Announcement

Collapse
No announcement yet.

Συνταγές Μαγειρικής

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Συνταγές Μαγειρικής

    Ιδέα αυτού του θέματος υπήρξε το θέμα στη κατηγορία "Τέχνη" που μας προτρέπει να αναρωτηθούμε αν η μαγειρική μπορεί να θεωρηθεί τέχνη. Ανοίγω αυτό το θέμα με σκοπό να γράψει έκαστος εδώ κάποια συνταγή που θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει κάποιος για να εντυπωσιάσει τους φίλους του, την οικογένειά του, μια κοπέλα, ή οποιονδήποτε θα μπορούσε να καλέσει σε φαγητό. Ξεκινώντας, θα σας δώσω τη συνταγή του φαγητού που μαγείρεψα για το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι που κάναμε φέτος με έναν ακόμη φίλο μου στη παρέα.


    Χοιρινό με Ανανά

    Υλικά:
    1 κιλό χοιρινή τηγανιά
    2 κρεμμύδια
    1 πράσινη πιπεριά
    1 κόκκινη πιπεριά
    1 κίτρινη πιπεριά
    2 κονσέρβες μανιτάρια
    2 κουτιά κρέμα γάλακτος
    5 φέτες ανανά κομπόστα
    1 ποτήρι του νερού χυμό ανανά (από τη κομπόστα)
    λίγο αλάτι
    λίγο πιπέρι
    λίγο σπορέλαιο

    Εκτέλεση:
    Βάζετε μια αρκετά μεγάλη κατσαρόλα στο μάτι σε σχετικά δυνατή φωτιά (στο 7 ας πούμε). Ρίχνετε λίγο λάδι κάτω και προσθέτετε το κρέας. Προσοχή σε δύο πράγματα. Πρώτον, η τηγανιά συνήθως είναι χοντροκομμένη, άρα καλό θα ήταν να κόψετε τα κομμάτια στη μέση. Επίσης το κρέας το αλατοπιπερώνουμε πριν το τηγανίσουμε. Δεύτερον, δε θέλουμε πολύ λάδι, θέλουμε περισσότερο να τηγανίσουμε το κρέας - βάλτε όσο θα βάζατε στο τηγάνι. Αφήνουμε τη τηγανιά να ψιλοτηγανιστεί (όχι να γίνει εντελώς - θέλουμε το κρέας ψιλολευκό, όχι κόκκινο). Ρίχνουμε το κρεμύδι και το ψιλοτσιγαρίζουμε. Προσθέτουμε το χυμό ανανά και αφήνουμε το κρέας να βράσει για περίπου 5 λεπτά ώστε να τραβήξει τα αρώματα. Προσθέτουμε και τις πιπεριές κομμένες σε ροδέλες. Αφήνουμε για ένα με δύο λεπτά και στη συνέχεια προσθέτουμε τα μανιτάρια. Αφού πάρουν όλα μαζί μια βράση (γύρω στα 3 με 5 λεπτά) προσθέτουμε τον ανανά κομμένο σε μικρά κομματάκια (κάθε φέτα ας πούμε σε 10 με 12 κομματάκια). Αφήνουμε και πάλι να βράσει για λίγο και τέλος προσθέτουμε τη κρέμα γάλακτος. Αφήνουμε το φαγητό πάνω στη φωτιά για άλλα 10 λεπτά να δέσει η σάλτσα και είναι έτοιμο.

    Πρόταση Σερβιρίσματος:
    Μπορείτε να το σερβίρετε με λευκό ριζότο ή πουρέ πατάτας (προτιμώ το πρώτο).

  • #2
    Κάτι απλό που συντρόφεψε τη φοιτητική μου ζωή, ένα αποτυχημένο δείπνο, και που ήταν το αγαπημένο φαϊ ενός φίλου μου. Μπορεί να εξυπηρετήσει και είναι σκανδαλωδώς εύκολο.

    Μπριζόλες με πατάτες στο φούρνο

    Υλικά

    Χοιρινές μπριζόλες - όσες θέλετε
    Πατάτες - υπολογίστε 2 - 3 μεσαίες πατάτες για κάθε μπριζόλα
    1 μεγάλο κρεμμύδι
    Σκόρδο - 2 - 4 σκελίδες
    Μαϊντανός
    Βασιλικός
    Αλατοπίπερο
    Πάπρικα - γλυκειά ή καυτερή, ανάλογα με το γούστο, αλλά η καυτερή καίει περίεργα και μπορεί να την πατήσετε.
    Ελαιόλαδο
    Λεμόνι

    Εκτέλεση (πύρ!!!)

