Announcement

Collapse
No announcement yet.

Παγκόσμιο Κύπελο Ποδοσφαίρου (Μουντιάλ) 2014

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ryu_gr
    replied
    Mundial στην Βραζιλία, ποιος λέτε να βγει 2ος;

Leave a comment:

• ChrisTop
    replied
    Το 2004 ήταν Πανευρωπαικό, αυτό είναι Παγκόσμιο.

Leave a comment:

• straier
    replied
    Νόμιζα πως ο Mέσι ήταν Γάλλος.
    Το 2004 ήταν ίδιου τύπου πρωτάθλημα αυτό που πήραμε;

Leave a comment:

• ChrisTop
    replied
    Εγώ είμαι παραδοσιακά με Ιταλικάρα γιατί μου βγάζαν και συνεχίζουν να μου βγάζουν ψυχάρα, δεν κολώνουν να παίξουν βρώμικα, δεν τους σταματάει το κακό ρόστερ και επειδή γενικά γουστάρω το πόσο πολύ παίζει η τακτική ρόλο στο Ιταλικό πρωτάθλημα (μέχρι πριν φαλιρήσει τουλάχιστον).

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    H καλύτερη Βραζιλία ολων των εποχών στον τελικό του 1970 στο Μεξικό με την Ιταλία όπου έπεσε και πολύ ξύλο.

θεωρώ δεδομένο πως σε αυτο το μουντιάλ θα ευνοηθεί η Βραζίλια την οποία δεν βάζω στην πρώτη θέση για κατάκτηση, ειμαι μεταξύ Ισπανίας και Αργεντινής.

για την εθνική τι πιστεύετε; διασυρμός αλά 1994, αξιοπρεπής εμφάνιση αλλα οχι προκριση, αξιοπρεπής εμφάνιση και προκριση στους 16;

Leave a comment:

• Titus
    replied
    Και ας μην ξεχνάμε τη μεγαλύτερη μορφή σε Μουντιάλ όλων των εποχών.

Leave a comment:

• sub_zero
    replied
    Originally posted by Titus View Post
    Αργεντινάρα λέμε, δύναμη! Όχι λόγω Μέσι, αλλά γιατί την υποστηρίζω από την εποχή της μέγιστης υπερπαιχτούρας ονόματι Γκαμπριέλ Μπατιστούτα.

Επίσης πάντα τη γούσταρα, κατά κανόνα παίζει μπάλα, και απλά μας έριξε τέσσερα πριν 20 χρόνια. Δε βαριέσαι

Θα άλλαζα πάλι το avatar μου αλλά δεν μου πάει η καρδιά να βγάλω τον Μεγάλο μέχρι να επιστέψει πάλι
    Κατά τα άλλα βλέπω την Ουρουγάη ικανή να κάνει μεγάλες ζημιές και να φτάσει πολύ μακριά ενώ καλή ομάδα είναι και το Βέλγιο.
    Για την Ιταλία δεν έχουν περάσει ακόμα 12 χρόνια από το 2006, στο επόμενο θα πάει τελικό

Leave a comment:

• Loggo
    replied
    Εννοείται Αργεντινάρα.

Καλύτερο προπονητή, ρόστερ και σύνολο έχει, πράγματι, η Ισπανία και, παρόλο που γενικά τη συμπαθώ πολύ, ελπίζω να έχουν κορεστεί απ' τις πολλές κούπες και να μη πάρουν και αυτή.

Leave a comment:

• Titus
    replied
    Αργεντινάρα λέμε, δύναμη! Όχι λόγω Μέσι, αλλά γιατί την υποστηρίζω από την εποχή της μέγιστης υπερπαιχτούρας ονόματι Γκαμπριέλ Μπατιστούτα.

Επίσης πάντα τη γούσταρα, κατά κανόνα παίζει μπάλα, και απλά μας έριξε τέσσερα πριν 20 χρόνια. Δε βαριέσαι

Leave a comment:

• ChrisTop
    replied
    Ισπανία χαλαρά το καλύτερο ρόστερ, προπονητή και την πιο δεμένη και δουλεμένη ομάδα. Οι άλλες δύο που χουν ελπίδες είναι Βραζιλία και Αργεντινή λόγω τοποθεσίας και Μέσι αντίστοιχα. Dark Horses Γερμανία, Γαλλία, Ιταλία, Αγγλία (κλασικά...).Όποιαδήποτε άλλη ομάδα θα ναι μεγάλη έκπληξη.

Leave a comment:

• Παγκόσμιο Κύπελο Ποδοσφαίρου (Μουντιάλ) 2014

0
    Αργεντινή
    0%
    0
    Βραζιλία
    0%
    0
    Αγγλία
    0%
    0
    Ισπανια
    0%
    0
    Ελλάδα (θα επαναληφθεί το έπος του 2004)
    0%
    0
    Ολλανδία
    0%
    0
    Πορτογαλία
    0%
    0
    Γαλλία
    0%
    0
    Γερμανία
    0%
    0
    Ιταλία
    0%
    0
    άλλος (γράψτε ποιος)
    0%
    0

The poll is expired.

Η διοργάνωση ξεκινάει αύριο στις 23:00 ώρα Ελλάδος με το παιχνίδι Βραζιλία - Κροατία.

Το πρώτο παιχνίδι της Ελλάδος ειναι το σάββατο 14 Ιουνίου επτά το απογευμα με την Κολομβία

Οι όμιλοι:

GROUP A

Βραζιλία

Καμερούν

Μεξικό

Κροατία

GROUP B
    Ισπανία

Χιλή

Αυστραλία

Ολλανδία

GROUP C
    Κολομβία

Ακτή Ελεφαντοστού

Ιαπωνία

Ελλάδα

GROUP D
    Ουρουγουάη

Ιταλία

Κόστα Ρίκα

Αγγλία

GROUP E
    Ελβετία

Εκουαδόρ

Ονδούρα

Γαλλία

GROUP F
    Αργεντινή

Νιγηρία

Ιράν

Βοσνία

GROUP G
    Γερμανία

Γκάνα

Αμερική

Πορτογαλία

GROUP Η
    Βέλγιο

Αλγερία

Νότια Κορέα

Ρωσία

Ποιος λέτε να το πάρει; η εθνική έχει πιθανότητες να περάσει στην επόμενη φάση;
Working...
X