Announcement

Collapse
No announcement yet.

Ποιος ηταν/ειναι ο αγαπημενος σας ΗΡΩΑΣ ?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Εικόνες μιλάνε για μένα!

<div align="center"></div>

Οι υπόλοιποι ήρωες είναι απλά υποκατάστατα.

Άλλα φίλε Σωτ ξεχνάς τον Καλύτερο και Ελληνάρα HErcules

Comment

Version 4. ή αλλιως δεν εχουν τελος οι χαρακτηρες που θυμαμαι.

απο videogames:

ο Sephiroth επιτελους, και βλακεια μου μεγαλη που δεν τον ανεφερα πρωτο&#33; απλα ο καλυτερος χαρακτηρας που εμφανιστηκε σε videogame, ισως εθεσε τα standards για ολους τους δυναμικους και σκοτεινους παρομοιους χαρακτηρες, ειτε ειναι στη σειρα Final Fantasy ειτε γενικοτερα

o Odin των Final Fantasy αν και μαρεσουν και οι Bahamut, Diablos, Anima εξισου το ιδιο αλλα δε προκειται να τα αναφερω αλλου αυτα λογο χωρου και χρονου. τον επιλεγω απλα επειδη συμμετεχει σε καθε επεισοδιο της σειρας, παντοτε με διαφορετικη λιγακι μορφη (οπως και τα αλλα summons περιπου) μονο που ο συγκεκριμενος σχεδον σε καθε παιχνιδι ΔΕΝ ειναι κανονικο summon αφου τη μια ερχεται οποτε θελει, επιλεγει οτι κινηση θελει (απο τα 4 σπαθια του) και γενικα ειναι αυτονομος κι ανεξαρτητος θα ελεγα

ο Αuron του Final Fantasy Χ, επειδη ηταν ο παλαιοτερος απο τους χαρακτηρες και ισως ο δυνατοτερος απλα. ενα πραμα σαν τον Cyan toy VI μονο σε πολυ καλυτερη εκδοση, ενω το τελος που πεθαινει (αν δεν ηταν ηδη νεκρος δηλαδη) ειναι συγκινητικο

η Paine του Final Fantasy X-2, επειδη ηταν ο μοναδικος χαρακτηρας που αξιζε απο το παιχνιδι&#33; gothic γκομενιτσα, μου θυμιζε Squall αλλα σε πιο soft version

η Unknown το final boss του Tekken Tag Tournament. η χαρακτηρας αυτη μου αρεσει παρα πολυ σχεδιαστικα (εχει και το πνευμα λυκου πισω της) και σιγουρα πρεπει να εχει καποια σχεση με τον Jin και τον Devil. καποιοι λεγαν ειναι η δαιμονισμενη εκδοση της Jun Kazama, καποιοι λεγαν αδερφη του Jin, αλλοι παλι λεγαν απλος τελικος για τις αναγκες του παιχνιδιου (εχει κανονικο βιντεο στο τελος ομως). η εμφανιση της παραμενει ακομα μυστηριο, αφου συνεχιζει να μην συμμετεχει σε κανενα απο τα επεισοδια (ισως ομως ξαναεμφανιστει αν κυκλοφορισει Tekken Tag Tournament 2)

ο Νemesis του Resident Evil 3 απλα επειδη ηταν το πρωτο επεισοδιο της σειρας που εκατσα πραγματικα να ασχοληθω (το 2 το ειχα δει ελαχιστα γιατι δεν το ειχα, κι απο το 1 μονο βιντεο στην εισαγωγη). ε και γενικα επειδη ο συγκεκριμενος ειναι καλοσχηματισμενος και αρκετα διασημος, μεχρι και στη δευτερη ταινια συμμετεχει. πραγματικο γομαρι κι εξυπνο κι ολας

ο Raziel γνωστος απο το Soul Reaver του Legacy of Kain, πολυ γαματος χαρακτηρας, και το παιχνιδι με πολυ καλη ατμοσφαιρα, αν και καπου χανομουν. δεν γινοταν να μην τον στριμωξω καπου, ειδικα με την ιστορια που εχει

ο Victor Delacroix του Chaos Legion παιχνιδι της Capcom, νομιζω ιδιας ομαδας που φτιαξε τον Dante και το Devil May Cry. αρκετα cool χαρακτηρας αν και δεν ειχα παιξει το παιχνιδι (μου αρεσε ο σχεδιασμος του, καθοτι εχω κολλημα με τα ασπρα μακρια μαλλια αλα Sephiroth. ελπιζω σε καποιο sequel μπας και δω περι τινος προκειται στο μελλον

απο κινουμενα σχεδια:

ο αγαπητος μας Blackheart, αλλος ενας χαρακτηρας που αγγιζει τον ορισμο του σκοταδιου&#33; ο συγκεκριμενος ειναι γιος του Mephisto, αρκετα τεραστιος σε μεγεθος κι ελεγχει το σκοταδι, ενω καποτε ηταν και βασιλιας της κολασης (μαζι με τον Ghost Raider αν θυμαμαι καλα ως ενας απο τους βοηθους του), και τεσπα λογο σχεδιασμου τον επιλεγω, εγινε διασημος με τη συμμετοχη του στα Marvel VS Street Fighter παιχνιδια

ο Carnage αν και τον αναφερατε ηδη κι αυτον, τον προτιμω απο τον Venom, νομιζω ειναι πολυ πιο δυνατος και γιαυτο τον αναφερω απλα

Comment

πιο δυνατός είναι αλλά ο βένομ έχει έναν περίεργο κώδικα ηθικής που σε πωρώνει ενώ ο κάρνατζ είναι το κλασσικό "ψυχάκι".
        όσο για τον Auron μη λες έτσι τα spoilers.δεν το έχουμε τερματίσει όλοι.
        :icon_twisted: :icon_twisted: :icon_twisted:
        Carpe diem

Comment

Αυτα ειναι ρε. Kevin Sorbo&#33;

Συνεχιζω με αγαπημενους μου ηρωες

ν.2

Sandy Cohen

Επειδη απλα ειναι απιστευτος και γαματος χαρακτηρας.

Seth Cohen

Ακομα πιο απιστευτος απο τον μπαμπα του και ο αγαπημενος μου χαρακτηρας στο OC

Chandler M. Bing

Ο αγαπημενος μου πρωταγονιστης απο τα FRIENDS

Gandalf the Grey/The White

Ο αγαπημενος μου ηρωας απο το lotr

Aragorn

Κι αυτος απο τους αγαπημενους μου

Earendil the Mariner/the Dragonslayer

Ο αγαπημενος μου απο το Silmarilion

Ace Ventura

Teh best pet detective evah&#33;
          My blog:Doppel&#39;s Den

Comment

Artemis Entrerai. Απλά, η προσωποποίηση του κακού, η νέμεσις του Drizzt, ο άλλος του εαυτός. Κυνικός δολοφόνος που δεν τον ενδιαφέρει τίποτε άλλο εκτός από τον εαυτό. H εμμονή του με τον Drizzt δίνει στα βιβλία μια ενδιαφέρουσα πλοκή. Βέβαια, όσοι διαβάσετε το sellswords θα δείτε και μια άλλη πτυχή του, πιο ανθρώπινη. Δεν λέω άλλα spoilers.

Comment

Shadow ean sou arese o Delacroix tote tha trelenosoun me to telefteo Boss tou Chaos legion.
              "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
              But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
              Kindred, this blade and I.
              "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
              Greek Gaming Videos
              Greek Final Fantasy Forum

Comment

tha valo kai allous poio meta... aytoi einai mono h arxi

Comment

Δεν μπορούσα να αντισταθώ&#33; Από την στιγμή που είδα σε ποστ αναφορά σε SilverHawks, το να μην μοιράσω το υλικό, θα ήταν εντελώς αντιδεολογικό.

English Audio, No Subtitles

Εγγραφή από τηλεόραση, αλλά από το καθόλου...

Titus - Και, προφανώς, επειδή υπάρχει ειδικό θέμα για ανταλλαγές αρχείων μεταξύ χρηστών και κανονισμός για το ότι απαγορεύεται να δίνουμε ανοιχτά links για copyrighted υλικό σε ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ τμήμα του forum (πλην retro), τα links φεύγουν. Τα έχω κρατήσει, και προφανώς τα έχει και ο Ονιμπόκο, οπότε όποιος θέλει να κατεβάσει Silverhawks ξέρει τι να κάνει.

http://www.gamers-odyssey.com/forum/index....owtopic=68&st=0
                  OniBocho Η Θέα μέσα από ένα Ζωντανό Κουτί

Σ.Π.Ι.Χ. Productions Όραμα, Ιδέες, Αγάπη

Why do they blame me for all their little failings? They use my name as if I spent my entire day sitting on their shoulders, forcing them to commit acts they would otherwise find repulsive. "The Devil made me do it." I have never made one of them do anything. Never. I need no souls. And how can anyone own a soul? No, they belong to themselves. They just hate to face up to it... - Lord Lucifer Morningstar