    Παίρνετε το κλασσικό ταψί, βάζετε μέσα τις κλασσικές μπριζόλες, τις αλατοπιπερώνετε και από τις δύο μεριές (προσέξτε μην τις λυσσάξετε και μην τις κάνετε Τούρκους), και βάζετε επίσης την πάπρικα. Κόβετε τις πατάτες σε όποιο σχήμα θέλετε (αν τα κομμάτια βγαίνουν πολύ μεγάλα κόψτε τα, δε θα γίνουν). Ζεσταίνετε το φούρνο, και στο μεταξύ βάζετε τις πατάτες στο ταψί. Κόβετε το κρεμμύδι (το ψιλοκόβετε αν θέλετε, αν και λιγάκι χοντρά κομμάτια κάνουν τη δουλειά) και τις σκελίδες το σκόρδο, τα απλώνετε γύρω γύρω στο ταψί ανάμεσα στις πατάτες (και όχι πάνω στις μπριζόλες...), ρίχνετε το βασιλικό με το μαϊντανό (βασιλικός προαιρετικά), αλατοπιπερώνετε τις πατάτες (αν θέλετε ρίχνετε και λίγη πάπρικα), ρίχνετε λάδι και λεμόνι (ένα μέτριο στιμμένο λεμόνι φτάνει), και βάζετε μία με μιάμιση κούπα νερό για να βράσει (ανάλογα με το μέγεθος του ταψιού, εγώ έβαζα γενικά). Τώρα...Για να γίνει θέλει περίπου μία με μιάμιση ώρα στους 150 βαθμούς, αλλά το πραγματικό κριτήριο είναι οι πατάτες. Έχετε κατά νου ότι, αν αρχίζουν και ξεραίνονται από πάνω αλλά κάτω είναι άβραστες, τότε η φωτιά είναι πολύ δυνατή. Το ομοιόμορφο ψήσιμο είναι το καλύτερο, με ένα ξεροψήσιμο ψηλά, αλλά εξαρτάται δυστυχώς και από την πατάτα. Ίσως επίσης να χρειαστεί να συμπληρώσετε νερό και να τουμπάρετε τις μπριζόλες για να πάρουν χρώμα και από τις δύο μεριές. Το ιδανικό timing είναι όταν το νερό έχει εξατμιστεί και έχει μείνει κάτω η γνωστή σάλτσα, και οι πατάτες με τις μπριζόλες μοιάζουν κανονικές. Αν δεν είστε σίγουροι, δοκιμάστε μια πατάτα και κρίνετε.
    Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

    Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

    Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

    Comment


    • #3
      Ψωμι με Merenda

      Υλικα:
      2 φετες ψωμι λεπτοκομμενες
      Merenda

      Εκτελεση:
      Βαζετε τις λεπτοκομμενες φετες ψωμι στην φριγανιερα και περιμενετε ωσπου να γινουν. Ειναι λεπτοκομμενες για να ειναι τραγανιστες και πεντανοστιμες. Αν δεν γινουν οσο τραγανιστες θελετε ή αυτο το χαρακτηριστικο χρωμα του ψημενου ψωμιου ξαναβαλτε τες, απλα βγαλτε τες πριν βγουν αυτοματα, γιατι αλλιως θα καουν. Αφου οι φετες ειναι ετοιμες, παιρνετε την συσκευασια Merenda και με ενα μαχαιρι αλυφετε το εκλεκτο σοκολατενιο εδεσμα πανω στο ψωμι. Αφου γλυψετε το μαχαιρι, βαζετε τα πραγματα στην θεση τους και μπορειτε να απολαυσετε δυο υπεροχες φριγανστες φετες merenda.

      Προσοχη! Αλλο τοστιερα, αλλο φρηγανιερα.

      Προταση Σερβιρισματος:
      Σε πλαστικο ή δυαλινο πιατο και πανω στις φετες να εχετε βαλει μπολικη merenda ωστε να φαινεται λιγουριαρικο, αν υπαρχει τετοια λεξη.

