Announcement
Collapse
No announcement yet.
Όταν ήμουν 8...(για "παιδιά" από 8 εώς 108 χρονών ;P)
Collapse
X
-
Nαι, το ρόδι ήταν πιο κουλτούρα από τα άλλα παιδικά...
Στο link λεει δεκαετία 80' αλλά εγώ το θυμάμαι στα 90's. Άρα παραπάνω από χρόνο, παίζει εγώ να το έμαθα απλά στα τελευταία του...
Leave a comment:
-
Πωπω ναι, που το θυμηθηκατε το Ροδι - ειχα ξεχασει τελειως την υπαρξη του. Πρεπει να χα διαβασει καθε τευχος τοτε . Μονο ενα χρονο κρατησε; Παντως και με Τριβιζα μεγαλο κολλημα απο το νηπιαγωγειο καλα καλα, ωραιες εποχες..
Leave a comment:
-
Το Ρόδι το αχνοθυμάμαι γιατί μας το είχε προτείνει και η δασκάλα στο δημοτικό- ή δάσκαλος πάνε και χρόνια. Αυτό που θυμάμαι ήταν πως σε αυτό πρέπει να έγραφε και ο Ευγένιος Τριβιζάς. Ο οποίος Τριβιζάς ήταν ο αγαπημένος μου συγγραφέας στο δημοτικό. Το Οι πειρατές της Καμινάδας, η Ζωγραφιά της Χριστίνας πρέπει να τα έχω διαβάσει άπειρες φορές. Αυτά και τον Τρελαντώνη της Πηνελόπης Δέλτα( η κλασική έκδοση από την Εστία που ήδη μύριζε "παλιό βιβλίο" όταν την αγόρασα)
Το βιβλίο που είχε διαβάσει κάθε παιδι στην ηλικία μου- και εγώ το είχα σιχαθεί- ήταν Τα ψηλά βουνά... Αυτό μας προτείναν πάντα οι δάσκαλοι, Τα ξύλινα σπαθιά και τα λόγια της πλώρης. Δε λέω τα δύο τελευταία μου άρεσαν. Τα ψηλά βουνά τα έκανα καταναγκαστικό έργο xD
Leave a comment:
-
Κι ομωςσ συμφωνα με αυτο κυκλοφορουν ακομα http://greek-90s.blogspot.com/2011/04/blog-post.html
Leave a comment:
-
Τελευταίο τεύχος που πήρα ήταν ένα που έλεγε για τις νεοκυκλοφόρητες τότε 32bit κονσόλες και είχε φωτογραφίες από το Street Fighter Alpha. Το μόνο που θυμάμαι ήταν ότι ήμουν πρώτη γυμνασίου. Το έχω ακόμη κάπου χωμένο πίσω στο σπίτι.
Λογικά πρέπει να κυκλοφορούσε δυο τρία χρόνια ακόμη.(ελα ρε Ground δεν το ήξερα!!!)
Εννοείται μαζεύαμε φανατικά βιβλιαράκια. Επίσης θυμάμαι πως είχαν δημοσιεύσει το κομικ από το A Link To the Past. Ααα και τα ελληνικά κομικ που δημοσιεύανε είχαν πολύ γέλιο. Σε time machine με βάλατε τώρα...
Leave a comment:
-
Kykloforousan mexri poly prosfata, exw akomh panw apo 60-70 tefxh, tha vgalw kamia fwtografia, htan to agaphmeno mou periodiko!
Leave a comment:
-
Έλα πείτε την αλήθεια, μαζεύατε τα mini βιβλιαράκια απ' τα Σαΐνια!
Επίσης ποιος θυμάται τα paff και puff??? Μου έστελναν διαφημιστικά με games σπίτι!
Leave a comment:
-
Ναι ρε φιλε τα Σαϊνια... Δεν πιστευω να κυκλοφορει ακομα... Εχει ιδεα κανεις ποτε σταματησαν;Originally posted by Sinclair View PostΜου ερχότανε και το ελληνικό Nintendo club και χάζευα με συμμαθητές Ε δημοτικού το τεύχος από τα Σαϊνια με την 4σέλιδη διαφήμιση αναφορά στο Donkey Kong Country οπότε...
