Announcement

Collapse
No announcement yet.

Παγκόσμιο Κύπελο Ποδοσφαίρου (Μουντιάλ) 2014

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ryu_gr
    replied
    Άσε μίλησε η έδρα.

Σκέφτεσαι να έστελνε με κόκκινη τον Neymar στο μαρκάρισμα με αγκώνα; Θα έμπαιναν μέσα!
    Και το πέναλτι ήταν ψιλομούφα, κοινώς αν δεν το έδινε δεν θα έβγαινε κανείς να κράξει.

Leave a comment:

• ChrisTop
    replied
    Δεν ξέρω αν φταίει ο Κροάτης τερματοφύλακας ή ο διαιτητής περισσότερο για αυτή την ήττα, αλλά η Βραζιλιάρα σίγουρα όχι.

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    Originally posted by ChrisTop View Post
    M'αρέσει που την Γερμανία, που θεωρητικά έχει την 2η καλύτερη ομάδα στην διοργάνωση, δεν την έχουμε αναφέρει καθόλου σαν φαβορί.
    την ειπά εγώ για τετράδα.

Leave a comment:

• ChrisTop
    replied

EDIT: Ουπς, αν μπορεί κάποιος ας το ενώσει με το απο πάνω.

Leave a comment:

• ChrisTop
    replied
    M'αρέσει που την Γερμανία, που θεωρητικά έχει την 2η καλύτερη ομάδα στην διοργάνωση, δεν την έχουμε αναφέρει καθόλου σαν φαβορί. Επίσης, αυτό είναι το καλύτερο Βέλγιο όλων των εποχών.

Καταπληκτικό το Γκρουπ Ολλανδία, Ισπανία, Χιλή. Πιθανόν να μείνει απ'εξω η Ολλανδία.

Leave a comment:

• sub_zero
    replied
    FIFA Play Zone. The official home of free-to-play gaming on FIFA.

Leave a comment:

• sOLiD SNAKE
    replied
    Ποιος είναι ο δεξιά ? Και τι εννοείς Fantasy ? Fantasy Football ? Που ? Πως ?

Leave a comment:

• sub_zero
    replied
    fantasy σκοπεύει να παίξει κανείς;

Leave a comment:

• sub_zero
    replied
    Originally posted by Titus View Post
    Και ας μην ξεχνάμε τη μεγαλύτερη μορφή σε Μουντιάλ όλων των εποχών.

Σας θυμίζει κάτι ο δεξιά;

:troll:

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Θα το δωσουν στη Βραζιλια για να ηρεμησουν οι βραζιλιανοι που διαμαρτυρονται για το κοστος της διοργανωσης...

ΥΓ: Νικη με Ιαπωνια και Χ με ακτη Ελεφαντοστου και περναμε, α λα euro 2004...

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    Τελικά άλλαξα γνώμη και ψήφισα Βραζιλία.

Την Αργεντινή για κάποιο λόγο δεν την συμπαθώ λόγω ίσως Μέσι.

Η Γερμανία παντα τα πηγαινει καλά, τους έχω για τετράδα. Η Ισπανία ειναι πεσμένη και δεν πιστεύω πως θα παει τελικό. Πολύ καλή πορεια ισως κανει η Ουρουγουάη.

Η εθνική ειναι ικανη για το καλυτερο και το χειρότερο. Λέω 55% vs 45% πιθανάτοτητα να προκριθούμε ή όχι στους 16.

Leave a comment:

• sOLiD SNAKE
    replied
    Originally posted by ChrisTop View Post
    Εγώ είμαι παραδοσιακά με Ιταλικάρα γιατί μου βγάζαν και συνεχίζουν να μου βγάζουν ψυχάρα, δεν κολώνουν να παίξουν βρώμικα, δεν τους σταματάει το κακό ρόστερ και επειδή γενικά γουστάρω το πόσο πολύ παίζει η τακτική ρόλο στο Ιταλικό πρωτάθλημα (μέχρι πριν φαλιρήσει τουλάχιστον).
    Ετσι ρε Chris, Forza Italia

Δυστυχώς έχει πολύ δύσκολη κλήρωση, Ιταλία,Αγγλία,Ουρουγουάη,Κόστα Ρίκα. Είναι όμιλος που για εμένα όποιος βγει πρώτος, μπαίνει στα φαβορί.

Οπου και να μπω, υπάρχει μια πλύση εγκεφάλου ότι η Βραζιλία είναι η καλύτερη ομάδα, ίσως και να έχουν δίκιο, μιας κι αυτή η Βραζιλία είναι λιγότερο ομάδα αστέρων και δείχνει πιο στιβαρή και συγκεντρωμενη στην ουσία.

Η Αργεντινή εμένα προσωπικά δεν με πείθει, αν και από ότι είδα έχει την πιο ευνοϊκή κλήρωση έως και τον τελικό.

Από εκεί και πέρα, δικαιωματικά το μεγάλο φαβορί παραμένει η Ισπανία.

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Εννοειται Ελλαδα. Οι Ελληνες ημασταν και ειμαστε παντα πισω απ'ολα... οταν οι αλλοι ηταν ακομη στα δεντρα εμεις ψηφιζαμε Νεα Δημοκρατια... Ολοι θα γονατισουν μπροστα στο ανωτερα ελληνικο dna.

Originally posted by Loggo View Post
    Εννοείται Αργεντινάρα.
    Πιο πολλα δακρυα και απο τους fans του Game of Thrones...

edit

Ωρες και μερες αγωνων

Leave a comment:

• ChrisTop
    replied
    Εγώ νομίζω πως θα φάμε συνολικά 2-3 γκολ και λιγότερα στο γκρουπ. Η άμυνά μας σπέρνει. Περισσότερο πιθανό το χω να περάσουμε παρά όχι.

Leave a comment:

• Napster
    replied
    Εμένα μου αρέσει η Χιλή, αγαπημένη ομάδα απο Νότια Αμερική.
    Καλύτερο ρόστερ έχει η Ισπανία αλλά καλύτερη επίθεση η Αργεντινή.

Για το γκρουπ μας, η Κολομβία παραμένει επικίνδυνη ακόμα και χωρίς τον Φαλκάο, ο Bacca έκανε καλή σεζόν φέτος στην Ισπανία και ο J. Rodriguez είναι καλός παίχτης είναι. Ειδικά άμα παίξουμε με Τζιόλιδες στο κέντρο, οι Κολομβιανοί μάλλον θα μας διασύρουν.
    Η Ιαπωνία έχει καλό κέντρο, ειδικά αυτός ο Έντο είναι ακόμα πολύ καλός παίχτης αλλά η άμυνα τους δεν είναι καλή. Ειδικά οι κεντρικοί αμυντικοί γιατί οι Ουτσίντα και Ναγκατόμο (οι πλάγιοι αμυντικοί) είναι καλοί παίχτες. Σε στημένες φάσεις πιστεύω ότι μπορούμε να σκοράρουμε.

Leave a comment:

Working...
X