Announcement

Collapse
No announcement yet.

Όταν ήμουν 8...(για "παιδιά" από 8 εώς 108 χρονών ;P)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ground_zero
    replied

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Right in the childhood!!!

Leave a comment:

• sOLiD SNAKE
    replied
    Δεν τα παρουσιάζω σαν αυταπόδεικτες αλήθειες απλά με την λογική ότι τα κλαμποτραγουδα είναι τέρμα εμπορική σκηνή έτσι για εμένα το πιο αντικειμενικό κριτήριο είναι η απήχηση στον κόσμο. Και μιλάμε για σκηνή που πάει πακέτο με την μόδα της κάθε εποχής, για αυτό μου φαίνεται και άκυρη η σύγκριση μεταξύ 90s-00s.

Και για το άλλο που λέω ότι η dance σκηνή μόνο βήματα πίσω δεν έχει κάνει τα τελευταία χρόνια, τι να πω εγώ αυτό βλέπω αυτό λέω .

Leave a comment:

• TheCursed
    replied
    Originally posted by sOLiD SNAKE View Post
    Και πάντα στην χορευτική μουσική το καλύτερο ήταν αυτό που ακούει ο περισσότερος κόσμος. Και σίγουρα η dance σκηνή μόνο βήματα πίσω δεν έχει κάνει τα τελευταία χρόνια.
    Καλά, όχι πως σκοπεύω να το αναλύσω, αλλά αυτά τα δυο από που προκύπτουν; Τα παρουσιάζεις λες και είναι αυταπόδεικτες αλήθειες, ενώ δεν είναι έτσι. Ξέρω πάρα πολύ κόσμο ο οποίος διαφωνεί, δεν είμαι ο μόνος "γραφικός"...

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Sout esy, den prokeitai na vgei kalyterh mousikh apo 80s early 90s pote!!!

Leave a comment:

• sOLiD SNAKE
    replied
    Το debate ανάμεσα στο ποια δεκαετία έχει καλύτερη χορευτική μουσική μου φαίνεται τέρμα άκυρο, μόνο σε επίπεδο γούστου και προτίμησης μπορώ να το καταλάβω. Γενικά η μουσική που παίζουν τα Clubs επιλέγεται από το τι ακούει πιο πολύ ο κόσμος. Και πάντα στην χορευτική μουσική το καλύτερο ήταν αυτό που ακούει ο περισσότερος κόσμος. Και σίγουρα η dance σκηνή μόνο βήματα πίσω δεν έχει κάνει τα τελευταία χρόνια.

Leave a comment:

• TheCursed
    replied
    Από τους μεγαλύτερους, προφανώς. Και γενικά, δε χρειάζεται να ζήσεις μια εποχή για να ξέρεις τι ήταν της μόδας και τι επικρατούσε τότε.

Leave a comment:

• straier
    replied
    Εμένα άλλη απορία μου δημιουργήθηκε.
    Καλά ρε Cursed πού ξέρεις τι μουσική έπαιζε στα clubs (που στις αρχές τα λέγαμε ακόμα ντισκοτέκ) όταν πχ το 95 ήσουν 5-10 χρονών;

Leave a comment:

• TheCursed
    replied
    Τότε έχεις δίκιο. Βέβαια ο σκοπός του post μου δεν ήταν τόσο η... ανάλυση του φαινομένου της ανεργίας στις μέρες μας (LOL!), περισσότερο ήθελα έμμεσα να εξηγήσω τι εννοούσα κι εγώ (που και σ' αυτό απέτυχα, κρίνοντας εκ του αποτελέσματος ).

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Ground, με τη δική σου λογική εσείς δεν έχετε χιούμορ, γιατί πολύ απλά όσο first world problem είναι το "Δε μπορώ να διαλέξω δουλειά γιατί όλες είναι γαμάτες", άλλο τόσο είναι το "Δε μπορώ να διαλέξω γυαλιά ηλίου γιατί όλα είναι γαμάτα" και το "Δε μου φτάνει η νύχτα για να γυρίσω όλα τα γαμάτα clubs".
    Allo enow, enow oti den xreiazetai na ta yperanalyeis ola se tetoio vathmo, merikes fores arkei aplws na kaneis xavale...
    Kai mono pou grafeis oti exeis grapsei ws twra kanei to post sou kourastiko (toulaxiston gia mena), den kserw an katalaves ti enow twra pou to ekshgisa kalytera.

Leave a comment:

• TheCursed
    replied
    Ground, με τη δική σου λογική εσείς δεν έχετε χιούμορ, γιατί πολύ απλά όσο first world problem είναι το "Δε μπορώ να διαλέξω δουλειά γιατί όλες είναι γαμάτες", άλλο τόσο είναι το "Δε μπορώ να διαλέξω γυαλιά ηλίου γιατί όλα είναι γαμάτα" και το "Δε μου φτάνει η νύχτα για να γυρίσω όλα τα γαμάτα clubs".

Νομίζω πως είναι απλό αυτό που έγραψα και προσαρμόζεται πολύ εύκολα στη λογική του link. Το ότι η διατύπωση μου ήταν διαφορετική και δεν το έθεσα υπό πρίσμα "προβλήματος", έγκειται στο ότι θεώρησα πανεύκολο το να το κάνει ο καθένας αυτό για τον εαυτό του. Εγώ απλώς έδωσα δυο πλαίσιο αντίθεσης μεταξύ 90s και 00s τα οποία είχα έντονα στο μυαλό μου.

Ήμαρτον πια!

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Re the cursed ligo humor re

Ta clubs epaizan ontws kalh mousikh tote.

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Ρε thecursed αυτο ειναι ειρωνικο βασει του "first world problems"

Leave a comment:

• TheCursed
    replied
    Ναι, γιατί το "Δε μπορώ να διαλέξω δουλειά" είναι πρόβλημα...

Αλλά τι λέω, που να καταλάβω εγώ το ΔΡΑΜΑ ενός ανθρώπου που προσπαθεί να μπει στην παραγωγική διαδικασία σε καιρούς που οι δουλειές αφθονούν και δεν ξέρει ποια να πρωτοδιαλέξει! Εγώ, ο αχάριστος, που ενηλικιώθηκα στην εποχή της ευκολίας, στην όποια μπαίνεις σε ό,τι δουλειά βρεις - αν βρεις, γιατί μπορεί και να μη βρεις και να κάθεσαι όλη μέρα!

Leave a comment:

• Somari
    replied
    1-0

Leave a comment:

Working...
X