Όχι ρε,αυτό το σκέφτηκα μετά.Αλήθεια.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Site Members' Photoshops
Collapse
X
-
κερδίζεις μελλοντικά photoshops
βασικά προσπαθούσα να Avatar-οριοποιήσω τον εαυτό μου με κάποια προγράμματα που έχει στο Internet (που ανεβάζεις τη φώτο σου) αλλά το αποτέλεσμα ήταν τραγικό. Και το πήρα σαν πείσμα να το κάνω μόνος μου" You 're saying that you 're just here to add a bit of colour?
Authenticity sir, authenticity. "
Discworld (1995, PC/Playstation/Sega Saturn)
Comment
-
όχι κάτι τραγικό, 5 λεπτά πήρε λολ (κατέβασμα γραμματοσειράς και μετά παιχνίδισμα με τα blending options ώστε να δώσω 3η διάσταση και σκιά), το έβαλα για λογότυπο στο fb profile μου.
το στυλ είναι του τίτλου της ταινίας, αλλά δυστυχώς γραμματοσειρά βρήκα μόνο του βιβλίουOriginally posted by RafΗ Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.
Comment
-
-
-
Παίρνουν σύνταξη οι μοναχές;Originally posted by Squall LeonhartI used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chestOriginally posted by 丹野Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...Originally posted by Ryu_grυπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.
Comment
-
-
Originally posted by 丹野Εννοώ ότι σε σχέση με τα άλλα γράμματα, το M είναι ... στραβογραμμένο. Αν το παρατηρήσεις πιο προσεκτικά, θα το καταλάβεις."Can't talk shit with a tongue full of rug burn!"
Comment
Comment