Announcement

Collapse
No announcement yet.

Όταν ήμουν 8...(για "παιδιά" από 8 εώς 108 χρονών ;P)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Somari
    replied
    Eπίσης αυτό θα ήταν τέλειο να έβρισκα κάπου:

Λενα Πλατωνος / Το Αηδονι Του Αυτοκρατορα Του Hans Christian Andersen :: Studio 52 Κατάστημα Μουσικής, Δίσκων, CD - Πληροφορίες CD: Studio 52 Κατάστημα Μουσικής, Δίσκων, CD - Πληροφορίες CD: ΛΕΝΑ ΠΛΑΤΩΝΟΣ / ΤΟ ΑΗΔΟΝΙ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ ΤΟΥ HANS CHRISTIAN ANDERSEN, Ελληνικός

Το είχα μικρός σε βινύλιο.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Επίσης το Θέμα δίνει την τελευταία animated ταινία του Lucky Luke (Go West). Go for it!
    Enw ola ta sygxrona Asterix & Obelix suckaroun agriws, to Go West SPERNEI APISTEFTA!!!
    Opoios to xasei exase....

Leave a comment:

• Loggo
    replied
    Originally posted by Somari View Post
    ωωωωωωωωωω τελειο.
    Ακριβώς η αντίδρασή μου όταν το έμαθα.

Για όσους δε γνωρίζουν, ειδικά τους νεότερους, η Λιλιπούπολη ήταν ένα παιδικό, ραδιοφωνικό, πρόγραμμα της δεκαετίας του 70. Ειδικά για την εποχή, παραήταν προοδευτικής διάθεσης ασκώντας, έμμεσα, κριτική ακόμα και σε κοινωνικοπολιτικά θέματα. Μάλιστα είχε προκαλέσει μέχρι και δυσαρέσκεια σε πολιτικούς χώρους (της δεξιάς βασικά) αναφορικά με ζητήματα που θιγόντουσαν στις ιστορίες τραγούδια της εκπομπής.

Όσοι δεν έχετε ακούσει ποτέ, πραγματικά αξίζει, μιλάμε για φοβερή και σπανιότατη δημιουργία.

Leave a comment:

• Ryu_gr
    replied
    Επίσης το Θέμα δίνει την τελευταία animated ταινία του Lucky Luke (Go West). Go for it!

Leave a comment:

• Somari
    replied
    ωωωωωωωωωω τελειο.

Leave a comment:

• Loggo
    replied
    Άσχετο, αλλά η Καθημερινή της Κυριακής δίνει δώρο το CD της Λιλιπούπολης στις original εκτελέσεις των τραγουδιών υπό τη διεύθυνση του Μάνου Χατζιδάκι. Δε ξέρω αν είχε κανείς τη κασέτα πιτσιρικάς, αλλά προσωπικά θα το τιμήσω.

Leave a comment:

• Ryu_gr
    replied
    Έχω ακόμα τον punker που έχει κόψει το πόδι του και το κρατάει για... όπλο!
    !!!!

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Den ta agoraza o idios all to ksaderfaki mou eixe arketa, to mwro me to mpimpero to syxenomoun

Leave a comment:

• Sinclair
    replied

Skateboard maniaaaaaaaaaaaaaaa!!!! Επιτέλους τα βρήκα, έστω τη διαφήμιση. So early 90s

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Ax sa ti mana mou akougetai...

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Αρχαιο pacman σε αρχαια σειρα.

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Originally posted by Ground_zero View Post
    O kathigiths Tournesol salparei me to Pasakamak! To ploio pou fevgei apo to limaniiii!
    Έχω διαβάσει και τα comics του Ten Ten. Απλά έπος ! Οι ιστορίες δεν υπάρχουν μπροστά στα άλλα !
    Θυμάμαι υπάρχουν και σε υπότιτλους οι ταινίες αυτές. Θυμάμαι που έκλασα από τα γέλια με τον καπετάνιο Χαντοκ να τσαντίζεται με την κώφωση του Τουρνεσόλ και να γράφει στον τοίχο "ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΦΕΥΓΕΙ !"

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    An kai krima pou to Ellhniko Juohmaru phgainei mono mexri to 12 episodio (apo ta 37), toulaxiston to kopsane sto kalytero symeio, apo ekei kai ystera peftei ligo...

Ta Ulesses ta exw kai egw, oti poio gamato exei na deiksei h Evrwph (an kai se synergasia me Iapwnia).

O kathigiths Tournesol salparei me to Pasakamak! To ploio pou fevgei apo to limaniiii!

Leave a comment:

• sOLiD SNAKE
    replied
    Ειμαι συγκινημενος Κατεβασα επιτελους μεταγλωτισμενα στα ελληνικα τα εξεις:

Iga no Kabamaru

Plawres Sanshiro (Τζουμαρου)

Ulysses 31

Τεν Τεν

τις ιστοριες:
    -Ο Μπλε Λωτός
    -Ο Θησαυρός Του Κόκκινου Ράκαμ
    -Η Υπόθεση Τουρνεσόλ
    -Τα Κοσμήματα Της Κασταφιόρε
    -Τα Πούρα Του Φαραώ
    -Το Μαύρο Νησί
    -Ο Κάβουρας με τις χρυσές δαγκάνες
    -Το Μυστικό Του Μονόκερου

και κατεβαζω:
    -Ο Τεν Τεν στη χώρα του μαύρου χρυσού
    -Ο Τεν Τεν και οι Πίκαρος
    -Ο Τεν Τεν στο Θιβετ
    -Αποστολή στην σελήνη
    -Οι 7 κρυστάλλινες μπάλες
    -Ο Ναός του Ήλιου

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied

Parolo pou h Alexia den aresei ston Jedah egw proswpika pistevw pws kai oi 3 htan Respect.
    Gelasa pali, anarwtiemai apo ti eidous xristougeniatiko show einai parmeno afto to clip

Epishs:

Leave a comment:

Working...
X