Leave a comment:
-
Πω ρε φίλε... Μιλώντας για μία εργασία, θυμήθηκα μία σχεδόν παρόμοια φάση.Originally posted by Ryu_gr View PostΣκηνικό τώρα, καθηγητής ρωτάει "Ποιος θα μας διαβάσει την εργασία του;" Εγώ δεν την είχα κάνει μάλλον είχα βαρέσει κάρτα στο playstation την προηγούμενη μέρα. Κοιτάζω γύρω μου παντού σηκωμένα χέρια! Ήταν σχεδόν όλοι! Λέω ωχ, ντροπή, τουλάχιστον ας σηκώσω και γω να δείξω ότι την έκανα, τι διάολο εμένα θα διαλέξει;;
"Γεια πες μας Γιώργο!"
PWNDDDDDD!!!
Ε, έκανα κωλοτούμπα, και καλά έψαχνα το τετράδιο στην τσάντα και γεμάτος έκπληξη
είπα πως το είχα ξεχάσει σπίτι! Μετά ο διπλανός μου με κορόιδευε κάνοντας εμένα να ψάχνει δήθεν απορημένος και να σηκώνει το στυλό του μπας και βρει από κάτω το τετράδιο
Μάλλον αυτός δεν το έχαψε!
Είχαμε κάνει εργασία με τους συμμαθητές μου για το AIDS. Μέσα στην εργασία συμπεριελάμβανε και το ... στοματικό σεξ(ξέρετε τι εννοώ). Όταν μου είπαν οι άλλοι να το πω, εγώ δεν μπορούσα, γιατί έκλαιγα από τα γέλια για να αποφύγω την ντροπή να το πω αυτό μπροστά στα κορίτσια! Ο καθηγητής ρωτούσε «Τι γελάς, ρε Θάνο; Που είναι το αστείο;». Ένας δικός μου που κάναμε μαζί την εργασία, κατάλαβε γιατί γελούσα και την είπε αυτός. Μετά οι κοπέλες πάθανε σοκ. Μία έλεγε «Αμάν... Σαν δεν ντρέπεστε, ρε παιδιά;».
Leave a comment:
-
Σκηνικό τώρα, καθηγητής ρωτάει "Ποιος θα μας διαβάσει την εργασία του;" Εγώ δεν την είχα κάνει μάλλον είχα βαρέσει κάρτα στο playstation την προηγούμενη μέρα. Κοιτάζω γύρω μου παντού σηκωμένα χέρια! Ήταν σχεδόν όλοι! Λέω ωχ, ντροπή, τουλάχιστον ας σηκώσω και γω να δείξω ότι την έκανα, τι διάολο εμένα θα διαλέξει;;
"Γεια πες μας Γιώργο!"
PWNDDDDDD!!!
Ε, έκανα κωλοτούμπα, και καλά έψαχνα το τετράδιο στην τσάντα και γεμάτος έκπληξη
είπα πως το είχα ξεχάσει σπίτι! Μετά ο διπλανός μου με κορόιδευε κάνοντας εμένα να ψάχνει δήθεν απορημένος και να σηκώνει το στυλό του μπας και βρει από κάτω το τετράδιο
Μάλλον αυτός δεν το έχαψε!
Leave a comment:
-
Ω ναι!
Η deluxe πατέντα βέβαια ήταν αυτή όπου...παίρναμε εφημερίδες, τις τσαλακώναμε μέχρι να πάρουν κυκλική μορφή, και μετά τις τυλίγαμε με κολλητική ταινία. Μέχρι να γίνει κουρέλι έπαιζες μεγάλο τόπι. Απλά, όταν έβγαινε πολύ σκληρή, δεν ήταν να κάνεις κεφαλιά γιατί...πήγαινες κατευθείαν για ράμματα.
Leave a comment:
-
Για ακόμα μια φορά με κάνετε να μου σηκωθεί η τρίχα.
Επίσης ποδόσφαιρο στα διαλείμματα με πατημένα κουτάκια κοκακόλας που καμιά φορά είχα κιόλας μέσα αναψυκτικό και γινόμασταν χάλια. Συν το ότι, κλασσική τσατσιά, κάποιος θα πάταγε το κουτάκι και το έσερνε με το πόδι.
Leave a comment:
Leave a comment: