Announcement

Collapse
No announcement yet.

Όταν ήμουν 8...(για "παιδιά" από 8 εώς 108 χρονών ;P)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ground_zero
    replied
    Evgala merikes photos apo 2 special comics kai hthela na sas tis deiksw.

To prwto einai to Ellhniko "Transformers the Movie":

Sthn synexeia akolouthei to "Marvels":

Telos anarwtiemai posoi apo esas mazevane vivliopaixnidia.
    Afta einai ekeina ta vivlia pou kathe ligo sou edinan 2 diaforetika monopatia ekselikshs ths istorias gia na akolouthiseis wste na "ftiaxneis" thn istoria symfwna me tis epiloges sou.
    Distyxws ta psaxnw poly kai einai arketa disevreta stis hmeres mas :/
    Oriste ena apo ta dika mou:

Leave a comment:

• Sinclair
    replied
    Έχει και blog και από εκεί είχαν ξεκινήσει όλα- το διάβαζα πού και πού αν και δεν έμαθα από εκεί για το comeback- απλά ένα απόγευμα το είδα στο πρισμα+ και αν και αρχικά θεώρησα πως είναι επανάληψη, σκέφτηκα μετά από λίγο "απόκλείεται αυτό να γυρίστηκε στα 80s" αν και το feeling ήταν ίδιο. Και είναι και συγκινητικό ώρες ώρες.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Η πλάκα είναι πως η σειρά με τη μεταγλώττιση σαφώς και υπάρχει στα αρχεία της ΕΡΤ- όπως και όλες οι υπλοιπες των 80s απλά για κάποιο λόγο τα Πρισμα+ και Cine+ πρέπει να παίζουν κάτι γελοία παιδικά της κακιάς ώρας.( όχι δεν είναι θέμα δικαιωμάτων, πόσα πια να είναι τα copyrights για αναμετάδοση μιας σειράς των 80s που οκ δεν ήταν και οι Thundercats )
    H alhtheia einai oti kata thn gnwmh mou einai poly kalytero twn Thundercats.
    Thundercats metragan ta prwta episodia - origins.

Μόνο θετικό πως μετά από έτη γύρισε ο Παραμυθάς σαν νέα παραγωγή, αν και οκ μάλλον αποτελεί την εξαίρεση γιατί κατά τα άλλα, η παιδική ζώνη στα ψηφιακά είναι για τα μπάζα.
    Nai re ton akousa kai sto radiofwno!!!
    Epatha thn plaka mou fwnh pou ksypnaei to mesa sou!

Ground διόρθωσε με αν κάνω λάθος αλλά όσον αφορά τη Γαλλία, νομίζω χαρακτηριστική ήταν η αποδοχή του δημιουργού των Galaxy Express, Harlock etc του Leiji Matsumoto που έκανε και την συνεργασία με τους Daft Punk στο Discovery album.
    To diavasa prosfata!
    How cool is that?

Leave a comment:

• Sinclair
    replied
    Αυτό του εξήγησα κι εγώ απλά προφανώς αυτός θα το είχε δει σε πρώτη προβολή ενώ εγώ πρώτη φορά- ανάθεμα κι αν καταλάβαινα την πλοκή, πρέπει να το είχα δει στα 87-88. Βέβαια να είναι καλά η ΕΤ 3 που το έβαλε νομίζω κάπου στα 97-98 τα μεσημέρια και το είχα δει ολόκληρο. Όντως πολύ καλό σεναριο και πολύ καλή μεταγλώττιση. Ο Μάνος Βενιέρης ήταν θεός σαν Οδυσσέας. Respect

Η πλάκα είναι πως η σειρά με τη μεταγλώττιση σαφώς και υπάρχει στα αρχεία της ΕΡΤ- όπως και όλες οι υπλοιπες των 80s απλά για κάποιο λόγο τα Πρισμα+ και Cine+ πρέπει να παίζουν κάτι γελοία παιδικά της κακιάς ώρας.( όχι δεν είναι θέμα δικαιωμάτων, πόσα πια να είναι τα copyrights για αναμετάδοση μιας σειράς των 80s που οκ δεν ήταν και οι Thundercats ) Μόνο θετικό πως μετά από έτη γύρισε ο Παραμυθάς σαν νέα παραγωγή, αν και οκ μάλλον αποτελεί την εξαίρεση γιατί κατά τα άλλα, η παιδική ζώνη στα ψηφιακά είναι για τα μπάζα.

ΕDIT:
    Ground διόρθωσε με αν κάνω λάθος αλλά όσον αφορά τη Γαλλία, νομίζω χαρακτηριστική ήταν η αποδοχή του δημιουργού των Galaxy Express, Harlock etc του Leiji Matsumoto που έκανε και την συνεργασία με τους Daft Punk στο Discovery album.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Ένα συνάδελφος γιατρός, 36 ετών παρακαλώ, μόλις συζητούσαμε για παιδικά κτλ( Sport Billy, φρου φρου και τα ρέστα) και του ανέφερα Ulysses 31 έπαθε πλάκα που εγώ, γεννηθεις το 1983, το ήξερα. ( ναι στη δουλειά είμαι ο Βενιαμίν ) Τέλειο παιδικό με τέλεια μεταγλώττιση. Στα αγγλικά imho απλά δεν ακούγεται...( νομίζω είναι και γαλλικής παραγωγής)
    Den katalavainw thn aporia tou, h seira ontws hrthe to 83 sthn Ellada nai, alla provalontan gia para polla xronia argotera kai epipleon kykloforouse kai se videokassetes.

H Agglikh metaglwtish einai to mono melano shmeio ths seiras.
    Oi original fwnes einai Iapwnikes kai amesws meta egine to Galliko dub (h Seira einai Galloiapwnikh paragwgh, oi synergasies Gallias kai Iapwnias apo panta espagan kokkala).
    H Ellhnikh metaglwtish htan para poly kalh.

Distyxws ola ta Master tapes exoun xathei apo thn seira kai genika olo to cartoon thewroutan xameno gia arketa xronia mexri pou to vrhkan oi Galloi kai to ekanan remaster.
    Genika to animation, to senario kai h poiothta ths seiras htan ypodeigmatiko gia ekeinh thn epoxh, den kykloforouse tipote paromoio tou.
    Epeidh prosfata apekthsa ksana ola ta episodia, epivevaiwnw oti steketai to idio kala shmera opws kai tote.

Leave a comment:

• Sinclair
    replied
    Ένα συνάδελφος γιατρός, 36 ετών παρακαλώ, μόλις συζητούσαμε για παιδικά κτλ( Sport Billy, φρου φρου και τα ρέστα) και του ανέφερα Ulysses 31 έπαθε πλάκα που εγώ, γεννηθεις το 1983, το ήξερα. ( ναι στη δουλειά είμαι ο Βενιαμίν ) Τέλειο παιδικό με τέλεια μεταγλώττιση. Στα αγγλικά imho απλά δεν ακούγεται...( νομίζω είναι και γαλλικής παραγωγής)

Για Gargoyles συμφωνώ με τον Ground. Προς το τέλος ειδικά έγινε αρκετά ό,τι να ναι. Πράγμα που αντικατοπτριζεται και στα τεύχη της IDW νομίζω. Tα οποία πέραν του ότι έβγαιναν όποτε το θυμόντουσαν, ήταν και ακριβά σχετικά και ψιλο μέτρια- έχω 2-4 στην κατοχή μου, μιας και ήμουν συνδρομητής αλλά το κούρασαν... Το μόνο θετικό ότι ήταν τα ίδια άτομα με τη σειρά στην δημιουργία τους.

Επειδή είδα και τη μεγάλη αγάπη μου τον He-man επιφυλάσσομαι να βάλω photos απο Battlecat, Stratos, Hordak, Adora, She-ra etc από την νέα Remastered σειρά που πωλείται αποκλειστικά από το site της Mattel σε ελάχιστα κομμάτια. Πλέον βέβαια το έχουν ξεχειλώσει το θέμα με φιγούρεσ λίγο πολύ άγνωστων χαρακτήρων από τα mini comics etc και η ποιότητα έχει πέσει αρκετά στο sculpting- παίζει όπως και στην 80s σειρά τρελή ανακύκλωση body parts... Μόνο Rioblast παρακαλάω πλέον να βγει για να αγοράσω.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Sthn arxh htan poly kalo, meta mapepse gia kapoio logo.
    Kata thn gnwmh mou to downfall sta matia mou, ofeiletai kathara logw paratravhgmatos tou senariou enw den phgaine allo, opws ginetai sxedon se oles tis seires pou kratane perissotero apo 1 season - 26 eps.

Leave a comment:

• Titus
    replied
    Όχι μόνο τα έβλεπα, έχω όλα τα επεισόδια και τα κόμικ που έκλειναν την ιστορία μετά την κατάργηση της σειράς. Συμφωνώ σε όλα όσα είπες!

Leave a comment:

• straier
    replied
    Έβλεπε κανείς το Gargoyles;

Από τις αγαπημένες σειρές αν και είναι σχετικά καινούργια και ήμουν σχετικά μεγάλος όταν την έβλεπα. Φοβερή μουσική και σχέδιο, πολυδιάστατοι χαρακτήρες, πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    H poio apistefth mousikh gia to poio apistefto cartoon:

Are poso mprosta htan oi Galloi se kati tetoia (kai oi Iapwnes) den tha ksanavgoun tetoia cartoon pote!

Leave a comment:

• Aion
    replied
    Μόλις μπήκα στο topic και σιγουρεύτηκα περί τίνος πρόκειται, το πρώτο πράγμα που μου ήρθε να βάλω ήταν για τον He-Man, και τον βρήκα μπροστά μου, heh.

Όπως και να έχει:

Τον Skeletor πρέπει να τον είχα αγοράσει 4-5 φορες σε 2-3 διαφορετικές εκδόσεις του. Μου άρεσε πολύ.

Με αυτόν έπαιζα αρκετά.

Αυτός ήταν από τους πιο αγαπημένος μου, τον έλεγα ουρακοτάγκο (για προφανείς λόγους), και όταν μια μέρα είχαμε την φαεινή ιδέα πως αν τον ξυρίσουμε θα είναι ομορφότερος (και θα φανεί το γραμμωμένο του σώμα, του έπεσε το κεφάλι.

Αυτόν τον ξέχασα εντελώς, και τον θυμήθηκα τώρα που έψαχνα στο google... Να χαρώ η να κλάψω...

Αυτός είναι ένας από τους τρεις επιζώντες που έχω μέχρι και σήμερα.

Αυτός είναι ο δεύτερος, και ίσος ο πιο αγαπημένος μου από όλους. Είχε σπάσει και τον ξαναβρήκα αρκετά χρονια μετά τυχαία κάπου σε ένα γνωστό και μου τον έδωσε, έτσι τον έχω μέχρι και σήμερα.

...και ο τρίτος.. ο οποιος κοιτάξτε σε ποιον μοιάζει:

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Kai etsi gia to gamwto oriste kai to Origin tou He-Man:

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Sta 6:12, o mhxanismos pisw apo thn metamorfwsh tou He-Man

Kala exw skatoporwthei:

Leave a comment:

• straier
    replied
    Θυμάμαι πως όταν ήμουν παιδί ήμουν και μέλος του fan-club του He-man και κάθε λίγους μήνες μας έστελναν κάτι σχετικό. Ο τίγρης ήταν ο κορυφαίος όλων. Τη She-ra δεν τη θυμάμαι τόσο, την έβλεπα σε ένα κανάλι που είχε όλο παιδικά.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied

Leave a comment:

Working...
X