Announcement

Collapse
No announcement yet.

Όταν ήμουν 8...(για "παιδιά" από 8 εώς 108 χρονών ;P)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Somari
    replied
    ΩΡΕ ΦΙΛΕ ΝΑΙ

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Den kserw ean eseis eixate 2 vardies sto sxoleio pou phgainate (prwi - apogevma).
    Kratousate synomilia me ta paidia apo thn allh vardia?
    Grafame mynhmata sta thraneia epanw gia na ta doun oi alloi meta ("thraneio" to prwto mou chatroom )

Ekleisa kai rantevou me mia kopela etsi palia, wraies epoxes.

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Εννοούσα "ξύλο"

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Xaxaxaxa nai kai afto ginotane alla xwris to ksylo

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Ξύλο με τον διπλανό --> γραμμή στη μέση --> μεριά σου και μεριά μου...ΕΕΕΕ μάζεψε το χέρι σου

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Καμμένες συζητήσεις αναμνήσεων, αλλά εσείς παίζατε με τις γομολάστιχες?? Είχαμε ένα παιχνίδι όπου ζωγραφίζαμε δύο τέρματα στις δύο άκρες του θρανίου και εκτοξεύαμε τη γόμα με τη βοήθεια των μολυβιών με στόχο να σκοράρουμε. Κατά προτίμηση η γόμα να είναι η κλασική στρογγυλή μπλε με το πλαστικό στη μέση.
    Nai!

Leave a comment:

• Sinclair
    replied
    Καμμένες συζητήσεις αναμνήσεων, αλλά εσείς παίζατε με τις γομολάστιχες?? Είχαμε ένα παιχνίδι όπου ζωγραφίζαμε δύο τέρματα στις δύο άκρες του θρανίου και εκτοξεύαμε τη γόμα με τη βοήθεια των μολυβιών με στόχο να σκοράρουμε. Κατά προτίμηση η γόμα να είναι η κλασική στρογγυλή μπλε με το πλαστικό στη μέση.

Επίσης η μεγάλη ανακάλυψη παιχνίδι ήταν οι διορθωτικές ταινίες Pelican. Τότε μας φαινόταν σαν τη μεγαλύτερη ανακάλυψη για να σβήνεις τα λάθη των καταραμένων στιλό- και φυσικά τις χρησιμοποιούσαμε για οτιδήποτε άλλο εκτός από αυτό. Γκράφιτι με τις ταινίες, προσπάθειες να δούμε αν κολλάνε στο δέρμα ή σε ρούχα συμμαθητών κτλ κτλ Τελικά όσο μεγαλώναμε καταφεύγαμε στις καλλιτεχνικές μουντζούρες.

Leave a comment:

• Loggo
    replied
    Αφού το μουτζούρωνε πρώτα.

Leave a comment:

• straier
    replied
    Δεν ξέρω για μελάνι αλλά το χαρτί το έσκιζε...

Leave a comment:

• Altair
    replied

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Τον Τρίτωνα της Θάλασσας το έχω βρει σε Ιαπωνικούς ήχους και Αγγλικούς υπότιτλους στο BakaBT ως Umi No Triton. Τα είδα όλα!

Leave a comment:

• sub_zero
    replied

για την πρωτη φωτο

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Ti apegine h Karolina re seis?

Leave a comment:

• sOLiD SNAKE
    replied
    Originally posted by Loggo View Post
    Γουάαακι, πήρες λάααααθος δρόοοομο...Γουάαακι...
    Το άλλο πως το έλεγε ρε, "γουάκι θα σε αρπάξω καμιά μέρα και θα πας από κει που ρθες" "δεν φταίω εγώ πακι, δεν φταίω εγώ"

Πω πω ρε τι έχουν ανεβάσει τα άτομα ρε.

πραγματικά wow

Επος

Leave a comment:

• straier
    replied
    83
    Ε τότε δεν είχες δώσει δέσμες (ούτε δέσμιες) εκτός και αν είχες κερδίσει 1-2 χρόνια...

Leave a comment:

Working...
X