Announcement
Collapse
No announcement yet.
Όταν ήμουν 8...(για "παιδιά" από 8 εώς 108 χρονών ;P)
Collapse
X
-
Πράγματι!
Θα προσέθετα πολλά, του στυλ "Tα clubs έπαιζαν καλή μουσική", "Τα αντρικά γυαλιά ηλίου ήταν όντως κουλ" και άλλα...
Leave a comment:
-
Δεν ξέρω γιατί,αλλά έχω την εντύπωση πως εδώ ταιριάζει καλύτερα.
Leave a comment:
-
Σιγουρα δεν υπαρχει αυτη τη στιγμη στην F1, σκεφτηκα μηπως ηταν η Jerez αλλα ισως ειναι αυτη που λεει ο Sub.
Leave a comment:
-
Aυτή με τη διάσημη στροφή που έχεις δηλώσει ότι θα ήθελες να οδηγήσεις εκεί;
LAguna seca δεν τη λένε;
Leave a comment:
-
Οποιος μου πει σε ποια αληθινη πιστα ειναι γυρισμενη η διαφημιση του Pole Position κερδιζει μαντζουνι. No cheating, no googleing. OK?
Leave a comment:
-
πας και κοιτας κατι λεπτομεριες και συOriginally posted by Ground_zero View PostEvales cult diafhmiseis gia ksydi mono?

οριστε το εκανα cult διαφημιση :troll:
Leave a comment:
-
Βασικά εννοούσα για τα CGI γραφικά τα οποία είναι πολύ εντυπωσιακά αν λάβουμε υπόψιν πως κυκλοφόρησε το 1983 ή το 1984. Είχαν βγει και κάποια επεισόδια από τη σειρά σε βιντεοκασέτα, εγώ ωστόσο είχα δει μόνο την ταινία.
Leave a comment:
-
H prwth istoria episthmonikhs fantasias sto style tou Star Wars einai.Lensman( βασικά πολύ μπροστά τεχνολογικά το συγκεκριμένο anime)
Krima pou den dinoun dikaiwmata oi syggeneis tou sygrafea gia mia kalh tainia.
Leave a comment:
-
Τα έχω δει όλα βασικά
Αν πας και στο greek-movies.com έχει links για τα περισσότερα από αυτά. To οι τρεις σωματοφύλακες μου άρεσε και εμένα πάρα πολύ- την είχα λιώσει τη βιντεοκασέτα. Νομίζω πως είναι Κορεάτικο. Το στον Αστερισμό της Ανδρομέδας επίσης όπως και το Lensman( βασικά πολύ μπροστά τεχνολογικά το συγκεκριμένο anime)
Leave a comment:
Leave a comment: