρίσκω λίγο δίκιο στα λεγόμενα όλων σας και θα ήταν άδικο να πάρω το μέρος κάποιου.Και ο Onibocho ίσως να ήταν λίγο "καυστικός" στο σχόλιο του και μπορεί να ήταν ατυχές το παράδειγμα που μας περιέγραψε,αλλά στην τελική αν εγώ "πιστεύω", δε θα περιμένω από τον Onibocho και τον κάθε Onibocho(δεν το λέω επιθετικά μην παρεξηθώ) να μου πει την "αλήθεια" σχετικά με τα πιστεύω μου και να με προσβάλλει "έμμεσα" με τα λεγόμενα του.Σε άλλη περίπτωση ίσως να ένιωθα πολύ προσβεβλημένος,αλλά τώρα δεν ξέρω,ίσως η "φύση" του συγκεκριμένου topic και η αστεία προσέγγιση του να με αποτρέπουν από το να το κάνω.
                              Μου αρέσει να τρώω μικρά παιδάκια.

Comment

Εντάξει μη γίνεσαι υπερβολικός.Αν η συζήτηση γίνεται σε κόσμια πλαίσια δεν βρίσκω το λόγο να κλειδώνονται οι συζητήσεις που έχουν θρησκευτικό περιεχόμενο.Διαφωνίες υπάρχουν πάντα και παντού σε όλα τα θέματα,όχι μόνο στα θρησκευτικά.

Σχετικά με το "θέμα" που εξελίχθηκε σε αυτό το topic,αν κι εγώ δηλώνω "Ορθόδοξος Χριστιανός",και πιστεύω στην ύπαρξη του Θεού,δε θέλω να κριτικάρω κανένα γιατί διαβάζοντας τα posts σας βρίσκω λίγο δίκιο στα λεγόμενα όλων σας και θα ήταν άδικο να πάρω το μέρος κάποιου.Και ο Onibocho ίσως να ήταν λίγο "καυστικός" στο σχόλιο του και μπορεί να ήταν ατυχές το παράδειγμα που μας περιέγραψε,αλλά στην τελική αν εγώ "πιστεύω", δε θα περιμένω από τον Onibocho και τον κάθε Onibocho(δεν το λέω επιθετικά μην παρεξηθώ) να μου πει την "αλήθεια" σχετικά με τα πιστεύω μου και να με προσβάλλει "έμμεσα" με τα λεγόμενα του.Σε άλλη περίπτωση ίσως να ένιωθα πολύ προσβεβλημένος,αλλά τώρα δεν ξέρω,ίσως η "φύση" του συγκεκριμένου topic και η αστεία προσέγγιση του να με αποτρέπουν από το να το κάνω.
                                [/b]
                                Hallelujah&#33; Πραγματικά, νιώθω ότι μόνο ο Neltharion έπιασε το νόημα -τόσο της σκέψης, όσο και της κατάστασης. Χωρίς να θέλω να θίξω κανέναν άλλο, αλλά και με την βεβαιότητα ότι το εξηγήσα σε προηγούμενα ποστ, ώστε να μην φανεί ότι τώρα μιλάω εκ του αποτελέσματος, ό,τι έγραψα έχει να κάνει με το ύφος του θέματος.

Κάποιος αναφέρθηκε στα θέματα με "Χριστιανικά Ανέκδοτα" στο GtP φόρουμ. Ακόμα και για εκείνα, υπήρχε λόγος. Και ο TheCursed, που προς το παρόν κρύβεται ενώ την δική του απάντηση περίμενα και όχι τόσο όλων των υπολοίπων, γνώριζε τον λόγο τότε, ασχέτως αν συμφωνούσε ή όχι. Κατά τα άλλα, υπάρχουν πολλά ανέκδοτα για θρησκείες, δεν είναι προσωπικό πλήγμα στον χριστιανισμό, άσχετα αν οι ίδιοι οι κληρικοί του έχουν καταντήσει ανέκδοτο την θρησκεία.

Τέλος, για όποιον ακόμα δεν το κατάλαβε, μπορούν (και σαφώς μπορώ να συμμετέχω κι εγώ δίχως καφρίλα, duh&#33; ) συζητήσεις περί θρησκειών, εθνών και φυλλών, σε κόσμια και πολιτισμένα πλαίσια. Δεν βρίσκω λόγο, a priori να κλειδώνονται ή να διαγράφονται θέματα που καταπιάνονται με "ευαισθησίες", ακόμα κι αν η κοινότητα είναι gaming. Πόσο μάλλον, και αυτό είναι ξεκάθαρο, όταν δεν "υπάρχει κάποια εταιρία από πίσω που να κάνει κουμάντο" όπως ουκ ολίγες φορές διαβάσαμε στο παρελθόν.

Ααααχχχ&#33; Ωιμέ&#33; Δεν υπάρχουν πλέον γνήσιοι κάφροι σε αυτόν τον κόσμο...

Τέλος, επειδή το video μάλλον δεν το είδε κανείς, ή έστω λίγοι, όσοι θέλετε να δείτε περί τίνος πρόκειται (είναι πραγματικά αστείο, πιστέψτε με, δεν είναι πορνό...) στείλτε μου ΠΜ, για να σας δώσω link. Με σκαναρισμένη την ταυτότητα ή το πιστωποιητικό γεννήσεως σας, καθώς και υπεύθυνη δήλωση που να γράφει πως "εγώ, ο κάτωθι υπογεγραμμένος, δηλώνω υπεύθυνα πως με δική μου επιθυμία ζήτησα από τον κομιστή OniBocho να μου παρουσιάσει το φλέγον video. Ο δηλών / Η δηλούσα <όνομα κι επίθετο>".

Comment

Working...
                                X