      Τώρα...Για να γίνει θέλει περίπου μία με μιάμιση ώρα στους 150 βαθμούς, αλλά το πραγματικό κριτήριο είναι οι πατάτες. Έχετε κατά νου ότι, αν αρχίζουν και ξεραίνονται από πάνω αλλά κάτω είναι άβραστες, τότε η φωτιά είναι πολύ δυνατή. Το ομοιόμορφο ψήσιμο είναι το καλύτερο, με ένα ξεροψήσιμο ψηλά, αλλά εξαρτάται δυστυχώς και από την πατάτα.
      [/b]
      Σχετικα με τις πατατες, πως στο καλο μπορουν να γινουν νοστιμες; Αυτες του φουρνου δεν τις μπορω ίσως επειδη στο σπιτι τις φτιαχνουν με τροπο τετοιο ωστε να μην ξεροψυνονται και να ειναι σαν... αψητοβραστες. Δεν ξερω πως να τις περιγραψω.
      My blog:Doppel's Den

      Comment


      • #4
        Οι πατάτες έχουν την ιδιότητα να απορροφούν το υγρό στο οποίο μαγειρεύονται. Για τον λόγο αυτό σημαντικό στις πατάτες φούρνου είναι να υπάρχουν καλά διανεμημένα μυρωδικά και μια γεύση από ζωϊκό λίπος. Επίσης είναι καλό να μην κολυμπούν στο ταψί από την αρχή του ψησίματος. Καλύτερα να βάλετε λίγο νερό και μετά από μία ώρα να προσθέσετε λίγο ακόμη, αλλά να μην είναι κρύο γιατί θα σταματήσει το ψήσιμο και τα τσουρουφλισμένα φαγητά θα αρχίσουν να το τραβάνε σα σφουγγάρι, καταντώντας στο τέλος... νερομπλούμ που λέμε.

        Comment


        • #5
          ΕΠΟΣ! Ψωμι με Μερεντα

          Aυγοφετες (ετσι λεγεται νομιζω) - γλυκο

          Ψωμι - οσο χρειαζεστε, το κοβετε σε φετες
          Αυγα - αναλογα τις φετες ψωμιου, συνηθως η αντιστοιχια ειναι 2 αυγα για 3-4 φετες ψωμι
          Γαλα - πιο κατω απο μισο φλυτζανι. Γενικα οχι παρα πολυ

          Λαδι
          Ζαχαρη

          Αρχικα ζεσταινουμε το λαδι σε μεσαιο τηγανι, οσο νομιζει ο καθενας οτι χρειαζεται.

          Σπαμε σε ενα μεγαλο μπολ τα αυγα και τα ανακατευουμε (χωρις τσοφλια) .
          Προσθετουμε και το γαλα. Τα ανακατευουμε ολα μαζι.

          Βαζουμε στο μπολακι μια φετα ψωμι και φυσικα το ανακατευουμε με το αυγογαλατοζουμο.

          Βγαζουμε το ψωμι απτο μπολ και το τοποθετουμε στο τηγανι.

          Το τηγανιζουμε κι απτις δυο μεριες μεχρι να αλλαξει χρωμα (κιτρινιζει). Ετοιμαζεται πολυ γρηγορα.

          Βγαζοντας το βαζουμε επανω του ζαχαρη και voila!

          Κοτολετα για φαγωμα ;)

          Πολυ πολυ νοστιμο αλλα καλο ειναι να μη γινει καταχρηση
          " You 're saying that you 're just here to add a bit of colour?

          Authenticity sir, authenticity. "

          Discworld (1995, PC/Playstation/Sega Saturn)



          Comment


          • #6
            Μύδια σαγανάκι

            Υλικά:
            Μύδια (ανάλογα πόσα άτομα θα φάνε, δουλεύει εξίσου με ή χωρίς το κέλυφος)
            Ντοματοπολτός
            Ηλιέλαιο
            Αλεύρι
            Τυρί Φέτα
            Κόκκινο κρασί.

            Εκτέλεση
            Ζεσταίνουμε το ηλιέλαιο στο τηγάνι, αλευρώνουμε τα μύδια και τα ρίχνουμε στο τηγάνι. Ανακατεύουμε συνεχώς μέχρι να ροδίσουν και τα σβήνουμε με κόκκινο κρασί. Ρίχνουμε τον ντοματοπολτο και συνεχίζουμε να ανακατεύουμε για 2-3 λεπτά. Προσθέτουμε τριμμένη φέτα και ανακατεύουμε για άλλα πέντε λεπτά μέχρι η σάλτσα να δέσει. Το αφήνουμε να κρυώσει και έτοιμο. Πολύ απλό και εξαιρετικά νόστιμο, ειδικά για παπάρες ή σάλτσα σε σπαγγέτι.

