Announcement

Collapse
No announcement yet.

Όταν ήμουν 8...(για "παιδιά" από 8 εώς 108 χρονών ;P)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Aion
    replied
    Όχι? Κανένας? Σα δε ντρέπεστε.

Το συγκεκριμένο κομμάτι είναι στο 3:50. Αυτά τα δυο επεισόδια τα έδειχνε μαζί επειδή το ένα συμπληρώνει το άλλο.

Leave a comment:

• Aion
    replied
    Απλά το Military March του Schubert...

But wait! Πιο καλο παιδάκι θα μου πει τι του θυμίζει και γιατί το έβαλα?

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Εμένα ένας φίλος μου βρήκε το Hero Quest και το επόμενο Σ/Κ θα μαζευτούμε να λιώσουμε.

Leave a comment:

• Sinclair
    replied
    Εγώ βρήκα εντελώς τυχαία ένα φίλο και συνάδελφο που απο το πουθενά( μετα απο ένα χρόνο που γνωριζόμαστε) αποκαλύφθηκε πως ειναι DnD και Warhamer 40k fan- εχει τα απίστευτα πράγματα στη συλλογή του που μετράει 20 χρόνια- και με προσκάλεσε όταν βρούμε χρόνο σε DnD session με βάση την νέα εκδοση. Άντε να δούμε...

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    D&D + Hero Quest = Win

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Kathetai panw sthn ntoulapa mou afthn h stigmh, kai o skeletos kai to plastiko derma.

Leave a comment:

• Aion
    replied
    Ορίστε

Θυμάμαι το δεινόσαυρο που φωσφορίζει τον είχα κατασκευάσει όλο (ή σχεδόν όλο), έδινε λίγα κομμάτια κάθε βδομάδα.

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Οτι το εδειξε ειναι σιγουρο γιατι μονο απο TV το θυμαμαι. Απλα πρεπει να ναι πιο μεταγενεστερο (ισως ημουν γυμνασιο) και να μη κρατησε πολυ.

Leave a comment:

• Aion
    replied
    Σοβαρά? Περίεργο, εγώ που δεν το έβλεπα και το intro μου λέει πολλά. Εδώ στην Κύπρο απότι φαίνεται είχε περισσοτερους fans απότι στην Ελλάδα (μόλις το έβαλε ο άλλος στο page το θυμηθήκαμε). Το να μην το έδειχνε εκεί το αποκλείω, έτσι κι αλλιώς εκεί πρέπει να έγινε ο υποτιτλισμός.

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Κατι θυμιζει ελαφρα το intro. Δε το βλεπα σιγουρα.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Prwth fora to vlepw.

Leave a comment:

• Aion
    replied
    Behold!

Χαραχτηριστική μουσική, που όμως βρισκόταν εντελώς ξεχασμένη στα μπουντρούμια του μυαλού μου μέχρι πριν 1-2 μήνες που έτυχε και το έκανε κάποιος post στο Facebook και ΜΠΑΜ, κατακλυσμός συναισθημάτων! Στο ANT1 και αυτό δεν ήταν? Δεν έβλεπα τα επεισόδια του, ήμουν πολύ μικρός τότε για τέτοια, όμως το intro του μου έμεινε.

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Ναι σπορονιντζακια, τα χα δει λιγο, αλλοι τα βλεπαν περισσοτερο.

Leave a comment:

• Sinclair
    replied
    Σπορονιντζακια δε λεγόταν; Είχα γράψει 2-3 επεισόδια σε βιντεοκασέτα και θυμάμαι πως είχε αρκετό γέλιο. Χρόνια έψαχνα το original name...

Leave a comment:

• Aion
    replied
    A μάλιστα. Κατατοπιστικός.

Leave a comment:

Working...
X