Comment

Let me think...
                    Μάλλον Oscar Wilde, ( μπορούμε να αναφερθούμε και υπαρκτά πρόσωπα, έτσι δεν είναι; ) όχι επειδή είχε ομοφυλοφιλικές σχέσεις, αλλά για τις καυστικές του απόψεις, την καυστική του σάτυρα, τις καυστικές του ατάκες, τους καυστικούς του ήρωες, καθώς και γιατί έχει δημιουργήσει το αγαπημένο μου γραπτό κείμενο γενικότερα ( "Μια γυναίκα χωρίς σημασία" ).
                    House, από την ομώνυμη σειρά, επειδή είναι ο πιο abusive τύπος που έχω δει ποτέ μου. (αν και ζήτημα είναι αν έχω δει πάνω από 2 ολόκληρα επισόδεια) και επειδή θα μπορούσε άνετα να είναι χαρακτήρας του Wilde.
                    Wolverine, για την εμφάνιση και γιατί είναι ο καλύτερος superhero ever.
                    Eisenheim the illusionist, από την ομώνυμη ταινία για το στυλ και την εμφάνιση.
                    Δυστυχώς δεν μοιάζω με κανέναν από τους παραπάνω χαρακτήρες, αλλά ευελπιστώ κάποια στιγμή να τα καταφέρω...
                    "All art is at once the surface and symbol. Those who go beneath the surface do so at their peril."

Comment

Δυστυχώς δεν μοιάζω με κανέναν από τους παραπάνω χαρακτήρες, αλλά ευελπιστώ κάποια στιγμή να τα καταφέρω...
                      [/b]

YAY ΑΣ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΑΝ ΤΟΝ HOUSE&#33;&#33;&#33;&#33;&#33; :icon_twisted:
                      My blog:Doppel&#39;s Den

Comment

Wolverine ρε.άσε τους άλλους.

Carpe diem

Comment

Να προσθεσω μερικους ακομα...

Θησεας, αγαπημενος μου ηρωας απο Αρχαια Ελλαδα στα παιδικα μου χρονια.

Η Μηδεια που σκοτωνει τα παιδια της, η αγαπημενη μου τραγωδια μαζι με τον οικο των Ατρειδων.

Προμηθεας, ο Ελληνας Χριστος, Σταυρωμενος για το καλο των ανθρωπων η σταυρωση του γιορταζοταν με λαμπαδοφορια... για να ξερουμε και απο που κραταν τα εθημα μας&#33;&#33;&#33;

Comment

Let&#39;s Rock

http://www.youtube.com/watch?v=TeOeVXqooAc

Comment

εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεέτσιιιιιιιιιιιιιιι Nick&#33;&#33;&#33;&#33;1
                              Υποκλίνομαι...

Al Bundy quotes
                              * I was driving home... God knows why?
                              * Peg, did your mother get so fat she spread across the border?
                              * Oh. life is good&#33; But not for me...
                              * I love you, Peg... Just kidding&#33;
                              * She&#39;s got you shaking like a frenchman in a thunderstorm.
                              * Remember our motto : We ain&#39;t got it
                              .[/b]
                              http://www.angelfire.com/hi3/pearly/humor/bundy.html
                              http://www.rcade.pp.se/al.html

--ΕDΙΤ--
                              http://www.youtube.com/watch?v=vnzcLoxIXHI ( I care by Al Bundy )
                              http://www.youtube.com/watch?v=eqZifrLZFRI ( Why men do what they do ? )

P.s. Macedonia TV, kathe mera stis 20:30
                              [/b]
                              Έτσι αυτός είσαι&#33;
                              NDS themes

Comment

εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεέτσιιιιιιιιιιιιιιι Nick&#33;&#33;&#33;&#33;1
                                Υποκλίνομαι...

Al Bundy quotes

http://www.angelfire.com/hi3/pearly/humor/bundy.html
                                http://www.rcade.pp.se/al.html
                                [/b]
                                To protipo kathe antra &#33;&#33; Ti na protothimithei kaneis ??

http://www.youtube.com/watch?v=vnzcLoxIXHI ( I care by Al Bundy )

http://www.youtube.com/watch?v=eqZifrLZFRI ( Why men do what they do ? )

P.s. Macedonia TV, kathe mera stis 20:30

Comment

Working...
                                X