            Comment


            • #7
              scaty, ετσι τα λενε αυτα τα λαχταριστα που φτιαχνει η μανα μου τελικα? μιαμ μιαμ! ^_^

              κατι ευκολο που τα καλοκαιρια ειναι must για μενα!

              Ice cream soda

              υλικα που θα χρειαστουμε:

              3 κουταλιες της σουπας σιροπι σοκολατα ή φραουλα ή καραμελα (προαιρετικα )
              1 σοδα (οχι σοδα σε σκονη αλλα αυτες που πινουμε)
              1-2 μπαλες παγωτο

              εκτελεση: (συνταγης! οχι ανθρωπου)

              ανακατευουμε ολα τα υλικα σε ενα ψηλο ποτηρι και σερβιρουμε με καλαμακι. τοσο απλα!.

              hint: μπορειτε αντι για σοδα να βαλετε κοκα-κολα και γενικα να πειραματιστειτε με τις γευσεις των παγωτων

              ΥΓ. επος με την μερεντα το αγαπημενο μου εμενα ειναι η μπανανα με μερεντα. απλα πραγματα... ξεφλουδιζεις την μπανανα και την βουτας στην μερεντα και τρως

              edit: χμμμ. νομιζω ειναι αυγοφετες, scaty well, ο καθενας τα λεει οπως θελει.

              Comment


              • #8
                scaty, ετσι τα λενε αυτα τα λαχταριστα που φτιαχνει η μανα μου τελικα? μιαμ μιαμ! ^_^

                edit: χμμμ. νομιζω ειναι αυγοφετες, scaty well, ο καθενας τα λεει οπως θελει.
                [/b]

                Αυτο ηθελα να πω κι εγω και με προλαβε ο Wii. Κι εμεις αυγοφετες τις λεμε. Ισως ειναι απο περιοχη σε περιοχη η διαφορα.
                My blog:Doppel's Den

                Comment


                • #9
                  Κοτολέτες είναι μπριζόλες Σκάτμαν, μήπως μπέρδεψες κάτι?

                  Σουφλέ

                  Υλικά

                  1/2 με 1/3 του κιλού πέννες ή ταλιατέλες (χοντρά ή μακριά ζυμαρικά)
                  αρκετό μαλακό τυρί (ρεγκάτο ή τυρί τοστ πχ - τυρί τοστ είναι αρκετές 10 φέτες)
                  ίδια ποσότητα ζαμπόν
                  μανιτάρια
                  ένα κουτί κρέμα γάλακτος
                  ό,τι άλλο σας κατέβει (πιπεριές πχ)

                  Βράζουμε τα ζυμαρικά μόνα τους. Τα βγάζουμε από την κατσαρόλα και ή παίρνουμε ένα ταψί ή κάποιο ψηλό σκεύος. Ανάλογα με το ύψος του σκεύους που χρησιμοποιούμε βάζουμε ή όλα τα ζυμαρικά ή τα μισά με μια στρώση υλικών ανάμεσά τους (εκτός της κρέμας γάλακτος), και παράλληλα έχουμε το φούρνο στο φουλ να κάψει. Είτε μία είτε δύο στρώσεις, κόβουμε κομματάκια το ζαμπόν, βάζουμε τα μανιτάρια και απλώνουμε το τυρί, είτε τριμμένο είτε φέτες, από πάνω. Αυτό γίνεται για να δέσει και να μη διαλυθεί. Αν έχετε δύο στρώσεις, απλά ξανακάνετε το ίδιο από πάνω. ΔΕΝ ανακατεύετε τα υλικά, αλλιώς δε θα δέσει το οικοδόμημα και θα διαλυθεί!!! Στο τέλος βάζετε και την κρέμα γάλακτος. Το βάζετε στο φούρνο για 20 λεπτά (βαριά μισή ώρα, να ροδοκοκκινήσει το τυρί), το βγάζετε και βουαλά! Σημαντικό είναι να έχει στεγνώσει η κρέμα γάλακτος. Προσέξτε μη ρίξετε πολλή, αλλά ούτε και λίγη. Επίσης, το να το κάνετε δίπατο σαν εμένα δε συνίσταται ιδιαίτερα - ένα ταψί είναι αρκετό.


                  ΥΓ. Στο θέμα με τις πατάτες, η λύση δίνεται στη συνταγή μου. Το κρεμμύδι και πιθανώς άλλα ζαρζαβατικά δίνουν μια άλλη γεύση, ανεξάρτητα από το αν έχει γίνει λάθος στη διαδικασία. Αυτό που λέει ο Σαϊκομάνιακ είναι πολύ σωστό.
                  Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

                  Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

                  Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

                  Comment


                  • #10
                    βασικα μη βαλετε καμια μπριζολα στη διαδικασια

                    Αυγοφετες fixed
                    " You 're saying that you 're just here to add a bit of colour?

                    Authenticity sir, authenticity. "

                    Discworld (1995, PC/Playstation/Sega Saturn)



                    Comment


                    • #11
                      ΝΑ ΤΙ ΤΡΩΕΙ Ο BURAI ΚΑΘΕ ΣΑΒΒ/ΚΥΡΙΑΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΧΩ ΠΑΧΥΝΕΙ!!!!!!!!&#3 3;!!!!!!!!

                      ----Έλα έτοιμη την έχεις την απάντηση -----



                      ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΜΠΟΥΡΓΚΙΝΙΟΝ


                      Μοσχαράκι κομμένο καρεδάκια και σωταρισμένο.
                      Σε λίγο λάδι τσιγαρίζουμε τα κρεμμύδια και αφού ετοιμαστούν τα βγάζουμε ανα στραγγίζξουν και ρίχνουμε τα μανιτάρια κομμένα σε φέτες και μόλις ετοιμαστούν τα βγάζουμε και ρίχνουμε να σωταριστεί το μπέικον {άκοπο} σε κύβους.

                      Κατόπιν ρίχνουμε το κρέας να καβουρδιστεί με λίγη πιπεριά και σβήσιμο με κρασί.

                      Αφού είναι έτοιμο ρίχνουμε το κρέας όλα τα υπόλοιπα και μετά από μία βράση τα δένουμε με ρου.


                      ΦΙΛΕΤΑΚΙΑ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑΣ ΜΕ ΠΟΛΥΧΡΩΜΕΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ

                      Κοτόπουλο φιλέτο σε μικρά κομματάκια.

                      Αλλατοπιπερώνουμε τα φιλετάκια και τα ψήνουμε ελαφρώς στο φούρνο σε ταψί αλλειμένο σε βούτυρο. Τσιγαρίζουμε το σκόρδο και μετά το κρεμμύδι και ρίχνουμε τα φιλετάκια αφού πρώτα τα σουρώσουμε. Τα σβήνουμε με κρασί και τα αφήνουμε να βράσουν. Τα δένουμε με ρου και κρέμα γάλακτος. Τις πολύχρωμες πιπεριές τις έχουμε κομμένες σε μεγάλα κομμάτια μαζί με μανιτάρια όλα μαζί σωταρισμένα.

                      Γαρνίρεται με πιλάφι ή πατάτες αλά χασάπη και τρμμένο μαιντανό.


                      ΣΩΦΡΙΤΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

                      Μοσχάρι σε φέτες μενταγιόν.
                      Τις αέυρώνουμε και τις τηγανίζουμε σε πολύ δυνατό λάδι αλλατοπιπερωμένες. Το βράζουμε με πολύ σκόρδο και κομμένο σε φέτες και ξύδι αφού πρώτα το σβήνουμε με κρασί αρετσίνωτο. Το δένουμε με ρου.
                      Σερβίρεται με διάφορα σωτέ λαχανικών ή πιλάφι με πιπεριές και κρεμμύδι.

                      Σωταρίζουμε το σκόρδο και το σβήνουμε με πολύ ξύδι και κρασί αρετσίνωτο. Ρίχνουμε νερό και δένουμε το μίγμα με ρου. Τα ρίχνουμε στην κατσαρόλα με το κρέας και το αφήνουμε να βράσει. {Σε φούρνο καλύτερα}


                      ΣΤΡΟΓΓΟΝΩΦ

                      Χοιρινό κομμένο σε μικρούς κύβους
                      Μπέικον
                      Κρασί
                      Βότκα
                      Μανιτάρια

                      Σωτάρουμε το κρέας με καυτό πιπέρι και νετά με την σειρά σκόρδο και κρεμμύδι,
                      Σβήνουμε με βότκα και μετά με κρασί.
                      Αφού βράσει το δένουμε με ρου και ρίχνουμε το καβουρδισμένο ελαφρά μπέικον και τα μανιτάρια. Σερβίρεται με πολύχρωμο πιλάφι.


