Welcome to Gamers Odyssey forums where we talk about gaming, mostly in Greek language. If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Όταν ήμουν 8...(για "παιδιά" από 8 εώς 108 χρονών ;P)
Να πω ένα respect σε αυτούς που κάνουν τέτοια upload στο youtube, έριξα μια ματιά και έπαθα πλάκα (με χτύπησε η νοσταλγία κατακούτελα) έχουν ανεβάσει ολόκληρες βιντεοκασέτες. Πραγματικά μπράβο .
Αυτό το ανιμε θυμάμαι μου άρεσε πολύ και υπάρχει όλη η ταινία στα ελληνικά.
Η Τζέην και τα Αστροπίστολα δε λεγόταν? Δε μου άρεσε ιδιαίτερα.
Εννοείται σκεφτόμουν και το Thundercats intro, πολύ μπροστά και αυτό.
Επίσης πέτυχα και αυτό
Η ιδιωτική τηλεόραση ξεκίνησε στην Ελλάδα το 89. Εκείνη την περίοδο όμως μεσουρανούσε το VHS οπότε μικρό το κακό. Και εμένα μου είχαν κάνει μεγάλη εντύπωση τα τραγούδια. Σαν σειρά ήταν μέσα στο κλίμα των 80s που κυκλοφορούσαν πολλά διηγήματα και ταινίες επιστημονικής φαντασίας. Άλλες σειρές που θυμάμαι είναι τα: David the Gnome,Beauty and the Beast(80s soap ftw),
Τι έκανες τώρα ρε Αστραπόγιαννε??? Από τα παιδικά που κάπου, κάπως τα είχα δει αλλά πρέπει να ήμουν πολύ μικρός για να θυμάμαι όνομα, υπόθεση κτλ. Μόνο την κοπέλα με το περίεργο καπέλο θυμόμουν. wow... respect απλά...
Poso xrwnwn eisai gia na to thymasai afto?
Nomiza oti eimoun o monos pou to eixa dei edw mesa.
Milame gia epoxes pou eixe mono 2 kanalia sth thleorash kserw gw epoxes 86-87...
BTW den to kserw san Shagma, alla san "Les Mondes Engloutis" kai profanws "Spartacus and the sun that beneath the sea" kai thn Ellhnikh onomasia.
Thn typisa me ta aspra thn elegan Athina sthn ellhnikh version (EDIT: akyro, eida to video molis twra kai to anaferei mesa lol).
O afhgiths einai o Ntinos Karydhs o pateras ths Smaragdas Karidh.
Poly wraio tragoudi eisagwghs alla den eimoun pote fan tou tragoudiou twn peiratwn, den katalava giati tosos doros gyrw apo afto to tragoudi.
Αυτό που παίζαμε εμείς αν και δεν ήταν με τίποτα τόσο καλό όσο το Hero's Quest ήταν το Dragon Game System αν το θυμάστε.
Το είχαμε και μεις το Dragon Game System, και μάλλον ακόμα υπάρχει κάπου. Τέλειες φιγούρες και σκηνικά αλλά ήθελες μία ώρα μέχρι να το στήσεις. Αγαπημένη φιγούρα το στοιχειό. Δυστυχώς καταφέραμε να παίξουμε ελάχιστες φορές.
Κάτι άλλο που θυμήθηκα είναι ένα ποδοσφαιράκι που λειτουργούσε μα αέρα. Δεν ξέρω αν το έχει κανείς υπόψιν του αλλά δε θυμάμαι πως λεγόταν. Αυτό το είχαμε κάψει πάντως.
Ε καλά!!! Το ελληνικό Dungeons And Dragons το είχα πετύχει κι εγώ, το είχα αγοράσει επίσης από τα Jumbo και έκανα το DM!!! Η μετάφρασή του δε ήταν όλα τα λεφτά, Άνθρωπος Ιερέας και Ξωτικό Πολεμιστής!!!
Leave a comment: