Announcement

Collapse
No announcement yet.

Όταν ήμουν 8...(για "παιδιά" από 8 εώς 108 χρονών ;P)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ground_zero
    replied
    Kai gia mena etsi htan.
    To prwto mou RPG, poio prin kai apo to FF7, h to Mystic Quest!
    Mou to ekane dwro h giagia mou ena xristougenno.
    Akomh thn sevomai giafto, alles giagiades tha evlepan tous satanades epanw kai tha ekanan 200 vhmata pisw kai euxelaio!!!

Ena apo ta comments sto commecial:
    "eklapsa gamw to kentro ths Ghs..... na sai kala uploader!"
    Xaxaxa

Leave a comment:

• sub_zero
    replied
    Hero Quest, πριαπισμός κανονικός... Ήταν το δώρο του άγιου βασίλη (lol) για την πρωτοχρονιά 92 ή 93 (μπορεί και 94). Ήμουν από 4 έως 6 το πολύ δηλαδή και φυσικά δεν είχα καμία επαφή με την ουσία του παιχνιδιού αλλά αυτό δεν είχε καμία απολύτως σημασία

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Thn Stavroforia den thn eixa pote egw, alla thn eixe enas filos, den kserw se ti katastash vrisketai twra.
    Exw kai ton pyrgo tou Kellar se expansion, makarei na eixa kykloforisei perissotera edw sthn Ellada, alla den peirazei.
    Twra pou paizw Dungeons and dragons xrhsimopoiw tis figoures, tis portes kai ta epipla ksana.
    Ena Hero Quest panta tha einai xrhsimo

Eixa kanei kai apopeira na vapsw merikes figoures.

Leave a comment:

• Sinclair
    replied
    Καλά έκανες και το ξαναεβαλες το δικό σου γιατί το έψαχνα να το δω τις προάλλες και έχουν σβηστές οι παλιές σου εικόνες. Εσύ είσαι για άπειρο ρισπεκτ που το διατηρησες σε τέτοια κατάσταση για τόσα χρόνια. Από το δικό μου δεν είχε μείνει τπτ γτ εγώ ήμουν τότε 8-9 κ ο αδερφός μου 5 οπότε δεν τον ενοιαζε να ασχοληθεί με το game και έπαιζε με τις φιγούρες που τις έχασε όλες η τις έσπασε...
    Μου κόστισε 80€ αλλα η συγκεκριμένη έκδοση- η uk- θεωρείται η πιο σπάνια για το main game- τα expansions και δη τα αμερικάνικα είναι πανάκριβα ειδικά τα frozen horror, wizards of morcar... 150€ μου φαίνονται πολλά αλλα η αλήθεια είναι πως οι ελληνικές εκδόσεις εκεί γύρω παίζουν- αν ήταν και σφραγισμένη λογικό. Το άλλο απωθημένο είναι η Σταυροφορία που την είχα αγοράσει και μέχρι πρότινος είχα στο σπίτι της γιαγιάς μου σε ΑΑ κατάσταση αλλα πλημμύρισε η αποθήκη κ δεν έμεινε τπτ

Edit:
    Respect για το λιοντάρι με την ουρά σκορπιού από το Dragon Game System aka Dark world;)

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Afto akrivws tha se rwtousa!
    To diko mou den exei afta ta extras!

Poso to phres?
    Enas filos mou agorase to Ellhniko 150 evrw!!

Afto einai to diko mou, to eixa ksanavgalei paliotera nomizw

Leave a comment:

• Sinclair
    replied
    Ναι μόλις το παρέλαβα! Μου λειπουν βέβαια οι ελληνικές μεταφράσεις(νοσταλγία κι έτσι), το στοιχειο αντί για Elf, σώμα και μυαλό, κατάρα του δαιμονικού, λεπίδα του πνεύματος κ.α. μιας κ πήρα την αγγλική έκδοση(η οποία έχει και 12 επιπλέον figs και τις Dark Company missions)

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    To diko sou einai afto sthn fwtografia?

Leave a comment:

• Sinclair
    replied
    Μετά από πολλά χρόνια επιμονής επιτέλους το ξαναβρηκα και ετοιμάζω λουκέτα κ θησαυροφυλάκιο στιλ Σκρουτζ να το κλείδωσω!
    Οργανώνω gaming βραδιά με τον αδερφό μου να θυμηθούμε τα παλιά!

Leave a comment:

• kakashi_gr
    replied
    εγω θυμαμαι κατι παρομοιο σε σχεδιο και την ιδια μουσικη αλλα με την οδυσσεια.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Afto to thymaste?

Me afthn thn mousikh omws:

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Kai to Inhumanoids to edeixne, idia periodo peripou me tous Visionaries.

Leave a comment:

• straier
    replied
    Δε μου θυμίζει απολύτως τίποτα.
    Τη σουπερ γιαγιά τη βλέπαμε πάντως.

Leave a comment:

• kakashi_gr
    replied
    επικη σαπιλα απο τα παιδικα μου χρονια
    αντρικο cartoon που ξεχυλιζε βαρβατιλα
    οχι σαν τα σημερινα hipster-ικα τυπου nickelodeon

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Super giagia re!

Leave a comment:

• Aion
    replied
    Όντως, μπέρδεψα τα topics. Αν και δεν βλέπω πλέον τέτοιες ταινίες, και εγώ με Van Damme μεγάλωσα και όταν το είδα αυτό πριν 2-3 μέρες ένιωσα... παράξενα. Λεβέντης.

Leave a comment:

Working...
X