                      ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΓΕΜΙΣΤΟ ΜΕ ΣΠΑΝΑΚΙ ΚΙ ΑΝΘΟΤΥΡΟ

                      Παίρνουμε τα φιλέτα κοτόπουλο τα ανοίγουμε και τα χτυπάμε ελαφρά να ανοίξουν.
                      Τα αλατοπιπερώνουμε και τα περνάμε ελαφρά με ηλιέλαιο πρώτα. Σπανάκι σωταρισμένο με φρέσκο κρεμμύδι και άνιθο{αλάτι πιπέρι ανθότυρο}. Γεμίζουμε τα φιλέτα και τα ψήνουμε σε ταψί βουτυρωμένο και με κρασί. Το ζωμό που παίρνουμε μαζί με Pesto φτιάχνουμε την σάλτσα,

                      Pesto -- 80% βασιλικός 20% μαιντανός κουκουνάρι ελαιόλαδο παρμεζάνα όλα μαζί στο μπλέντερ.



                      ΠΑΝΑΚΟΤΑ {ΚΑΡΑΜΕΛΑ}

                      2kg Κρέμα γάλακτος
                      Λίγη κανέλα ξύλο και λίγη σκόνη
                      Ξύσμα λεμονιού και πορτοκαλιού και φλούδα
                      95gr ζάχαρη
                      1 κ 3 φύλα ζελατίνη
                      150γρ γάλα αραιωμένο
                      1 -2 βανίλια

                      Έχουμε σε κρύο νερό την ζελατίνη να μαλακώσει.
                      Σε κατσαρώλα ρίχνουμε τα υλικά μέχρι να ζεσταθεί καλά, όχι να βρασει!
                      Ρίχνουμε την ζελατίνη και ανακατεύουμε.
                      Την βάζουμε σε μπολάκι και στο ψυγείο για να δέσει.
                      "...You can have all the faith you want in spirits, and the afterlife, and heaven and hell, but when it comes to this world, don't be an idiot. Cause you can tell me you put your faith in God to put you through the day, but when it comes time to cross the road, i know you look both ways..."

                      Comment


                      • #12
                        Πολλά kudos στον πατέρα σου!!!Κι εσυ μια φορά δε μου έχεις φτιάξει τπτ αχαϊρευτε!!!Ρε μη βάζετε συνταγές,θα το καταλάβουν οι γυναίκες και θα χάσουμε το πάνω χέρι
                        «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

                        Comment


                        • #13
                          Εεεε δεν παιζω, τι ειναι ολο αυτο το κατεβατο;
                          Την επομενη φορα να με καλεσετε κι εμενα.

                          Comment


                          • #14
                            Ρε μη βάζετε συνταγές,θα το καταλάβουν οι γυναίκες και θα χάσουμε το πάνω χέρι [/b]
                            Πώς φαίνεται ότι δεν ξέρεις..."Θα σου κάνω το τραπέζι, θα μου κάνεις το κρεβάτι???"

                            Έλα να βλέπω τους αρχιμάγειρες!!! Η κατσαρόλα σε σας!!!
                            Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

                            Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

                            Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

                            Comment


                            • #15
                              (hint) πρεπει να σκεφτειτε οτι φαίνεται πολύ σκατά για να το φάτε οπότε έχετε δύο επιλογές. Ή ρίχνετε όλους τους γαυρους στη γάτα δίπλα σας που τους λιγουρευετε ή τους κάνετε τηγανιτους "σαν τους αρχαίους ημών προγόνους" (λέμε τώρα)
                              "to katarameno mixanima de deixnei ti photo... axristi eparxia, den vazan perysi kai mia fwtia se ayto to net cafe na ta pernan ola kainouria grrrr"

                              by Fyge 114 Amaliada edition

                              "Εγώ όμως και μόνο που πατάω goombas με το Mario αφηνιάζω! "

                              by Chaoscrow

                              Comment

                              Working...
                              X