Εσύ fighting αγόρι πότε έρχεσαι Αθήνα; Επίσης δε μου λες, υπάρχει κανας γνωστός σου που να θέλει SF4 ή/και VF5?
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Site Members' Photoshops
Collapse
X
-
Τελικά 11 Ιουνίου έρχομαι! Και με περιμένει ένα stick yayy!
Ωχ, ρε γαμώτο μη μου βάζεις φωτίες τώρα, πωωωωω.
Τέσπα, πες τιμή για το Virtua και ελπίζω να το πάρει ένα φιλαράκι που του αρέσει για να μην το πάρω εγώ.The illusion of free will is an illusion.
Comment
-
Aπ'το βιβλίο μου, Braveheart Gamer - σελ.23, Κεφάλαιο Nintendo (πάλι ευχαριστώ τον DJ_Solid για το Promotion)
δίχως αμφιβολία, παγκοσμίου κλάσεως στίχοι . Θα το βρείτε σε επιλεγμένα βιβλιοπωλεία ΑΝ δεν έχει εξαντληθεί" You 're saying that you 're just here to add a bit of colour?
Authenticity sir, authenticity. "
Discworld (1995, PC/Playstation/Sega Saturn)
Comment
-
κρίμα.
Στο amazon.co.uk και Play.com κοιτάξατε?
Κάποια στιγμή θα τα δημοσιεύσω όλα αλλιώς θα περμένετε την Best Seller επανακυκλοφορία." You 're saying that you 're just here to add a bit of colour?
Comment
-
lol
βασικά εγώ είμαι ο συγγραφέας! ο Solid μπήκε καθαρά για τις πωλήσεις.
δεν πειράζει όμως! καλύτερα να φαίνεται αυτός και να πουλάει ακόμη πιο πολύ" You 're saying that you 're just here to add a bit of colour?
Comment
-
να προσφέρω clopys του βιβλίου μου? απαπα!
Μη ξεχνάς, η ποιότητα ΠΛΕΡΩΝΕΤΑΙ
Ryu στο κλεβω και το βάζω στο group του δισμέγιστου" You 're saying that you 're just here to add a bit of colour?
Comment
-
Το δέντρο στα αριστερά είναι πιξελιασμένο.Originally posted by Squall LeonhartI used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chestOriginally posted by 丹野Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...Originally posted by Ryu_grυπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.
Comment
Comment