Announcement

Collapse
No announcement yet.

Όταν ήμουν 8...(για "παιδιά" από 8 εώς 108 χρονών ;P)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Titus
    replied
    Την πάνω σειρά την είχα όλη!!!

Να προσθέσω σε αυτό τις μεγάλες συσκευασίες με 10 - 15 αυτοκινητάκια που παίρναμε από τα πανηγύρια του χωριού, και η ποιότητά τους ήταν από άθλια μέχρι απρόσμενα καλή.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Πωπω ωραίος Ground.Kάποια από αυτά τα είχα κιεγώ.Κάτι μου λέει ότι δεν την γλιτώνω.Σύντομα θα δω κι εγώ τι έχω στο αρχείο μου.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    To prwto kseskartarisma sthn apothikh evgale kati epitrapezia, thn kouta mou me ta comics kai kapoia apo ta palia mou amaksakia kai aeroplanakia, den einai polla kai den einai se kalh katastash alla ta evgala mia photo:

H limouzina kai h prasinh Formula 1 einai oi markes (Majorette) kai htan apo afta pou allazan xrwma otan ta voutouses sto zesto nero.

Leave a comment:

• Sp1R1t
    replied
    Originally posted by Ryu_gr View Post
    Ελά, πείτε τώρα ποιοί είχαν το καράβι των Playmobil;

Όποιος το έχει ακόμα να βγάλει φωτογραφία!!!

Τη φωτό την πήρα από αυτό το αφιέρωμα:

http://blogs.contra.gr/blogs/PaparazziBlog/182406?cp=1
    poooo ti m thimises... nai egw to eixa pantos xD...eixa ri3ei "kapsimo"

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Από Gi Joe είχα κάμποσα.Μια Mobile Base,το Hammerhead Tank και κάτι άλλα οχηματάκια.Μόλις κατέβει το αρχείο του Τίτους θα γράψω κι άλλα.

Leave a comment:

• straier
    replied
    Χαχα ναι. Είχα και γω με τον αδερφό μου Τζι Αη Τζόδες αν και δε ξέρω/θυμάμαι ποιους. Δε με ενθουσίαζαν σαν παιχνίδια ιδιαίτερα. Το μόνο που θυμάμαι είναι πως είχαν κάτι πόδια και χέρια με λαστιχάκια και τα γυρίζαμε γύρω γύρω και μετά ήταν σαν ελικοπτεράκι. Πολύ ανθεκτικά λαστιχάκια.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Den eixa paixnidia Gi-Joe proswpika giati den transformarontan.

Leave a comment:

• Titus
    replied

Το είδα και το κατέβασα επί τόπου. Είτε το πιστεύετε είτε όχι, τον Cobra που έχει στο εξώφυλλο τον είχα, και νομίζω πως το buggy που δείχνει στο πίσω μέρος ήταν το δικό μου.

Εσείς ποιά παιχνίδια είχατε από τον κατάλογο?

Leave a comment:

• Loggo
    replied
    LOL

Το καράβι των Playmobil! Το είχαμε πάρει κάποια Χριστούγεννα μετά απο συνεννόηση με τα αδέρφια μου. Θυμάμαι ότι ήταν ακριβό και επειδή το θέλαμε πολύ, συμφωνήσαμε αντί να πάρουμε από ένα δώρο ο καθένας (aka 3), να πάρουμε ένα για όλους ώστε να αγοράσουμε το καράβι!

Θυμάμαι πάντως ότι το μεγάλο μου απωθημένο ήταν το νησί, το κοίταγα άπειρες ώρες στο διαφημιστικό φυλλάδιο των Playmobil, ποτέ δε το πήραμε όμως.

Pwned

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Εμένα πάλι η μητέρα μου ήθελε αν τα πετάξουμε όλα,απλά εγώ δεν τη άφησα.
    Ground βάλε φωτό κι επιφυλάσσομαι κάποια στιγμή να βάλω κι εγώ.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Egw eftyxws epaisa se synesthimatikh mana, afth einai pou erikse thn idea na psaksoume thn sofita, thelei na kanei ena rafi sto palio mou dwmatio kai thelei na valei ta paixnidia mou.
    Ante na doume ti tha doume...

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Δυστυχώς Ground είναι όλα στο υπόγειο,μέσα σε κούτες κλεισμένες με μονωτική ταινία.Οπότε όπως καταλαβαίνεις για να κατέβω να τα ανεβάσω όλα πάνω χρειάζεται χρόνος.BTW έχω και αρκετά σετ Mighty Max.Το λάτρευα.

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Ego den exo tpt apo parelthon I mana mou ta petage sinexeia stis metakomiseis, gamoto.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Paidia kamia fwtografia vgalte periergh etsi apo to parelthon, mhn menoume mono sta logia.

Vasika tous volous mou egw tous evgala ws wrektiko giati mia apo aftes tis hmeres tha anevw sth sofita na thn kanw anw katw gia na vrw ta palia mou paixnidia-vivlia-comic-oti vrw.
    Ean exw kati endiaferon tha postarw.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Από Playmobil είχα το πειρατικό καράβι,το νησί των πειρατώμτον ζωολογικό κήπο και το αγρόκτημα από μεγάλα σετς.Επίσης είχα κι ένα μικρό κάστρο,σαν φυλάκιο ήταν βασικά,και ήταν το πρώτο μου playmobil ever.Έχω και πολλά μικρά βέβαια,αλλά τώρα γαι φωτό,δύσκολο.
    Και είχα και αρκετά γκαζάκια.Και τάπες.Και Transformers,Gi Joe.Lego είχα μόνο ένα νησί ιθαγενών και τίποτε άλλο.

Leave a comment:

Working...
X