Welcome to Gamers Odyssey forums where we talk about gaming, mostly in Greek language. If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Όταν ήμουν 8...(για "παιδιά" από 8 εώς 108 χρονών ;P)
cadillac and dinosaurs το θυμάται κανείς το παιδικό;το παιχνίδι σίγουρα το έχουμε παίξει όλοι μας στα ουφάδικα(το μόνο παιχνίδι που με είχε πωρώσει τότε και έκατσα και το τερμάτισα-άσχετο.)
Τhanks ρε Missing Score.
Αγγιξες την τελειοτητα!
Απομενουν αυτα :
2.) Το αλλο αφορουσε τις ιστοριες δυο μικρων παιδιων (?) που φορουσαν extra μακρυες μπλουζες και τραγουδουσαν συχνα πυκνα.
Οσον αφορα το σεναριο ,το εσκασαν(?) απτο σπιτι τους -δε θυμαμαι το λογο-. Τελικα βρεθηκαν να πετανε απο εδω κι εκει με αεροστατο κτλ κτλ
Αποσο θυμαμαι ο ενας φορουσε μια κοκκινη μπλουζα...
3.) Αμ το αλλο το θυμαστε? ο Αμποτ κι ο Κωστελο!? LoooooL
Με τον τυπα που εμοιαζε με τον Frankestein κι εβγαζε καπνο απτο κεφαλι...
πως το λεν?
[/b]
Οποτε οποιος εχει την ευγενη καλοσυνη...θα του ειμαι ευγνωμων
" You 're saying that you 're just here to add a bit of colour?
Το 3ο που αναφέρεις είναι το "Milton the Monster" αν κατάλαβα καλά και βλακεία μου που το ξέχασα τελείως και δεν το ανέφερα καθόλου γιατί είχε πολύ γέλιο!
Το 4ο που λες με τις τοστιέρες και τις άλλες ηλεκτρικές μηχανές το είχα δει κι εγώ,αλλά δε θυμάμαι name!Είναι αυτό που προς το τέλος, τελικά βρίσκουν τον παλιό τους ιδιοκτήτη ο οποίος έχει μεγαλώσει και πρόκειται να γίνει φοιτητής και μετά από ένα σωρό περιπέτειες τις παίρνει μαζί του στο πανεπιστήμιο που έχει περάσει.
There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.
Παιδιά, ψάχνω με μανία ένα cartoon και δεν μου έρχεται το διαολεμένο όνομα! Το έδειχνε νομίζω στην κρατική τηλεόραση, ίσως και σε κάποια τοπικά κανάλια. Ήταν αρκετά αθώο και ευαίσθητο θα έλεγα, χωρίς βία ή χιούμορ. Πρωταγωνιστές ήταν κάτι περίεργα πλασματάκια που ζούσαν σ' ένα σπίτι που έμοιαζε με πύργο και τα οποία αν δεν κάνω λάθος ήταν μια οικογένεια. Το όνομά του cartoon πρέπει να ήταν του τύπου "The (κάτι)" κι όσο προσπαθώ να το θυμηθώ, μου έρχεται στο νου το όνομα "Teletubbies" (όχι, δεν έβλεπα ποτέ αυτό το έκτρωμα ).
Παρακαλώ, όποιος έχει κάτι κατά νου, ας βοηθήσει. Ευχαριστώ προκαταβολικά. ;)
θυμάμαι πολύ αμυδρά ένα cartoon αρκετά παλιό με ένα τύπο που είχε στη μέση του ένα παντ του NES και όποτε πάταγε παύση τα πάντα παγώνανε και κάτι άλλα τέτοια.το ξέρει/θυμάται κανείς;πριν από 10-15 χρόνια νομίζω.
θυμάμαι πολύ αμυδρά ένα cartoon αρκετά παλιό με ένα τύπο που είχε στη μέση του ένα παντ του NES και όποτε πάταγε παύση τα πάντα παγώνανε και κάτι άλλα τέτοια.το ξέρει/θυμάται κανείς;πριν από 15-17 χρόνια νομίζω.
Comment