Announcement
Collapse
No announcement yet.
Όταν ήμουν 8...(για "παιδιά" από 8 εώς 108 χρονών ;P)
Collapse
X
-
Απλά το Military March του Schubert...
But wait! Πιο καλο παιδάκι θα μου πει τι του θυμίζει και γιατί το έβαλα?
Leave a comment:
-
Εμένα ένας φίλος μου βρήκε το Hero Quest και το επόμενο Σ/Κ θα μαζευτούμε να λιώσουμε.
Leave a comment:
-
Εγώ βρήκα εντελώς τυχαία ένα φίλο και συνάδελφο που απο το πουθενά( μετα απο ένα χρόνο που γνωριζόμαστε) αποκαλύφθηκε πως ειναι DnD και Warhamer 40k fan- εχει τα απίστευτα πράγματα στη συλλογή του που μετράει 20 χρόνια- και με προσκάλεσε όταν βρούμε χρόνο σε DnD session με βάση την νέα εκδοση. Άντε να δούμε...
Leave a comment:
-
Kathetai panw sthn ntoulapa mou afthn h stigmh, kai o skeletos kai to plastiko derma.
Leave a comment:
-
Ορίστε
Θυμάμαι το δεινόσαυρο που φωσφορίζει τον είχα κατασκευάσει όλο (ή σχεδόν όλο), έδινε λίγα κομμάτια κάθε βδομάδα.
Leave a comment:
-
Οτι το εδειξε ειναι σιγουρο γιατι μονο απο TV το θυμαμαι. Απλα πρεπει να ναι πιο μεταγενεστερο (ισως ημουν γυμνασιο) και να μη κρατησε πολυ.
Leave a comment:
-
Σοβαρά? Περίεργο, εγώ που δεν το έβλεπα και το intro μου λέει πολλά. Εδώ στην Κύπρο απότι φαίνεται είχε περισσοτερους fans απότι στην Ελλάδα (μόλις το έβαλε ο άλλος στο page το θυμηθήκαμε). Το να μην το έδειχνε εκεί το αποκλείω, έτσι κι αλλιώς εκεί πρέπει να έγινε ο υποτιτλισμός.
Leave a comment:
-
Behold!
Χαραχτηριστική μουσική, που όμως βρισκόταν εντελώς ξεχασμένη στα μπουντρούμια του μυαλού μου μέχρι πριν 1-2 μήνες που έτυχε και το έκανε κάποιος post στο Facebook και ΜΠΑΜ, κατακλυσμός συναισθημάτων! Στο ANT1 και αυτό δεν ήταν? Δεν έβλεπα τα επεισόδια του, ήμουν πολύ μικρός τότε για τέτοια, όμως το intro του μου έμεινε.
Leave a comment:
-
Σπορονιντζακια δε λεγόταν; Είχα γράψει 2-3 επεισόδια σε βιντεοκασέτα και θυμάμαι πως είχε αρκετό γέλιο. Χρόνια έψαχνα το original name...
Leave a comment:
Leave a comment: