Announcement

Collapse
No announcement yet.

Όταν ήμουν 8...(για "παιδιά" από 8 εώς 108 χρονών ;P)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Somari
    replied
    Εμένα μου τα φέρνανε όχι τα τεράστια πακέτα playmobil, αλλά μικρά-μικρα επειδή ήταν πιο φθηνά, στο τέλος βέβαια είχα ολόκληρη κούτα και δε με χάλαγε καθόλου.

Leave a comment:

• straier
    replied
    Δεν ήμασταν όλοι καπιτάλες να έχουμε το καράβι. Εγώ είχα μια παιδική χαρά με παιδιά playmobil.

Leave a comment:

• Ryu_gr
    replied
    Ελά, πείτε τώρα ποιοί είχαν το καράβι των Playmobil;

Όποιος το έχει ακόμα να βγάλει φωτογραφία!!!

Τη φωτό την πήρα από αυτό το αφιέρωμα:

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Ta gazakia htan poio sofistike, poio akriva, poio syllektika kai poio poikilomorfa

Tous aplous volous tous epernes me ta dyxtakia, htan pamfthinoi kai fysika htan sxedon oloi idioi metaksy tous (prasinopoi diafaneis me sxedia mesa)
    An deis thn fwtografia, oi 6 mesaies mpilies einai aploi voloi, ola ta ypoloipa einai gazakia.

Ypoteithetai wps eixa para polla tetoia, sakoules oloklhres, alla den kserw ti apeginan :/

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Ποιά η διαφορά;;;

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Oxi einai gazakia

Leave a comment:

• Titus
    replied
    Αυτά δεν είναι τα περίφημα "Γκαζάκια"? Ή είναι απλά μια συλλογή βώλων?

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Loipon den hthela na anoiksw kainourio thema mono giafto alla prosfata vrika thn eftyxismenh skepsh mou, (den thn eixa xasei telika opws nomiza)

Distyxws an kai den petaksa thn evgala 2 photos omws, mia kanonikh kai mia radienergh

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied

Leave a comment:

• Hipster Luffy
    replied
    εγω τότε είχα φυλάξει τη βιντεοκασσετα που το γραφα και λεγα κάποτε θα τη συμπληρωσω... ια βάλουν τη συνέχεια....

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    @Vladimir
    Ναι οι μαλακες και το χανε κοψει πανω στο Freezer saga στο μεσο της μαχης freezer-songoku, τελειως ακυρο.

Leave a comment:

• Hipster Luffy
    replied
    Oταν είχα megadrive θυμαμαι, είχα βρει ενα παιχνίδι που μάλλον ήταν και το καλύτερο του mega drive τοτε το Jurasic Park Lost World, εκτος του οτι μου πειρε κανα μήνα και βάλε να μαζέψω τα λεφτά (17,000 δρχ ) έπαιρνα και τηλέφωνο κάθε μέρα σχεδόν και έλεγα...

- Γεια σας να σας κάνω μια ερώτηση?
    -Ναι
    -Το urasic Park Lost World για mega drive το χετε?
    -Ναι...
    -Πόσο εχει?
    -17,000 δρχμ...
    -Ευχαριστω.

και το κλεινα...

Μιλαμε είχα κάνει αυτο το διάλογο άπειρες φορες ωσπου οταν πηγα να το παρω (στο teleclub) εσυ εισαι που μας περνεις ολη τηνς ωρα?

πω ρε πουστη λεω με καταλαβαν...

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Πωπω πλάκα πλάκα,εμένα αυτό που μου λείπει,είναι τα σκηνικά τύπου:

Έχω μαζέψει το χαρτζιλίκι ενός μήνα,που βγαίνει να πάρω νέο παιχνίδι για το Ν64,και ψάχνω τα περιοδικά στις διαφημίσεις τους για μαγαζιά και προσφορές στα τριγύρω προάστια του σπιτιού μου,και Σάββατο πρωί όλος χαρά σηκώνομαι και τα παίρνω παραμάζωμα όλα με τη σειρά με το τρόλεϊ...

Leave a comment:

• Vladimir V
    replied
    Πρώτο post στο forum και πρέπει να πώ πως βρήκα πολύ ωραία θέματα, όμως αυτό είχε το κατιτίς παραπάνω. Εδώ βρήκα όλα όσα έβλεπα πιτσιρικάς! Μπράβο παιδιά για το μάζεμα.
    Έβλεπα λοιπόν πολύ Jumaru, Getter Robo (το οποίο έχει και μεταγενέστερα τα neo, shin και ενα άλλο με περίεργο όνομα. Το neo Getter Robo ήταν πολύ καλό, σας το προτείνω), Grentiazer και γενικά πολλά πολλά robotoφάση παιδικά.
    Το θέμα είναι πως κάπου τότε ανακάλυψα το Dragonball... Αυτό ήταν... Σταμάτησε ο χρόνος και έπεσε στο δωμάτιο μια αποκαλυπτική φωτεινή ακτίνα από τον ουρανό, συνοδευόμενη από αρμονικές ψαλμωδίες αγγέλων... Έγραφα σε κασέτες τα επεισόδια και τα έβλεπα μέσα στη βδομάδα ξανά και ξανά περιμένοντας υπομονετικά και καρτερικά το Σαββατοκύριακο...
    Η πλάκα ήταν όταν ο ΑΝΤ1 το έκοψε και έπαιρνα συνεχώς τηλέφωνο φορώντας την πιο αυστηρή φωνή που διέθετα και παρακινούσα τις τηλεφωνήτριες να μεταφέρουν το μήνυμα σε όποιον χρειάζεται, ώστε να συνεχιστεί η μετάδοση της εκπομπής... Είχα βάλει τον πατέρα μου, τη μάνα μου, τους θείους μου, τους φίλους μου να πάρουν, αλλά αποτέλεσμα δεν είδα. Ίσως έπρεπε να βάλω και τη γιαγιά μου! Ώσπου ένα βράδυ μετά από πολύ καιρό, κατά τη διάρκεια των διαφημίσεων του ΑΜΑΝ η γνώριμη φωτεινή ακτίνα κατέκλυσε το δωμάτιο για δεύτερη φορά! Το επόμενο Σαββατοκύριακο ξεκίναγε η μετάδοση των νέων επεισοδίων! Μια από τις πιο χαρούμενες στιγμές της ζωής μου, κυριολεκτικά...

Leave a comment:

• Chief
    replied
    Πώς ακριβώς το θες;

Leave a comment:

Working...
X