Βάλτε like ή respect να δώσω στον Ground +1000. Θεός απλά. Εννοείται το είχα κι εγώ αλλά ο αδερφός μου ήταν πολύ μικρός και το έκανε γυαλιά καρφιά.
Αυτό που παίζαμε εμείς αν και δεν ήταν με τίποτα τόσο καλό όσο το Hero's Quest ήταν το Dragon Game System αν το θυμάστε. Μετέπειτα είχα και το Σταυροφορία στο Διάστημα- άλλο κάψιμο αυτό. Δυστυχώς όλα χάθηκαν σε μετακομίσεις, υγρασία στο υπόγειο κτλ κτλ.
Ένα παραπλήσιο game που έχω ακόμη και μαζευόμασταν με κάποιους συμφοιτητές και παίζαμε ήταν το επιτραπέζιο Dungeons and Dragons από την Parker νομίζω. Το είχα βρει στα jumbo σε προσφορά, μου θύμισε τα προαναφερθέντα και το τσίμπησα.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Όταν ήμουν 8...(για "παιδιά" από 8 εώς 108 χρονών ;P)
Collapse
X
-
An kratouses levels kai items kai synexizes to story kratouse kai mhna!
Leave a comment:
-
Το χω και εγω αλλα τις φιγουρες τις ειχαμε ξεπαστρεψει με τον μπρο και το κουτι ειναι σε αθλια κατασταση. Ωραια game οπως και να χει, με 3-4 ατομα ειναι πραγματι πολυ καλο και κραταει ωρες.
Leave a comment:
-
Hthela edw kai kairo na to kanw afto
Vgazw prwta thn diafhmish:
Kai pame stis photos:

Apo thn wra pou phra to paixnidi kai diavasa oti mporeis na vapseis tis figoures eixa dokimasei na vapsw kapoies apo aftes, alla epeidh eimoun poly mikros tis eixa kanei skata me nerobogies kai ksylompogies
Argotera pou megalwsa ligo ekana kapws kalyterh douleia, o Varvaros distyxws den oloklhrwthike pote:

Makari na eixa kana 3-4 atoma na ksanapaizame!
Leave a comment:
-
Χαχα, ναι η μουσική την κάνει πολλά level up. Δεν ήξερα πως έτρεχε CAD στην Αμίκα πεντακόσια.
Leave a comment:
-
Είναι κλασική πλέον, πολύ απλή αλλά καλή και νοσταλγική .
Με αυτήν την μουσική που έχει όμως ανατριχιάζω όταν την βλέπω, τόσες φορές την έχω δει και πάντα κοιτάω μη πεταχτεί το κοριτσάκι από τον εξορκιστή .
Leave a comment:
-
Αμίκα 500!!! Καθόλου παραπλανητική με αυτά που δείχνει!
Παρόλα αυτά respect! Πρώτη φορά τη βλέπω by the way!
Leave a comment:
-
Χαχαχαχα, το σκέφτηκα μετά αυτό αλλά δεν ήταν στις προθέσεις μου. Από συλλεκτικής άποψης το μόνο αξιόλογο είναι ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών, που είναι πρώτες εκδόσεις στα ελληνικά το 1995 (με τιμή 3.200 δραχμές ο πρώτος τόμος παρακαλώ). Τα υπόλοιπα που διακρίνονται είναι η εξαλογία του Dune όπως σωστά είδες (δεν αγόρασα τον 7ο τόμο που κυκλοφόρησε μετά θάνατον γιατί η περίληψη μου φάνηκε ελεεινή και εντελώς αρπακτική), το Do androids dream of electric sheep του Dick (το πορτοκαλί, Blade Runner αλλιώς), οι Ατέλειωτες Ιστορίες του Τόλκιν (το πράσινο), το the Last Wish του Sapkowski (Witcher saga, το καφέ) και στο βάθος αριστερά ο Ζωντανός Θρύλος του Matheson και το Blood of Elves του Sapkowski πάλι.
Αν ήθελα δείξω τα βιβλία μου θα έκανα αυτό

Μόλις το έκανα μια επέκταση για αυτό υπάρχει κενός χώρος, αλλιώς είχα τρεις τεράστιες στοίβες πάνω στο γραφείο μου μέχρι τα ντουλάπια στη μέση. Τα βιβλία συνεχίζουν μέχρι το πάτωμα κάτω και από τη μεγάλη ραφιέρα και από το γραφείο, όπου έχω πανεπιστημιακά βιβλία, comics και παλιές εγκυκλοπαίδειες κάθε είδους.
Άντε, έχει κανείς άλλος Lego να δείξει???
Leave a comment:
-
Zhlevw, egw den eixa pote mou lego :/
Ela pes thn alhtheia omws htheles na deikseis kai ligo ta vivlia apo pisw etsi?
Ksexwrizw ta Dune.
Leave a comment:
-

Όλο έλεγα να τα βάλω και ποτέ δεν τα έβαζα. Έχω περάσει άπειρες ώρες στη ζωή μου παίζοντας με Lego και αυτά είναι τα μοναδικά ολόκληρα απομεινάρια - έχω ένα κουτί κάπου γεμάτο με κομμάτια. Η μηχανή είναι ένα πολύ όμορφο κατασκεύασμα με αρκετές πραγματικές μηχανικές λεπτομέρειες, όπως η μπροστινή ανάρτηση. Το τιμόνι αποτελείται από δύο μέρη, το μπροστά και το πίσω. Οι 2 + 2 μαύροι βραχίονες ενώνουν τα δύο κομμάτια ενώ η ανάρτηση στο κέντρο πιάνει σε έναν άξονα στο μπροστά κάτω και σε έναν στο πίσω πάνω. Το αποτέλεσμα είναι να λειτουργεί όπως ακριβώς ένα πιρούνι πραγματικής μηχανής. Στο πίσω κομμάτι η τετρακύλινδρη μηχανή κρύβει τελείως την κορώνα (είναι ορατή στο buggy στο πίσω μέρος). Το μεσαίο μικρούλι γρανάζι μεταφέρει την κίνηση του μοτέρ στο μεγάλο, το οποίο είναι συνδεδεμένο με έναν άξονα κι ένα άλλο γρανάζι στο άκρο του με την κορώνα.
Για το buggy δεν υπάρχουν πολλά να πω. Το μηχανικό μέρος είναι λίγο πολύ το ίδιο αλλά έχει ενδιαφέρον το τιμόνι του. ένας άξονας ξεκινά από το τιμόνι, πηγαίνει στην πεταλούδα που διακρίνεται ακριβώς μπροστά του (την κατασκευαζεις μόνος σου) και το κόκκινο κομμάτι που ξεχωρίζει κατεβαίνει κάθετα σε μια δεύτερη πεταλούδα. Από εκεί ένας άξονας φεύγει μέχρι μπροστά όπου μια τρίτη πεταλούδα κινούμενη αριστερά δεξιά (και όχι απευθείας γρανάζι, είναι το γκρίζο κομματάκι στην κοντινή φωτογραφία όπου φαίνονται και οι συνδέσεις του συστήματος με τον τροχό) σχηματίζουν την κρεμαγιέρα που βλέπετε. Είναι όμορφη κατασκευή και ο λόγος που κράτησα το buggy και όχι την αρχική Formula 1 του κουτιού ήταν ακριβώς αυτό. η Formula είχε μια ενιαία οδοντωτή κρεμαγιέρα με ένα άξονα και γρανάζι απευθείας ενωμένο με το τιμόνι που δε μου έλεγε και πολλά. Εδώ περνάει απευθείας κάτω από τη μηχανή και έχει πιο ενδιαφέρον.
Βάλτε κι εσείς τα δικά σας! ΒΡΟΥΜΜΜΜ!!!
Λείπει μια φωτογραφία, θα τη βάλω τώρα.
Leave a comment:
-
Leave a comment:
-
Kserw oti o Solid Snake postare to video kapoia post poio prin alla den nomizw oti tou dothike to varos pou tou aksize giafto re-post
7 σεζον μετα και λιγο πριν το τελος, το disney club γιορταζει τα 500 επεισοδια. Εικονες και ρεπορταζ απο το πρωτο επεισοδιο, που επαιξε 15/1/1994
οταν ο Λυκουργος και η Καρολινα ηταν...20 χρονων!
guest εμφανιση ο βαγγελης ο καμεραμαν!
Leave a comment:

Leave a comment: