Announcement

Collapse
No announcement yet.

Συνάντηση για μπασκετάκι

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ChrisTop
    replied
    Ψήνω και γω για σαπίλα, αλλά την Παρασκευή δεν μπορώ. Οποιαδήποτε άλλη μέρα είμαι μέσα.

Leave a comment:

• Ryu_gr
    replied
    Πείτε παίδες τώρα που γυρνάει.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Ρε παίδες αν είναι να κανονίσουμε,πείτε κάποιο μέρος να μας βοελύει όλους,όχι τώρα εθνική άμυνα ή χαλάνδρι.Ελάτε Χαϊδάρι αν είναι,κερνάω την είσοδο στο τοπικό στριπομάγαζο.

Leave a comment:

• Deus
    replied
    Originally posted by Altair
    Σωστά,τα είχα ξαναδεί,αλλά ούτε που θυμόμουνα.Λοιπόν ψήστε το να πάμε για κάνα μπασκετάκι,μετά μάσα και μετά,προαιρετικό αυτό,κωλόμπαρο.
    Σε κάτι τέτοιες στιγμές είναι που λυπάμαι που δεν είμαι Αθηναίος. Αν και απεχθάνομαι τα κωλόμπαρα.Όπως και να έχει, θέλω φωτο αν τα καταφέρετε και βγείτε.

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Παρασκευη 10.30 περιπου τελειωνω απ'το χορο στο Χαλανδρι οποτε παραδοξως η προταση του Ryu θα με βολευε. Αλλα με τους ρυθμους του forum μιλαμε για την επομενη παρασκευη κι αν

Leave a comment:

• Ryu_gr
    replied
    Να περάσουμε απ'την πλατεία πρώτα να πάρουμε κουπόνι για χορό!

Λοιπόν παίδες ρίχνω επίσημη πρόταση για έξοδο την Παρασκευή κατά τις 22:00 κοντά στο σταθμό Εθνική Άμυνα (με βολεύει διότι τις καθημερινές είμαι ιδιωτικός σκλάβος εκεί κοντά)

Για μεζέ ποτό καφέ μπύρες κτλ έχει απ' όλα τα μαγαζιά.

Αν κάποιος έχει να προτείνει κάποιο άλλο μέρος π.χ. Σύνταγμα που λίγο πολύ όλοι το ξέρουμε ας το πει.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Σωστά,τα είχα ξαναδεί,αλλά ούτε που θυμόμουνα.Λοιπόν ψήστε το να πάμε για κάνα μπασκετάκι,μετά μάσα και μετά,προαιρετικό αυτό,κωλόμπαρο.

Leave a comment:

• sub_zero
    replied

Apo to #109 kai katw

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Πες λεπτομέρειες ρε συ.

Leave a comment:

• sub_zero
    replied
    Κι όμως έχει παίξει αυτό το σκηνικό, μπάλα και μετά φαί έτσι με τους ιδρώτες αντρικά πράγματα. 5 ούνοι στην πίτσα χατ (sic) με ένα unlimited πρόγραμμα που είχαν... Και φυσικά στο πριν τη μπάλα είχαμε 9 άτομα στον λάθος σταθμό του μετρό και 1 στο σωστό, μπορείτε να μαντέψετε ποιος ήταν αυτός ο ένας:troll:

Και κάπου εδώ συνειδητοποιώ ότι αυτό το σκηνικό είναι ακριβώς πριν 5 χρόνια και κοντεύουν να με πιάσουν τα κλάματα

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Μάσα και μετά κωλόμπαρο;Αντρικά πράγματα.

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Να βρεθουμε απλα για φαι ειναι μλκ, πηγαινετε για μπασκετ και θα ρθω να σας βρω μετα στη μασα.

Οκ παμε απλα για φαι, επισης απο σημερα και στο εξης ονομαζω το μπασκετακι ως συνθηματικο για φορουμικη συναντηση μασαμπουκας.

Leave a comment:

• Grimmtak
    replied
    Τελικά θα πάμε για φαΐ;

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Αν είναι να παμε για μάσα,πάμε για κάνα τούμπανο μπέργκερ.Ή το κάνουμε σωστά ή δεν το κάνουμε καθόλου.

Leave a comment:

• ChrisTop
    replied
    Χαλαρά μέσα για πιτόγυρα.

Leave a comment:

Working...
X