Welcome to Gamers Odyssey forums where we talk about gaming, mostly in Greek language. If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Σκέφτεσαι να έστελνε με κόκκινη τον Neymar στο μαρκάρισμα με αγκώνα; Θα έμπαιναν μέσα!
Και το πέναλτι ήταν ψιλομούφα, κοινώς αν δεν το έδινε δεν θα έβγαινε κανείς να κράξει.
M'αρέσει που την Γερμανία, που θεωρητικά έχει την 2η καλύτερη ομάδα στην διοργάνωση, δεν την έχουμε αναφέρει καθόλου σαν φαβορί. Επίσης, αυτό είναι το καλύτερο Βέλγιο όλων των εποχών.
Καταπληκτικό το Γκρουπ Ολλανδία, Ισπανία, Χιλή. Πιθανόν να μείνει απ'εξω η Ολλανδία.
Την Αργεντινή για κάποιο λόγο δεν την συμπαθώ λόγω ίσως Μέσι.
Η Γερμανία παντα τα πηγαινει καλά, τους έχω για τετράδα. Η Ισπανία ειναι πεσμένη και δεν πιστεύω πως θα παει τελικό. Πολύ καλή πορεια ισως κανει η Ουρουγουάη.
Η εθνική ειναι ικανη για το καλυτερο και το χειρότερο. Λέω 55% vs 45% πιθανάτοτητα να προκριθούμε ή όχι στους 16.
Εγώ είμαι παραδοσιακά με Ιταλικάρα γιατί μου βγάζαν και συνεχίζουν να μου βγάζουν ψυχάρα, δεν κολώνουν να παίξουν βρώμικα, δεν τους σταματάει το κακό ρόστερ και επειδή γενικά γουστάρω το πόσο πολύ παίζει η τακτική ρόλο στο Ιταλικό πρωτάθλημα (μέχρι πριν φαλιρήσει τουλάχιστον).
Ετσι ρε Chris, Forza Italia
Δυστυχώς έχει πολύ δύσκολη κλήρωση, Ιταλία,Αγγλία,Ουρουγουάη,Κόστα Ρίκα. Είναι όμιλος που για εμένα όποιος βγει πρώτος, μπαίνει στα φαβορί.
Οπου και να μπω, υπάρχει μια πλύση εγκεφάλου ότι η Βραζιλία είναι η καλύτερη ομάδα, ίσως και να έχουν δίκιο, μιας κι αυτή η Βραζιλία είναι λιγότερο ομάδα αστέρων και δείχνει πιο στιβαρή και συγκεντρωμενη στην ουσία.
Η Αργεντινή εμένα προσωπικά δεν με πείθει, αν και από ότι είδα έχει την πιο ευνοϊκή κλήρωση έως και τον τελικό.
Από εκεί και πέρα, δικαιωματικά το μεγάλο φαβορί παραμένει η Ισπανία.
Εννοειται Ελλαδα. Οι Ελληνες ημασταν και ειμαστε παντα πισω απ'ολα... οταν οι αλλοι ηταν ακομη στα δεντρα εμεις ψηφιζαμε Νεα Δημοκρατια... Ολοι θα γονατισουν μπροστα στο ανωτερα ελληνικο dna.
Εμένα μου αρέσει η Χιλή, αγαπημένη ομάδα απο Νότια Αμερική.
Καλύτερο ρόστερ έχει η Ισπανία αλλά καλύτερη επίθεση η Αργεντινή.
Για το γκρουπ μας, η Κολομβία παραμένει επικίνδυνη ακόμα και χωρίς τον Φαλκάο, ο Bacca έκανε καλή σεζόν φέτος στην Ισπανία και ο J. Rodriguez είναι καλός παίχτης είναι. Ειδικά άμα παίξουμε με Τζιόλιδες στο κέντρο, οι Κολομβιανοί μάλλον θα μας διασύρουν.
Η Ιαπωνία έχει καλό κέντρο, ειδικά αυτός ο Έντο είναι ακόμα πολύ καλός παίχτης αλλά η άμυνα τους δεν είναι καλή. Ειδικά οι κεντρικοί αμυντικοί γιατί οι Ουτσίντα και Ναγκατόμο (οι πλάγιοι αμυντικοί) είναι καλοί παίχτες. Σε στημένες φάσεις πιστεύω ότι μπορούμε να σκοράρουμε.
Leave a comment: