Announcement

Collapse
No announcement yet.

Ποσο αγνος (και καλα) ειστε.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

59%.
    Αλλά ο Παράδεισος ανοίγει με αντικλείδι. ;)
    «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

Comment

1η Προσπάθεια : 27%
      2η Προσπάθεια : 10%
      .........................................

Κόλαση, here I come!!
      Hope that someday,
      I will actually live...

Comment

WHAT?!

Comment

Δεν φτάνει ρε παλιοκάφρε που ποστάρεις ψευδή αποτελέσματα, μας τι λές κιόλας!! :icon_twisted:
          Ακούς εκεί 94% αγνός!! Φωτιά θα πέσει και θα μας κάψει!
          [/b]

LOL οι ερωτησεις αλλαζουν καθε φορα.Πανω κατω τα ιδια ειναι βεβαια.Πριν 97% βγηκα.

Παντως για πολλους λογους,θεωρω τη σωματικη αγνοτητα σημαντικη(για μενα,εσεις δε πα να ξεσκιστητε πορνατζηδες!!)
          Βεβαια αυτο μπορει να αλλαξει καποια στιγμη,αν το αξιζει η κοπελα,δε το θεωρω και μιασμα.

Snowfall το χεις κανει με κατσικα;
          Ground_Zero:

Kathomoun san hsyxo provato kai etrwga to sano mou edw kai posa xronia kai ksafnika emfanizontai atoma kai lene pws opoios trwei xortari tha souvlizetai apo edw kai pera epeidh to swsto einai na trws grasidi giati den ponaei sta matia otan to koitas (ontas prasino).

Comment

Snowfall το χεις κανει με κατσικα;[/b]
            Ρε τελειωμένε θυμήθηκα σκηνή από ταινία με το Μουστάκα(RIP)όπου έχει πάρει αγκαλιά την κατσίκα και της λέει
            "Χάιδω μου μόνο εσύ με καταλαβαίνεις..."
            «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

Comment

100% αγνός.

Είσαι ένας πραγματικός άγγελος.Η αγνότητα σου σε δεν μπορεί να περιγραφεί με ανθρώπινα μέσα.Κέρδισες μία θέση στον παράδεισο και που ξέρεις,ίσως κάποια στιγμή αντικαταστήσεις και τον ίδιο το θεό.

Εντάξει αφόυ το μαλάκισα λίγο το πραγματικό αποτέλεσμα που μου βγήκε είναι 68%.
              Μου αρέσει να τρώω μικρά παιδάκια.

Comment

Snowfall το χεις κανει με κατσικα;
                [/b]
                OMG!!!! Με κατσίκα;;; Ποτέ των ποτών!

Με προβατίνα/ες on the other hand.......... ;)
                Hope that someday,
                I will actually live...

Comment

Την πρώτη φορά μου έβγαλε 5 ερωτήσεις και βγήκα 97% αγνός περισσότερο και από τον Azrael. Την δεύτερη φορά που μου έβγαλε καμιά 15αριά ερωτήσεις και βγήκα 80% αγνός. Θα το κάνω και μια τρίτη φορά να δω τι θα βγω.
                  Star Citizen videos Star Citizen gallery

Comment

Εμένα γιατί μου βγάζει 97% συνέχεια? :blink:

Comment

Τι έγινε ren, πέσαμε πέσαμε;

Πέρσι ήσουν σταθερά στο 100 XD . You naughty boy.

Comment

Eσας που βγηκε κατω απο 50% τι βαλατε οτι ειστε gay κι εχετε παει με ατομο του ιδιου φυλου ? οτιναναι ειναι ορισμενοι τελειως.

Comment

23% αααααανετα... Πηρα και διαβολακο, πηρα και φλεγομενη μπαλα... Air (sex) Jordan εβγαλα ο ατιμος... Call me DJ23...

Παραδεισος και μ@^@&ιες...

Ο μετρ μου εβγαλε 59%.... ΑΙΣΧΟΣ!!!!!!
                          :tanno:Κωστας Χατζαροπουλος:tanno:

Comment

Σου ειχε ερωτηση αν τρωτε φραουλες και πινετε αμαρετο κατα τη διαρκεια του σεξ;

Παλιανωμαλε Dj,μη μ'ακουμπας φυγε,θα κολλησω.

Evans o Ren μαλλον φετος αρμεξε τη σαυρα του και επεσε 3%..
                            Ground_Zero:

Kathomoun san hsyxo provato kai etrwga to sano mou edw kai posa xronia kai ksafnika emfanizontai atoma kai lene pws opoios trwei xortari tha souvlizetai apo edw kai pera epeidh to swsto einai na trws grasidi giati den ponaei sta matia otan to koitas (ontas prasino).

Comment

Καλα, σιγα τις ερωτησεις που ειχε να'ουμ... Λες και ειμαστε 16 χρονων και μαθαινουμε πρωτη φορα τι παει να πει γυναικα (κατι σαν το αφεντικο μου δλδ)...

Τα μονα τα οποια δεν εχω κανει απο αυτα που με ρωτησε ειναι κατι πολυ extreme, κατι πανω απο 15 one night stands (sorry, μεχρι τα 6 εχω φτασει), κατι σκοινια-κορδονια (...............ακομα ποναω...........) και κατι αλλα τετοια... Ελεος, εσεις τι βαζετε οτι εχετε κανει και σαν βγαζει πανω απο 65%;;;;;;;;;;;;;

Τι να κανω, στην νυχτα μεγαλωσα, την νυχτα συνηθισα, ετσι ειναι αυτα....................φραουλες εχω, οποιος θελει.............τηλεφωνο................ασχετοι& #33;!!!!!!!!!
                              :tanno:Κωστας Χατζαροπουλος:tanno:

Comment

Kατι ηξερα και δεν εμεινα σπιτι σου την ημερα της συναντησης. ;)
                                Ground_Zero:

Comment

Working...
                                X